Какво ви е мнението за тренировъчната програма на Еминем?

11.04.16
13:06

Здравейте! От години слушам музиката на Еминем и с нея съм израснал. Предполагам и много други хора :). Нека ви представя, на кратко, неговото резюме през 2005 година развива зависимост към наркотични успокоителни и наркотични болкоуспокоителни. В интервю казва, че един от страничният им ефект е болки в корема. И поради тази причина, постоянно се е тъпкал за да затъпи, болките в корема. Плюс, наркотиците го правят мързелив и няма много движение. През 2007 взема свръх доза и е на два часа от смъртта, откарват го болница и го спасяват. През 2008 се лекува от зависимостта си и вече е чист. Но от преяждането и застоялия начин на живот е с наднормено тегло. Висок е 1.73 см и тогава е тежал, цели 104 кг и повярвайте, не е било мускулна маса. След, като изтрезнява, започва да страда от безсъние и поради това, започва да се занимава с кардио тренировки и силови тренировки. За да може да спи и за да отслабне. След година усърдие, сваля до 68 кг. Доколкото прочетох в един сайт, мерките са му следните: Гръдна обиколка 109, ръка 38, височина 1.73, тегло 68 кг. Та, какво ви е мнението за четеридневният му сплит за отслабване. Ето и линк: http://www.bodybuilding.com/fun/eminem_battle_fat_loss.htm А относно храненето, това поне което прочетох е следното:
2 x whole roast chickens (skin removed) 1 x mixed seafood platter 5 x bottles mineral water 2 x trays of raw vegetables, including cucumber, radish, cauliflower and carrots 1 x bowl mixed nuts A selection of fresh fruit
Послепис: Двете ми любими теми, Еминем и спорт!

Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 06.05.16 21:07.

11.04.16
18:23

Ако това наистина е програмата на Еминем - 2 цели пилета на ден - са добре, но да включиш 2 пъти в седмицата крака не е добра идея

11.04.16
18:25

но да включиш 2 пъти в седмицата крака не е добра идея

вярно ли...

19.04.16
17:19

За Еминем мисля, че е пълен боклук.За програмата му същото мисля, пък и при него няма някакви кой знае какви резултати.

29.04.16
16:00

казано от Boris Gospodinov на 19.04.16, 17:19:

За Еминем мисля, че е пълен боклук.За програмата му същото мисля, пък и при него няма някакви кой знае какви резултати.

Хаха , бил боклук. Тоя човек е толкова Велик, че не можеш да си представиш. Тръгнал от нищото и къде е стигнал с талант и труд...  Ама ти си хейтвай из нета де, може и ти да успееш.. В някой друг живот..

02.05.16
15:55

Това, че е успял не означава, че не е боклук. А може би ти имаш друго мнение за наркоман, който едва не е умрял от свръх доза...
Аз не бих се доверил на програма на човек с 38 ръка.

04.05.16
12:34

Това, че еди кой си някой известен тренира по еди ква си програма не означава, че е лично негово сътворение...

04.05.16
13:56

Шшш, пич, моята е 41-42 някъде. Важа ли да правя програми ?

04.05.16
15:14

Никъде не съм казал, че той си е правил програмата. Идеята ми беше, че Еминем не бива да е модел за подръжание в тази сфера.

04.05.16
15:32

казано от satisfaction на 04.05.16, 13:56:

Шшш, пич, моята е 41-42 някъде. Важа ли да правя програми ?

Като гледам си остроумен, може да “важиш” и програми да пишеш.

05.05.16
23:39

Това признание значи много за мен, благодаря ти (hug)

06.05.16
12:58

Защо сравнявате ръцете с мозъчната тъкан ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1