170 50kg 16god.

Темата е заключена.
ML

02.02.06
21:43

Значи както в Заглавието написах на 16год. съм и съм само 50кг. Тренирал съм 2 месеца и то разпокъсано..., но сега ще започвам сериозно. Що годе се храня правилно, но каквото и да правя немога да нарастна и понапълнея. Дайте някаква идея какво да правя, каква диета да използвам или някакви хранителни добавки? И дали вообще ще имат ефект в/у мен? Защото вземам да мисля, че просто съм слаб по наследство и нямам никакъв шанс да напълнея... Ген....

Искам да питам и дали може без да правя тренировки..т.е да ходя на фитнес и само с добра диета и вземане на хранителни добавки мога да напълнея, при положение че ходя на плуване.

Поздрави!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:50.

02.02.06
22:00

плуването малко усложнява нещата.... напиши как се храниш.. иначе може да пробаш има едни витамини А+Е те са добри за покачване на килограми пият се 1 сутрин 1 слетобяд също така увеличават яко апетита!

ML

02.02.06
22:41

[quote author=“FedEx”]плуването малко усложнява нещата.... напиши как се храниш.. иначе може да пробаш има едни витамини А+Е те са добри за покачване на килограми пият се 1 сутрин 1 слетобяд също така увеличават яко апетита!

Ами за хранене нямам специфичен режим, просто ям полезни неща (поне така мисля), а инъче апетитат го имам и без тези витамини ям доста.. и питам за това някакъв режим да ми предложите на хранене... и дали само с хранителни добавки и диета ще мога да кача нещо или трябва задължително и фитнес ? или дали вообще ще има ефект?

02.02.06
23:49

еми режими из форума колко искаш само си потърси... ядене му е маиката добавките са “+” но без мръвка и въглехидрати нищо нема да стане и също така яж често през 2-3 часа така че да ти стават 5-7 ядения на ден :) а иначе без спорт ще качваш много мазно.. до колкото си спомням ти писа че ходиш на плуване а плуването за мен е като фурна за калорий..

03.02.06
02:34

Опитай всичко дето ти дойде на акъла,нема се предаваш знам че гена е гадна работа,ама Гюнтер е казал,докато не опитате всичко,значи вие все още не може да твърдите,че си познавате гена.

SE

03.02.06
11:27

яж повече месо,картофи,яйца,ориз тфа му е майката за покачване на килограмите ,за по добър ефект си вземи някакво гейнерче тука има теми в който пише от кой гейнери са най доволни момчетата и вообще от кой добавки ма да знаеш че това не е евтин спорт !!!

03.02.06
14:56

[quote author=“mladejos”]Значи както в Заглавието написах на 16год. съм и съм само 50кг. Тренирал съм 2 месеца и то разпокъсано..., но сега ще започвам сериозно. Що годе се храня правилно, но каквото и да правя немога да нарастна и понапълнея. Дайте някаква идея какво да правя, каква диета да използвам или някакви хранителни добавки? И дали вообще ще имат ефект в/у мен? Защото вземам да мисля, че просто съм слаб по наследство и нямам никакъв шанс да напълнея... Ген....

Искам да питам и дали може без да правя тренировки..т.е да ходя на фитнес и само с добра диета и вземане на хранителни добавки мога да напълнея, при положение че ходя на плуване.

Поздрави!

По-редки тренировки. Два пъти, най-много три пъти седмично. Не повече от 50 мин в залата. Като свикнеш с техниката на упражненията и добиеш малко повече опит - гледай да тренираш с по-големи работни тежести.
Яж често. Спи много.
Можеш да качиш и без добавки. Но ще е хубаво да си вземеш суроватъчно протеинче след тренировка.
Ако махнеш плуването по-бързо ще качиш.

04.02.06
18:41

[quote author=“FedEx”]плуването малко усложнява нещата.... напиши как се храниш.. иначе може да пробаш има едни витамини А+Е те са добри за покачване на килограми пият се 1 сутрин 1 слетобяд също така увеличават яко апетита!

Защо само А+Е?!? да си пие мултивитамини! вит Б са главните “отговорници” за мускулния растеж. А и за по-добро усвояване на някои витамини организма се нуждае от други.

01.03.06
22:12

ами плуването доста пречи на качването на килограми, но използвай плуването вместо фитнеса много по - добро е.До колкото разбирам ти не искаш да ставаш “як” а едър.Затова можеш след плуване да се храниш мноо стабилно и задължително да си поспиваш след плуването

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1