02.02.06
17:06
Здравейте. Нормално ли е след като съм тренирал гърдите в понеделник в четвъртак все още да чувствам малко болка когато ги стегна или ги докосна :? Не мисля ,че съм претренирал,тренирам за маса. Правя по 4 упражнения за гърди на трениравка. 4 сета на лежанка,3 с дъмбели,3 с тесен хват на лежанка и 3 кросоувър. Бихте ли ми дали някакъв съвет! мерси
02.02.06
20:38
бе важното е на другия понеделник да няма никаква болка и да си в пълен пауър.а къв е тоя тесен захван на лежанката ти трицепс и гърди в един ден ли праиш.
Иначе погледни си пак въстановяването
подобри го някак си виж кво ти липсва(може би сън)
то от много неща зависи
ма мойта най-голяма мускулна треска на гърдите която някога сам имал
траеше 3 дена
на 4 тия мноого леко се осещаше.
02.02.06
20:54
Да доскоро правих с бицепс сега започнах с трицепс. Ами да ти кажа може и да е от съня защото ми се налага да ставам рано :( Иначе започнах да взимам добавки и се надявам тялото ми да свикне и да се възтановявам по бързо :)
бавното възтановяване най-често се дължи или на не достатачен сън и почивка като цяло или слабо ядене виж да не ти куца 1 от 2-те.. иначе според мен повече от 3 дни не е мн хубаво да те държи
03.02.06
01:52
Почти ми се оправи на третия ден :) Ами ям много добре даже,много месо и храни садържащи протеин а и започнах да си пия претеин! Проблема ми е ,че трябва да ставам рано :( Сега си взех ЗМА надявам се да ми помогне малко за възтановяването и съня :roll:
щом ставаш рано - лягай рано.. аз съм винаги 1-ва смяна и доста често не си доспивам и имам същия проблем даже и силата ми е спаднала в сравнение с лятото когато спях до късно но имам проблеми със съня и не мога да лягам рано просто не заспивам..
Едит: ЗМА-то помага но не заменя съня...
03.02.06
14:50
Ами купи си ЗМА може да ти помогне :)