Качих 1 килограм за ден и дори не беше Cheat day

16.05.16
07:52

Привет,вчера реших малко да се отпусна и ядох малко повече.Имам впредвид храненето ми за деня когато свалям + едно парче пица,една супа и един сникърс.Днес бях с 900грама отгоре.Възможно ли е това да е вода.И защо съм я задържал при не чак толкова много въглехидрати

Вариации от +/- 1 кг в рамките на едно денонощие (пък и повече) не бива да са повод за стряскане и пускане на подобни теми. :)

Спокойно. Може да е вода, може да са недобре изпразнени черва и т.н.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 16.05.16 08:55.

А на един и същи кантар ли установи този кошмарен факт?

16.05.16
16:24

Да,кантарът на който се меря всеки ден.

16.05.16
16:47

Извинявай, ама 900 грама разлика са едно голямо л...но!

А по-сериозно тази вариация е съвсем нормална в рамките на деня - въглехидрати, сол, хормони, милиметър разлика в положението на кантара и какво ли не още могат да дадат подобно отклонение.

Знам че е малко но имам проблем със задържането на вода имало е случай в който за един ден качвам по 4кг

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.05.16 18:08.

16.05.16
19:42

Твърде вероятно е да си задържал вода. Днешните пици доста ги подсоляват, а както се досещаш солта задържа вода в тялото.
По колко литра вода пиеш на ден?

Когато съм си на диета по  2-3л. ,но в дните когато се храня по обилно по 4-5л.

16.05.16
22:11

900грама разлика може да е вследствие от фазите на луната. Сигурен ли си че когато се теглиш фазите на луната съвпадат?
п.п. Не се вземай на сериозно за 1 ден не можеш да качиш 900грама (освен вода) няма такъв метаболизъм.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1