Рекорди

Темата е заключена.
KO

25.01.06
20:56

Искам да попитам какви са рекордите за бутане от лег на републиканско, европейско и световно равнище за 16,17 годишни или някаква подобна възрастова категория, (70 кг тегло на атлета) не сам запознат с категорията?! Благодаря предварително! По здрави!

KO

27.01.06
12:29

Мерси Джорджо, аз гледах, тая тема съм я виждал, ама мисълта ми е за юноши до 70 килограма или нещо такова, или поне младежи .. незнам как е в трибоя ама мисля, че поне на световно равнище трябва да има първенство за юноши...  Ако някой знае нещо моля да ми каже! Благодаря предварително!

03.02.06
20:13

Аз знам и ще ви кажа.Има само световни първенства за юноши до 18 год. казват се ‘‘SUB JUNIORS CHAPIONSHIPS’‘,а европейските за юноши са от 18 до 23 и се водят само ‘‘JUNIORS’‘.На световното 2005 г.  категориа 67’5 клек 255,лег155,тяга275кг. Петър Пугачев 1988г.Русия,а на кат. до 75кг.клек260,лег170 и тяга 26’2кг на  Аслан Агаев 1987г.Русия. :!:  :!:  :!:  :shock:  :P Но другите са малко по слаби нямам възможност да ви представям.Просто влезте в сайта IPF и ште ги видите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1