03.02.06
15:16
Откакто се помня ям само сандвичи :shock: (вкъщи!!!) Може да ви звучи странно, но не ми идва идея какво
друго да ям :idea: Напишете какво ядете вие - подходящо за мм?! Няма значение преди, след тренировка или в нетренировъчен ден :arrow:
10х
03.02.06
15:17
За мен най-добро е пиле с ориз.
Пилешки пържоли и пиле във всякакъв вид, всякакво друго месо, яйца (варени, на омлет и т.н.)., риба също така, мляко и всички млечни продукти. Това са ти източниците на белтъчини.
За въглехидрати яж ориз, картофи, пълнозърнест хляб, плодове, зеленчуци.
03.02.06
18:48
Пилешки пържоли, прясно и кисело мляко в промишлени количества :D :wink:
А-а-а, има и друго :) Навсякъде пише, че трябва да ям по 6 пъти на ден! Пробвах максимално колкото мога - 5 пъти и едвам смогнах (не на храната - а на отделянето й :lol: ) Пък и невинаги мога да ям през 3 часа :roll: По принцип ям по 3 - максимум 4 пъти на ден. Може ли да продължавам така или задължително да дигна поне на 5 :?:
Мерси за темите дотук :wink:
Пилешки пържоли и пиле във всякакъв вид, всякакво друго месо, яйца (варени, на омлет и т.н.)., риба също така, мляко и всички млечни продукти. Това са ти източниците на белтъчини.
Абсолютно правилно и аз се придържам към тези храни!!!
Хубаво е да направиш всичко възможно да не оставаш мускулите да гладуват... Понеже всичко отива “на кино” 8)
И аз се префържам към тези храни.
Обаче по-някой път няма кинти за пил.пържоли и ям пил.дробчета.
Но задължително всеки ден-яйца(само сварени),печен ориз и варени картофи,и 2-3 кисели млека.