Какво ядете?

03.02.06
15:16

Откакто се помня ям само сандвичи  :shock:  (вкъщи!!!) Може да ви звучи странно, но не ми идва идея какво
друго да ям :idea:  Напишете какво ядете вие - подходящо за мм?! Няма значение преди, след тренировка или в нетренировъчен ден :arrow:
10х

03.02.06
15:17

За мен най-добро е пиле с ориз.

03.02.06
15:27

Пилешки пържоли и пиле във всякакъв вид, всякакво друго месо, яйца (варени, на омлет и т.н.)., риба също така, мляко и всички млечни продукти. Това са ти източниците на белтъчини.
За въглехидрати яж ориз, картофи, пълнозърнест хляб, плодове, зеленчуци.

SH

03.02.06
18:48

Пилешки пържоли, прясно и кисело мляко в промишлени количества  :D :wink:

03.02.06
19:22

А-а-а, има и друго  :)  Навсякъде пише, че трябва да ям по 6 пъти на ден! Пробвах максимално колкото мога - 5 пъти и едвам смогнах (не на храната - а на отделянето й  :lol: ) Пък и невинаги мога да ям през 3 часа  :roll:  По принцип ям по  3 - максимум 4 пъти на ден. Може ли да продължавам така или задължително да дигна поне на 5 :?:
Мерси за темите дотук  :wink:

03.02.06
20:25

Пилешки пържоли и пиле във всякакъв вид, всякакво друго месо, яйца (варени, на омлет и т.н.)., риба също така, мляко и всички млечни продукти. Това са ти източниците на белтъчини.

Абсолютно правилно и аз се придържам към тези храни!!!

Хубаво е да направиш всичко възможно да не оставаш мускулите да гладуват... Понеже всичко отива “на кино”  8)

06.02.06
13:51

И аз се префържам към тези храни.
Обаче по-някой път няма кинти за пил.пържоли и ям пил.дробчета.
Но задължително всеки ден-яйца(само сварени),печен ориз и варени картофи,и 2-3 кисели млека.

06.02.06
18:11

Каквото ми се яде, не спазвам диети

07.02.06
10:46

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Каквото ми се яде, не спазвам диети

Личи си  :wink: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1