Втори шанс

Темата е заключена.

16.05.16
10:35

Здравейте  :))
Не знам има ли смисъл от този дневник,но .. ще видим:)
За мен малко:
На 20 години съм, 165 съм висока и тежа 45 кг.
За около 1 години свалих 20 +/- 2-3 кг. , но по нездравословен начин- глад,лишения,хапчета,чайчета,повръщане дори.. за което сега много съжалявам.
Искам да започна да се храня,но да си запазя теглото.
Не искам и да ми е гузно след това, че съм хапнала повече.
Тренирам 2-3 пъти в седмицата.
Започвах няколко пъти да се храня по 3 пъти на ден,но ми беше тежко постоянно и се връщах пак към старото.
Менюто ми преди беше:
З:Кафе, портокалов сок
О:Портокалов сок,ябълка
В:Салата,айрян,плодове
НО имам проблем със сладкото ,прекалявам дори понякога.

Ще се радвам, ако ми помогнете!

16.05.16
19:39

Здравей и добре дошла във форума!

Приемай повече белтъчини, отколкото бъглехидрати - по засищащи са и не са толкова калорични.
Успех!

17.05.16
11:18

Да,ясно е това, но горе долу да ме насочите към някакъв режим.
Менюто ми ако е нещо такова- З: Овесени ядки, О: 1-2 варени яйца+ салата/ плод, В: месо+ салата/супичка примерно?

17.05.16
22:37

казано от С. В. на 17.05.16, 11:18:

Да,ясно е това, но горе долу да ме насочите към някакъв режим.
Менюто ми ако е нещо такова- З: Овесени ядки, О: 1-2 варени яйца+ салата/ плод, В: месо+ салата/супичка примерно?

Здравей! Успех с целите! Звучи ми много по-добре в сравнение с това, което е в момента. Според мен може спокойно да включиш и варива, картофи от време на време - ще разнообразиш, ще заредиш. А и отровата е в дозата - ако не прекаляваш с количествата, не ти пречат на диетата. Или, хайде да го кажа така, на мен никога не с ми пречили тези храни.

Мнението беше редактирано от BP на 17.05.16 23:24.

18.05.16
14:49

Ще включвам.
За днес
З:кроасан,кафе
О:2 сухара, кашкавал 30 гр. Салам 30 гр.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1