19.05.16
20:10
Здравейте, имам нужда от по - компетентно мнение и затова реших да се обърна към вас.
Ще ви разкажа на кратко за мен.На 19 съм, тренирам от почти 3 години, от септември месец 2015,
се задълбочих, тогава приемах ******* без кой знае какви резултати,
режима беше що-годе добре. миналия месец правих цикъл с *********,
свърши преди 3 седмица и няколко дена, след което започнах ********, вече е 3 седмица,
знам че резултатите идват след 2тората, 3тата седмица, (според организма)
Режима в момента ми е изготвен от момче което ходи по състезания,
трениран е от Добри Делев, така, че режима е ок, тренировките също са по негов план,
дори тренирахме заедно,(естествено всеки сам трябва да прави своята програма, всеки организъм е индивидуален, и съм направил някои малки промени, познавайки организма си до някаква степен) но все още не мога да постигна никакви видими резултати,
старая се спазвам си режима, но мускулната маса я качвам доста трудно, а за чистене да не говорим,
попринцип страдам от нисък тестостерон, смисъл той е в нормата но ниската норма.Имам увиснали гърди, широк ханш, талия, бедра, абе направо женска структура, кардиото също е на ниво, бягам всеки ден от 10 до 20 минути според деня, след което 10 минути колело и 10 минути степер.
ходих при 2 ендрокринолога, казаха че нямам геникомастия, само единият каза, че е нещо като първа фаза,
и така и така не можах да се отърва от тях, навсякъде другаде кожата ми е също отпусната.
Бих искал да те помоля на този етап, ако можете да ме насочите в някаква посока, защото аз се изчерпах,
и малко или много ми се образува нещо като начален стадий на ДЕПРЕСИЯ, гонейки мечтаната фигура за мен.
Момчето на Добри Делев, ми беше споменало за нещо от рода на пълни хормонални изследвания,
ако имате някаква информация, свързана със тези неща, умолявам ви да я споделите. Благодаря !
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.05.16 21:13.
20.05.16
07:38
Като видя да започва “взимах това”, вече е ясно за какво става въпрос. Взимат се около 4-7 вида от “това-онова” в цикъл, а не само “това”. Системата излиза 3 бона с храната ;) на мес.))) и с разходи за сметки за битови нужди)))...
Сега по темата. Купи си колело и направи обиколка на близките села и градове. Пиша ти го най-изкрено. Ще се оправиш. Успех.
казано от С T. на 19.05.16, 20:10:
Режима в момента ми е изготвен от момче което ходи по състезания,
трениран е от Добри Делев, така, че режима е ок, тренировките също са по негов план,
По- конкретно? Какъв хранителен режим имаш и какви тренировки?
06.07.16
09:37
Здравей,
Не знам дали имаш някакви хормонални разстройства в организма, но 30-40 минути кардио, което както го описваш не е на интервали и е с нисък интензитет, по-скоро не ти помага да изградиш мускулна маса. Естествено ,че и всичко останало има огромно значение и най-вече храненето, но все пак рекох да изкажа мнение. Може и да греша, но моят опит ми казва това. Нека и професионалистите изкажат мнение. Успех.