22.05.16
21:53
Добър вечер, приятели! Пиша ви в 22 часа от уютното си легло, разкаявайки се за това, че за пореден път преядох с какво ли не, а уж щях да пазя диета. Най - лошото е, че не ми се случва за пъври път. Свалях килограми, остават ми няколко и просто взех пак да лапам, каквото ми дойде. До великден си вървеше добре, свалих няколко килограма, но от тогава насам не ми се получава. Всяка сутрин се събуждам с мисълта, че започвам да се храня здравословно, и всяка вечер наново кроя планове за утрешния ден, защото през деня съм прецакал нещо. И правя тоьи дневник с надеждата, че ще съм по - мотивиран и ще успея да се вкарам в правия път. Пожелайте ми успех!
22.05.16
22:36
Желаем ти успех! :)
Може би си попаднал в този кръговрат заради начина, по който сваляш тези килограми - ако ядеш прекалено малко, ако ядеш еднообразно, без да ти е вкусно и т.н.
Ще стане ясно, когато започнеш да пишеш повече тук. :)))
Добави и повече информация за себе си.
В анкетата няма да взема участие, но съм от хората, които някога са преяждали по празниците и са започвали поредната диета наново. С времето обаче успях да преборя някои демони и да поправя някои грешки.
Лека вечер! :)
Честит дневник и добре дошъл във форума! :)
По - празници доста често ми се случва да преяждам с месо. Нещата с които много рядко преяждам са тестените - баници, сладкиши , баклава, кексове и торти.
Успех с НЕпреяждането :D :D
23.05.16
12:59
Здравейте и благодаря за бързите отговори! По - късно през деня ще кача и дневника ми, а сега ще дам малко повече информация за себе си. На 21 години съм, в момента 73 килограма при ръст 181. Искам да сваля 2 килограма и оттам нататък да си продължа с тренировките. На първата снимка съм аз през 2012, а на втората съм точно след една година в най - слабото си амплоа. На желаните килограми съм на третата снимка, където се вижда само част от тялото ми. В момента съм нещо такова с леко дебеличък задник и бедра. Очаквайте довечера дневника ми. :)
23.05.16
16:03
Ето го и първият ми ден:
Закуска: кафе и омлет от 2 яйца и 50 гр сирене;
Обяд : Пилешка супа и 2 филии хляб ръжен
Следобед: 3 в 1 + сандвич от 2 филии хляб с пастет и 2 варени яйца и малко тиквички
Вечеря : Мисля да е пил супа с 1 ф хляб ръжен
Общо: 1900 калории
Тренировка : рамо и гърди; вода стабилно
Мнението беше редактирано от Stoyan_Doychev на 23.05.16 16:08.
25.05.16
21:14
Здравейте! Вчера малко прекалих с храната, тъй ксто бях на бал, после на дискотека и затова днес като станах в 1 хапнах малко яхния от черен боб, после ябълка и преди малко салата, 2 кафета, разбира се с по бучка кафява захар. Вчера тренирах корем и трицепс. Днес съм почивка. Утре продължавам с по 1900 калории.