23.04.14
15:46
Здравейте, от много време чета различни дневници в този сайт и реших и аз да си направя!
На 23 години съм и преди 3 години тежах 55кг. за известно време качих доста и станах 62, но с тренировки и режими успях да сваля до 58, за съжаление от няколко месеца пак станах 62 и искам да си върна старите килограми..
Тренирам с XBOX и програмата the biggest loser, но от опит знам, че само с упражнения няма да стане... Затова сега след празниците съм решила да вляза отново във форма и да си водя дневник и да внимавам какво ям...
Надявам се, че с тренировки, добър режим на хранене ( решила съм да пробвам 90 ДД) и с ваша помощ да си върна част от старите килограми и да се почувствам по-добре. Както вече казах в момента тежа 62кг., висока съм 1,60 и ще направя всичко възможно да достигна онези 55кг..
И така ето как започнах:
Вчерашният ми ден започнах добре лека закуска от 2 ябълки, обяд: Голяма купа от зелена салата с риба тон, но вечерята за съжаление не беше така добра понеже приятелят ми донесе КФС, но за напред няма да се повтаря...
Упражнения: От 17:00 до 18:00 по програмата...
21:00 - допълнително - 50 кялакания, 10 коремни преси и 10 лицеви..
За днес: 23.04.2014
Закуска 2 ябълки + 1/2 3в1, 1 чаша вода
Обяд: 3 моркова на салата + 200гр. задушена царевица, 1 чаша вода
Следобедна закуска: 1 ябълка + 1 чаша вода
Вечеря: Ще е същата като обяда
Темата беше редактирана от = Capricorn = на 18.05.14 16:55.
23.04.14
15:53
Леле... къде ги пише тия щуротии, които възприемате за истина...
Храненето ти е крайно неподходящо и подходът ти е изцяло грешен.
Всъщност това е глад, а не хранене - нито е достатъчно като количество, нито е балансирано, нито ще те заведе до желаните резултати. Това “хранене” е далеч и от здравословното. Не знам какви дневници си чела, но спри да четеш точно тях. Забрави за 90-дневната диета и подобните глупости. Започни да спортуваш (извинете, XBox не е спорт!) и да се храниш правилно. Изхвърли кантара (или го подари на някой, който мразиш).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.04.14 15:56.
23.04.14
15:59
Спортът ми е от упражнения вкъщи и тичане в парка, а реших да е 90 ДД, защото не знам какъв трябва да е подходящият режим на хранене, видях те да коментираш на много места и явно знаеш доста неща ще съм ти благодарна ако ми помогнеш в каква насока да гледам и какво да правя.:)
Седем килограма не са малко за сваляне, но с подходящ хранителен режим ще се отървеш от тях за два месеца (може и за по-малко, зависи). Не съм фен на 90 дневната, но доста мои приятелки отслабнаха именно с тази диета, за съжаление после си върнаха килограмите. Ако искаш да отслабнеш “завинаги” се насочи към друг режим, който да е балансиран и който ще може да поддържаш не просто 90-ет дни, а цял живот. Истината е, че трябва коренна промяна в навиците на хранене. Успех! :)
23.04.14
16:53
В момента с този начин на хранене само си вредиш на организма.Крайно нездравословно е закуската ти да се състой само от кафе и плод.Яж плода преди хранене.Може да хапваш мляко с овесени ядки,яйца . Овесени палачинки ,сандвичи от пълнозърнест хляб.Въобще толкова варианти има просот трябва да потърсиш малко.Някои дори закусват с месо или риба. Обяда ти също без коментар към салатката добави и месо ,кашкавал яйце . Хапвай ориз .
В сайта има достатъчно упражнения за различните мускулни групи.Прегледай си ги и комбинирай както ти харесва
Успех:)
23.04.14
16:58
23.04.14
17:53
Благодаря за статиите, има много полезна информация в тях. Ще ги прочета добре и допълнителните също и ще се опитам да си изградя по-добър режим.. И благодаря на всички които ме подкрепят и помагат в това начинание.
Мисля, че Кольо Пияндето много добре те ориентира. Преди всичко трябва да разбереш какво е това здравословно хранене и как да си набавяш всички необходимо от храната, за да си здрава и да се чувстваш добре.
И за да опростим нещата максимално, за да започнеш с нещо, просто яж повече:
- Протеини;
- Храни, богати на незаменими мазнини като риби, а може и хр. добавки да си вземеш;
- Богати на витамини и минерали храни (зеленчуци и умерено плодове)
- Пий повече вода
След като се убедиш, че се храниш пълноценно, подбери количеството храна, което да отговаря на целта ти (горене на мазнини). Напиши „portion control“ в Google и си избери удобен за теб метод, с който да контролираш количеството храна без да правиш излишни сметки на ккал.
Идва ред на избор на удачно за целта ти съотношение на протеин:въглехидрти:мазнини. Ако бързо качваш мазнини, препоръчвам ти п:35%; в:25%; м:40%. И без много да се вманиачаваш в тези %, просто яж повече протеини и мазнини и предимно приемай въглехидрати от зеленчуци (може и чат-пат бобени, а след тренировка стават ориз, картофи, овес и т.н.).
Яж примерно 4 Х на ден и използвай всичко, което ти написах досега като основа, на която да стъпиш.
Избери си удобни методи за измерване на прогреса. Може да са обективни като измерване на обиколки с метър, килограми, калипер или измерване при професионалист, както и субективни като как се чувстваш, имаш ли енергия и т.н. Ако имаш нужда с това, мога да седна да ти напиша аз как го правя. Много е важно да имаш измерими индикатори, които да ти показват постигаш ли целта си или не. В противен случай може цяла година да се мъчиш и нищо да не направиш.
Това е. Когато свикнеш с основните неща, малко по малко ще се научиш как да адаптираш режима си, така че да пасва максимално на моментните ти нужди и цели. Мисли за начин на живот и навици, а не за диети и временни „кръпки“.
25.04.14
22:02
Много благодаря на Кольо за статиите добре ме ориентираха... Горе-долу си направих добър списък и разбрах, кои храни е добре да се ядът и кои да се избягват, и утре ще изляза на пазар...
Също благодаря и на Лили за подробната информация, която ми даваш... Не съм смятала в %-ти, но ще видя да се справя и с тях..
Днес се премерих и си измерих обиколките и ще си следя нещата, но няма да го правя всеки ден...
Ето и какво ядох днес:
Закуска около - 10:00: 200гр. кисело мляко
Обяд - 12:30: 1 пилешки кренвирш на скара с тънки парчета кашкавал + Салата от 1 домат, половин краставица и парче сирене;
Около 14:00 чаша чисто кафе с малко п. мляко;
Следобедна закуска 16:00 - 200гр. кисело мляко;
17:30 - 1 морков;
Вечеря около 20:00 - Същото като обяда;
Може и да не е много добър вариант, но с времето се надявам да свикна.
Като цяло храната ми се вижда малко. То това 200гр кисело мляко си е 1 айран, както и да го погледна, а ти го броиш за хранене :) Не се притеснявай да похапваш повече :) Избягвай кренвиршите и вакуумираните пушени меса :) (F)
27.04.14
15:08
Здравейте днес... Благодаря ти за съветите G.N… Ще се опитам да хапвам малко повече, но ми беше достатъчно това ядене.. :)
Ето го и вчерашният ми ден 26.04.2014г
10:30 - 5 супени лъжици овесени ядки с 200мл. п. мляко;
14:оо - 3 големи моркова на салата + печени тиквички с кисело мляко;
16:00 - 250мл. п. мляко;
17:15 до 18:00 упеажнения;
19:00 - тиквички с кисело мляко + салата от 1 домат, 1/2 краставичка и парче сирене;
Вчера ми беше 5-ти ден за предизвикателство 300 - клякания и повдигане на палци тази тренировка я правя около 21:30
70 клякания, 60 повдигания, 13 коремни и 13 лицеви ( коремните и лицевите ги увеличавам в +1 на ден)
И знам, че не е хубаво да се яде късно вечер, но понеже седя до 1-2 през нощта към 22:30 изядох шепа бадеми;
За деня съм изпила доста вода, не знам колко точно, но не е малко и 2 плодови чая с кафена лъжичка мед.. :)
27.04.14
15:31
Ето как започна и днешният ми ден: 27.04.2014г.
Закуска: 8:30 - 5 супени лъжици овесени ядки с 200мл. п. мляко;
10:00 - 1 ябълка;
След закуската бях на пазар и понеже ми стана леко лошо си позволих едно corny с банан;
Обяд: 14:30 - Салата от 1 домат, 1/2 краставичка, парче сирене и леко бланширан и запечен карфиол със малко кашкавал, сирене и моцарела.. :)
По късно ще добавя останалото и тренировката, но вечерята предполагам, че ще ми е същата :)
Приятен остатък на неделята... :)
29.04.14
22:05
Вчерашното ми меню не се различаваше много от предния ден, само ще добавя, че закусвах в 16:00 1 домат със 100гр. моцарела...
Като цяло за тренировка ми беше почивен ден, но аз тогава правя йога..
към 21:00 си правих другите упражнения - 80 клякания, 70 повдигания, 14 лицеви, 14 коремни...:))
Към 22:30 200мл. п. мляко с какао и 40гр. бадеми..
За днес: 29.04.2014г.
Закуска 9:30 - 4с.л. овесени ядки с 200мл. п. мляко..:)
към 11:30 - 1 ябълка.. Разходка 1:20мин и през това време кафе с мляко..
Обяд: 14:00 Запеканка със 200гр. гъби и 100гр. кашкавал..
Следобедна закуска: 16:00 - 200гр. к. мляко..
Вечеря: 20:30 - Зелена салата с риба тон ( 1 домат, 1/2 краставичка, 5-6 листа маруля, 4 репички и половин консерва риба тон)..
Тренировката днес ми беше от 16:45 до 17:45.. За късната ми е почивен ден... :)
01.05.14
19:27
Ето ме и днес 01.05.2014г
Първо да честитя празника на всички и да им пожелая приятни почивни дни! :)
И мъката ми започна трябва здраво да наблягам над учебниците, че изпитите наближават... :( Но това не пречи да си попълня дневничето :)
Закуска: 4с.л. овесени ядки с 200гр. мляко;
Обяд: Салата от 1 домат, 1/2 краставичка, малко сирене... + 200гр. задушени зеленчуци;
кафе с мляко
За вечеря не знам понеже ще ходим на кино, но предполагам, че ще си поръчам салата преди това някъде:)
Тренировката ми беше 50мин. изгорени калории 261… :)
01.05.14
20:31
Василена и внимавай с XBOX-a да не претренираш :>)
05.06.15
20:17
Здравейте дълго време се чудих дали да започна да си водя дневник, нещо първият път не ми се получи, но сега се надявам да са по-добре нещата.
Тренирам не малко... В домашни условия е, но доста добре ми действат упражненията, като приключа от мен тече пот и съм червена като домат :D… Правя 90 дневното предизвикателство на Руми, вече съм на ниво 3, + добра загрявка с по-леки упражнения от около 15 минути и накрая завършвам с клекове и коремни преси.
От тази седмица започнах да тичам и в парка, имам си една схема за тичане и ходене, и съм много доволна от нея.
Проблемът ми е храненето, в нас има всякакви неща и когато ми се дояде нещо просто си го взимам, трудно ми е да се огранича..
Постих на тазгодишните пости и успях тогава да не ям вредни неща, даже не изпитвах и нужда от тях.
Иска ми се да пиша менюто си тук за всеки следващ ден и с ваша помощ да постигна желания резултат.
И така за утре 06.06. 08:00 Зелен чай с лъжичка мед
Тичане между 8:30 и 10
Закуска: 2с.л. Овесени ядки с половин кофичка кисело мляко (2,9%)
Обяд: 12:30 - Пиле с ананас и малко салата
15:00 - салата от домати и моцарела
16:30 - тренировка до към 17:30-18:00
Вечеря: 18:30 - Пилешко филе (задушено) с малко салата
И по време на мача или салата (марула, домат и краставица) или морковчета и краставичка за замезване :D
Не искам бързи резултати, искам да свикна да се храня правилно и да не приемам вредни неща, които в действителност не искам, но от нерви понякога приемам.
Лека вечер и ще се радвам много на споделената ви помощ.
08.02.16
20:51
Днес денят беше дълъг, ставане в 7 и прибиране в 7 и нещо...
Започна с половин питка черно пълнозърнесто хлебче, намазано с извара, и резен домат и чаша зелен чай около 7:30
Около 10 изпих почти 500мл фреш от портокал и грейфрут.
Малко преди 13:00 беше време за обяд.. А той беше около 200-250гр. картофена крем супа + много вкусна салата с маруля, авокадо, моркови и чери домати :)
Към 15:00-15:30 беше време за още един фреш този път от портокал и морков.
Вечерята беше малко по мазничка, но беше по малко количество - домашна мусака с 2 лъжички к. мляко...
Към 21:00 предвиждам тренировка около 1 час. :)
09.02.16
21:34
За днес 09.02.2016 Вторник.. Както обикновено дълъг ден, но малко по приятен.
Закуската ми беше пълнозърнесто хлебче, половината с извара и доматче + зелен чай.
9:30 Кафе - чисто (coffee)
11:00 Фреш от портокал и грейфрут
13:00 Салата, много вкусна я правят - марула, авокадо, морков, маслинка, доматче, не помня дали имаше още нещо с гъбена крем супа :)
15:00 Смути от портокал, банан, киви, горски плодове
20:00 Салата “Цезар” - домашна :)
Тренировката днес ми е малко по късно, но нямаше как по-рано да я направя, затова сега се заемам с едночасова тренировка :)
Хубава вечер :)
10.02.16
22:02
10.02.2016 Сряда
Днес не правих упражнения, вечерта ми се промени няколко пъти и така се получи, че нямаше как.
Но мога да си кажа какво похапнах днес: :)
Сутринта ми беше много трудно ставането, едвам станах в 7: 30 като в 8:00 трябва вече да съм навън... Не можах да си направя фрешче за закуска...
Направих си чай, от които не изпих и половината, + 1 банан
9:15 кафе в работата...
Обяд към 12:30 порция боб + зелена салата с риба тон :)
За следобедна закуска си взех бисквитки от мюсли и шоколад, не знам колко беше шоколада, не го усетих, а и по добре :d
1 бонбон на Линдор, от почерпка...
За вечеря беше, непредвидена, друго си бях замислила, като купешки дюнер не съм яла от около 4 години.. Но гледах да няма много мазно в него, а и соовете не ги харесвам :D
Та това е моето меню за днес, утре определено ще е по-леко от днешното и ще има и упражнения :)
12.02.16
23:16
Вчера не писах, затова днес ще наваксам. :)
Закусвах крекери с пармезан 80гр. и зелен чай; по късно кафе
За обяд салата (айсберг, имаше доматче, краставичка, маслинки) + 1 зеленчуково кюфте,
За следобяд фреш от портокал и грейфрут
вечеря: ризото с пиле
Упражнения от 9 до 9:45 за да имаше време за душ :D Преди Анатомията :D
12.02.2016 Закуска: Чай - зелен, Корни банан, кафе
около 10-11 фреш от портокал и грейфрут
обяда ми беше като предният ден 1 кюфте зеленчуково със салата,
следобяд 2-3 мюсли бисквитки с фреш половин чаша фреш от портокал и половин от смес: горски плодове, портокал, киви и банан
Вечеря: Пилешки филенца, мисля, че бяха задушени с картофено пюре, но него не го изядох, понеже не ми хареса и чаша айрян
Упражнения днес нямаше понеже бях до късно навън... Хубав уикенд :)
08.05.16
21:21
Неделя 08.05.2016
Закуска: Тапиока с кокосово мляко и мента, и ягодки отгоре, води се за десерт на Happy, вчера вечерта ми го донесоха, но не ми се ядеше и реших да е за закуска, много го харесвам.. :)
Голямо чистене падна днес на къщата около 3 часа... Но важното е, че е чисто в къщи :) :D През това време си хапнах 2 медени бисквитки, не съм много по сладкото, но нещо сякаш ми се замая главата..
След чистенето бяхме на гости на едни приятели, а те поръчали огрооомна пица, та си хапнах и аз, не беше много правилно, но бях гладна и нямаше друго, имаше и понички ама те не ме привлякоха :D
Вечеря мисля, че няма да имам за днес понеже не чувствам нужда, но може след тренировка да хапна банан или ябълка.
Като течности, вода не знам колко точно, 3 чаши айрян и 2 кафета..
Тези дни отново попрочетох доста дневници, поразгледах хората и това какви режими се опитват да изградят или са изградили и мисля, че ми помогнаха.
Тренировката ми днес е дни 11 и 12 на Румяна Илиева от 90 дневно предизвикателсто.
Мнението беше редактирано от = Capricorn = на 08.05.16 21:23.
10.05.16
22:32
Вчера беше дълъг и тежък ден... Много работа, пазаруване, много готвене... Освен основното за вечеря, правих и лазаня и бисквитена торта за подарък :)
Закуска: 3 мини филиики с лимец намазани с извара + кафе със соево мляко
2-ра закуска: Кисело мляко с чия и овесени ядки, мед и ягоди;
Обяд: 300гр. Салата (краставица, домат, морков и киноа) + 2 кебапчета на скара;
Следобедна закуска: Кафе + вафли (диетични били и ми бяха подарък :D:D)
Вечеря: Кюфтета с доматен сос
За днес: 10.05.2016
Закуска: 500мл. смути от соево мляко, банан и ягоди
Обяд: 200гр. Салата Цезар + 200гр Ориз със спанак
Следобяд: Кафе + 100гр. Сурово кашу
Вечеря: 3 Пилешки хапки + Ориз със зеленчуци и къри :)
Упражнения днес и вчера нямах поради късното ми пребиране... Утре вече ще ги има :)
11.05.16
18:40
Днес 11.05.2016г.
Закуска: кафе със соево мляко + смути - банан, агоди и соево мляка - около 500мл
Обяд: Салата от зеле и моркови + 1 пилешка пържола на скара
Следобяд: 50гр. Сурово кашу + кафе
Вечеря: пилешки хапки с ориз със зеленчуци.
Тренировка: молко леки загравка и упражненията на Руми дни 12 и 13.:)
13.05.16
21:33
12.05.2016
Закуска: Кафе със соево мляко и пълнозърнести сладки с орех и стафиди
Обяд: Салата с киноа, нахут, марула, краставица и домат
Закуска: Корни банан
Вечеря: Домат, сирене, ориз със зеленчуци, пилешки хапки - от всичко по-малко
Тренировка: Води се интензивна - 30мин.
За 11.05.2016 тренировката беше ден 15 нива 2 и 3
За днес 13.05.2016
Закуска: Смути - банан, ягода и соево мляко
Обяд: Равиоли с 4 вида сирена и доматен сос 284гр. + салата Цезар без месо 150гр
Закуска: фреш от портокал 50гр. кашу
Вечеря: Пълнозърнест сандвич с риба тон, домат, айсберг, кисели краставички и чаша айрян
Тренировка: дни 16 и 17 от упражненията на Руми :)
15.05.16
21:51
15.05.2016 Неделя
Закуска: 3бананови палачинки със сирене + кафе с мляко
2-ра закуска: Корни банан
Обяд: Пиле с авокадо, чери домати и моцарела + варено печени картофки с подправки
Следобедна закуска: Фреш от портокал и ябълка
Вечеря: Като обяда :)
Тренировка: Ден 17 от 90 дневното предизвикателство на Руми (Кардио – 5 минути - Аеробика с активна почивка; Силова и аеробна тренировка – 5 минути - Стабилизиращи и аеробни упражнения за силен корем и гръб; Силова тренировка с акцент дупе – 10 минути
Тренировка за цяло тяло с акцент дупе)
1*20 Crisscros
1*20 Crossover Crunch
1*25 Crunch
1*20 Flutter Kicks
1*20 Heel Touch
И 1, 2 и 3 От картинката 1*20
Мнението беше редактирано от = Capricorn = на 15.05.16 21:51.
18.05.16
20:37
Честно да си призна писах и за вчера и за оня ден и яденето и тренировките, но го писах от тела и а да се публикува и като краен резултат нищо.... А и вече не помня с точност какво съм яка.. Ни ето и за днес 18.05.2016г.
Закуска: 500мл. смути от ягоди, банан и прясно мляко
Обяд: 280гр. Пиле с топено сирене и гъби + филийка хляб
Следобяд: Корни боровинка
Вечеря: Малко пица
След тренировка мисля да е ябълка или банан :)
Тренировка : Ден 19 ниво 2(Тренировка със силови и аеробни упражнения за горене на мазнини 30 минути)
2*20 Crisscros
2*20 Crossover Crunch
2*25 Crunch
2*20 Flutter Kicks
2*20 Heel Touch и още 3, които не знам как се казват.... :D:D
Днес се мерих като се прибрах 61.4…
21.05.16
16:59
20.05.2016Мнооого дълъг ден... Излязох в 8 и се прибрах в 21:30 сравнително мокра...
Закуска: Малко геврече.
Обяд: Пилешко шишче със задушени зеленчуци ( 184гр.) + салата зеле, морков и цвекло (154гр.)
Следобяд: Корни банан
Вечеря: домашен дюнер
ТренировкаЗа вчера нямаше бях много изморена...
23.05.16
18:29
22.05.2016г
Мноого ходене - 2 часа ходене сутринта
Закуска: Кашкавалка с кафе с мляко
от обяд някъде към 12 до 16:30 Голямо домашно разчистване... През това време една бутилка сокче Теди.
Обяд около 17 и нещо картофено пюре + винен кебап и малко пълнозърнест хляб
Вечеря около 9: Кремвирш и половин + 1 домат + 100гр. моцарела
Тренировка: ден 22 от тренировките на Руми +
2*20 Crisscros
2*20 Crossover Crunch
2*25 Crunch
2*20 Flutter Kicks
2*20 Heel Touch и още
2*20 Single-Leg Toe Taps
2*20 Double Leg Lowers
1*5 Burpees
Мнението беше редактирано от = Capricorn = на 23.05.16 18:29.
24.05.16
14:23
23.05.2016г.
Закуска: 200гр. Софийска баница с кафе със соево мляко
Отново голямо почистване от 11 до 15 часа...
Обяд: 1 домат, 3с.л. извара, 1с. л. лютеница и парче пълнозърнест хляб
Разходка
Корни боровинка 30 мин преди тренировка
Тренировка: 23.5.2016 Броя Упражнение
2*20 CrissCross
2*20 Srossover
2*25 Crunch
2*20 Flutter Kicks
2*20 Heel Touch
2*20 Single-Leg Toe Taps
2*20 Double Leg Lowers
2*10 Burpees
2*20 Glute Extensions
23 Ден Руми 20 минути HIIT
Вечеря: Пиле в палачинка :)
24.05.16
22:59
24.05.2016г.
Закуска: 2 палачинки (1-та с шоколад и банан, а другата намазана с топено сирене, шунка и кашкавал) + Кафе със соево мляко
Обяд: Пиле в палачинка
Следобяд: Корни боровинка
Ябълка към 19:00
Вечеря: 1 домат и пиле на тиган
Тренировка:
Броя Упражнение
2*20 CrissCross
2*20 Srossover
2*25 Crunch
2*20 Flutter Kicks
2*20 Heel Touch
2*20 Single-Leg Toe Taps
2*20 Double Leg Lowers
2*15 Burpees
2*20 Glute Extensions
24 Ден Руми Тренировка за дупе и добра стойка – 21 минути
20 min Box Fit Exercises
25.05.16
22:53
Днес ужасно неприятен ден... В офиса цял ден ми беше студено... Нослето ми се запуши и нищо не ми помогна... Чак главата ме заболя..
Затова и не правих упражнения, а след вечеря се омотах в едно одеало и се тъпках с гадости, само и само да не се разболея...
Иначе, закуска и следобедна закуска Пакетче 120гр. пълнозърнести сладки с орех и стафиди
Обяд: 2 кюфтета от тиквички + 1 зеленчуково и 2 с.л. кисело мляко
Вечеря: Домашно приготвено, нещо като пиле жулиен... :D:D:D Беше вкусно с парче пълнозърнесто хлебче :)
Течности: кафе + вода, чай, разтворими витамини ...
Дано утре да се чувствам добре и да си правя упражненията, много добре се чувствам след тренировка, въпреки, че съм вирвода и никак не ми допада, ама няма как :D:D
26.05.16
23:44
26.05.2016
Закуска: Пълнозърнести сладки с кокос + кафе
Обяд:Порция ориз със тиквички и кайма + 2с.л. кисело мляко
Следобяд: Някакъв десерт имаше там където обядвах.. Кремче със заквасена сметана, крема сирене и ягоди... Много приятно, но и много слодко...
Час преди тренировка: Парче козунак + 1 ябълка
Тренировка:
Броя Упражнение
2*20 CrissCross
2*20 Srossover
2*25 Crunch
2*20 Flutter Kicks
2*20 Heel Touch
2*20 Single-Leg Toe Taps
2*20 Double Leg Lowers
2*20 Burpees
2*20 Glute Extensions
25 Ден Руми - Тренировка за долна част с аеробика; Аеробика; пирамидална тренировка за цяло тяло
Вечеря: Малко от пиле жулиена от вчера + препечена филийка от лимец
01.06.16
23:59
01.06.2016 Днес беше денят на детето, всеки, който носи още детският дух в себе си да се счита за поздравен :)
За деня: 2 малки кифлички, 3 бонбона, 1чаша фреш от портокал
Обяд: 200гр. ориз със зеленчуци + 200 гр. зелева салата
следобяд: пакетче белвита бисквити
вечеря: 1/2 кашкавалка + 1/3 кифла с мармалад
По случай празника 1 малък сладолед и чаша бяло вино...
Съвсем омазан и вреден ден.... Скоро мисля да няма такъв... :D
Тренировка: 1.6.2016
Броя Упражнение
2*20 CrissCross
2*25 Srossover
2*25 Crunch
2*20 Flutter Kicks
2*20 Heel Touch
2*20 Single-Leg Toe Taps
2*20 Double Leg Lowers
2*20 Glute Extensions
29 Ден Руми HIIT със силови и аеробни упражнения за цяло тяло 24 минути
20 мин. Йога - загрявка
02.06.16
23:24
02.06.2016 Днес не правих упражнения, не че нямах желание, но не знам какво ми става, преуморявам се в работата ли, жегата ли, но вечер като се прибера лицето ми гори, а главата ми ще се пръсне....
Иначе закуска: чашка с кисело мляко, чия, овесени ядки, банан и мед
Обяд: 200гр. пиле с манатарки + 200гр. зелева салата
Вечеря: Пиле на фурна с авокади, чери домати и моцарела + 5-6 чери доматчета
И за малко по-късно шепа сурово кашу.
03.06.16
22:54
03.06.2016.
Закуска и следобедна закускаПълнозърнести сладки със стафиди
Обяд2 кюфтета на скара 100гр. пържени картофи + купичка таратор
Вечеря:пиле с брокули половин порция + 200гр. салата витамина
Тренировка
3.6.2016 Броя Упражнение
2*20 CrissCross
2*20 Srossover
2*25 Crunch
2*20 Flutter Kicks
2*20 Heel Touch
2*20 Single-Leg Toe Taps
2*20 Double Leg Lowers
2*20 Glute Extensions
30 Ден Руми Ден 8 ниво 2
15 min загрявка с леки подскоци
05.06.16
10:40
04.05.2016
Закуска:Филийка с лютеница
шепа сурово кашу
Обяд Брокули с пиле - остатъка от предната вечер :)
Вечеря: Тапас със сушени домати + Хрупкаво чоризо с микс от зелени салати 140гр. (чоризо, филаделфия, панировка, пармезан и микс от зелена и червена салата)
Тренировка:
3.6.2016 Броя Упражнение
2*20 CrissCross
2*20 Srossover
2*25 Crunch
2*20 Flutter Kicks
2*20 Heel Touch
2*20 Single-Leg Toe Taps
2*20 Double Leg Lowers
2*20 Glute Extensions
25min Интензивна тренировка
15.06.16
22:50
Не съм се разписвала скоро, но много работа и много умора, имам дни, в които внимавам какво ям и тренирам имам и такива с омазване... :D
15.06.2016г.
Закуска: Геврек + кафе с оризово-кокосово мляко
Обяд: Половин пълнена тиквичка с кашкавал и пармезан + 250гр. зелева салата
Следобяд:Кафе
Вечеря:Салата Цезар (Домашно приготвена :) ) + чаша бира Радлер, която от 1 седмица седеше отворена в хладилника :) :D
упражнения: 33 Ден Руми - 35 минутна тренировка с акцент корем и дупе
Пия и вода през деня, не малко, не знам колко точно :D
16.06.16
23:20
Днес тренировка нямам...
Закуска:Кафе, чаша фреш от портокал, малко ядки и 2 бонбона мерси имаше повод :)
Обяд:Салата капрезе ( 1 домат, моцарела и сос песто)
Вечеря:Салата ( пиле, марула, айсберг, чери домати + сос от ч.л. песто, горчица и майонеза),
За по късно :Фреш от портокал и нектарина и 2 л. сладолед :)
17.06.16
22:40
17.06.2016
Закуска:Кафе с оризово мляко и кокос + 1 геврече + 200мл. фреш от портокал към 10:00
ОбядСалата капрезе
СледобядКафе с мляко + 150мл. фреш от портокал
ВечеряДнес не беше салата, както предишните ми дни, а порция макарони(панделки) със захар и сирене :)...
Вода
Тренировка: Upnover; jump squats - 2*15
Front Kick 2 legs 2*15
Side plank kicks 1*60sec.
Side Lunge Core Push Off 2*15
Плюс всичко от картинката 2*15
Пробвай се да замениш фреша с хапване на пресни, сезони плодове
Мнението беше редактирано от Andji на 17.06.16 23:41.
18.06.16
22:34
Andji Благодаря за съвета, ще се опитам :)
18.06.2016
Закуска:2 соленки ( с големината по-голям орех :D ) Намазани с крема сирене с билки + кафе с оризово-кокосово мляко
Обяд: Излязох в най-голямата жега... Ама какво да се прави, като през седмицата от работа и задачи, няма как да се видиш с приятели та събота и неделя .... :D :) Не ми се ядеше много, но реших да хапна за да не ми стане лошо от жегата. 1 Салата - Бяха я кръстили здравословна спортна :p :D Или по точно: морков, цвекло, ябълка, орехи и мед + 3 чаши вода и 1 бира Радлер...
1 малък сладолед следобяд :)
Вечеря: 150гр. Пиле с картофи и сметана, за малко по-късно 2 нектарини
Тренировка:
Всичко от снимка 1 - 2*15
И Ден 1 от снимка 2- 2-ти Общо 30мин. :) :)