Хранителен режим зза сваляне

24.05.16
20:18

Здравейте, момиче съм на 14 години. Занимавам се с фитнес от 2 години, но наскоро спрях. През тези години научих толкова много различни начини за трениране, кардио, крака, ръце каквото се сетите, дълго време правих кардио всеки ден, но никога не можех да сваля килограмите, които исках, в крайна сметка разбрах, че и хранат е доста важна за свалянето, но не мога да реша какъв режим да почна, какво да правя. Тежа 65-66 кг и съм висока 1,70, искам да стана 55кг, в най-добрия случай 50кг, но не съм информирана за какъвто и да е режим. Направих си регистрация тук с молбата да ви помоля за изготвяне на режим. Проблемът ми с яденето е, че изпитвам нуждата постоянно да хапвам, най-големият интервал, през който не ям е 4 часа и то като съм на училище, но като се прибера и се наобядвам към 2:30 почвам през 30 мин да ходя до кухнята и да ям каквото има: сладко, солено, сокове, каквото се сетите. Мисля, че това е проблемът ми, но не знам как да го предотвратя. Моля за помощ!! :(

Здрасти, Милена!

Не си поставяй цели, които да са свързани само с някакво число на кантара, защото има много по-важни неща за гледане, а и това число нищо не ти казва.
50 кг може да са малко за теб, а с подходящи тренировки и хранене (+ търпение и постоянство) можеш да изглеждаш чудесно на 60. :)

Опиши подробно как се храниш сега, за да имаме по-конкретна представа.

Разгледай раздела с дневници и ако идеята ти допада, можеш да си направиш. :)

28.05.16
14:12

За закуска ям яйца най-често към 7:30 на обяд (след училище) се прибирам и хапвам нещо голямо тъй като часа става 3:30 и дъм доста огладняла след което не спирам да ям хапвам през цялото време и то каквото коже дасе сетиш след което за вечеря хапвам малко към 7-8 часа. Почнах 90 дневната диета не знам как ще ми се отрази още съм съвсем в началото но дано навикът ми да ям през интервала от 3:30 до 7. Какво ще ми препоръчате? :/

Да спреш 90-дневната диета (писано е за нея във форума, потърси другите теми), да прочетеш повече материали от раздел “хранене” и да не пропускаш запетайките, когато пишеш. :)

Пак не стана ясно какво точно ядеш. :) Само се разбра, че на закуска имаш яйца.
Опиши подробно храната си от вчера и днес - конкретни продукти, приблизителни количества.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1