Реших да спра суплементите

Прескочи до:

Действително, ако не взимате добавки, не е възможно да станете животни.
Но сила и добра физика се постига и без тях.
Не и ръце, по - големи от главата обаче. :lol:  :lol:  :lol:

OM

12.07.04
17:59

[quote author=“D3BEP”]Действително, ако не взимате добавки, не е възможно да станете животни.

Веднага възниква въпросът какво разбираш ти под “животно”, респективно - “сила и добра физика” ?

HE

14.07.04
15:44

Е не тука някои постове ми дойдоха в повече да не сте объркали темите нещо бе пичове за какви животни говорите нали става въпрос само за хранителни добавки?! Пък и всеки си има критерии за естетично и разбира се всеки гони различни резултати!

14.07.04
16:11

[quote author=“head_hunter”]Е не тука някои постове ми дойдоха в повече да не сте объркали темите нещо бе пичове за какви животни говорите нали става въпрос само за хранителни добавки?! Пък и всеки си има критерии за естетично и разбира се всеки гони различни резултати!

Да, но това го кажи например на Universal.. само погледни например Animal Test… и ако това е “само” добавка... Леле, ако реша да сложа край на живота си... ще си взема една кутия от Animal Test :wink:

HE

14.07.04
16:29

Абе човек това са прохормони което е съвсем различно от аминото, протеина, креатина и т.н.т бъркаш нещата!!!

ВН

14.07.04
16:55

Математик, допуснал си грешки в изчисляването на общия протеин в диетата си. Прегледай я пак с таблица в ръка. В 2 жълтъка и 7 белтъка има 30-35 гр белтък. В 1 литър кисело мляко 30 до 40.
В 500 гр извара има 60 - 80 гр белтък (зависи колко е разредена с вода). И по-мирно го давайте :) натуралисти такива :).

14.07.04
18:27

[quote author=“head_hunter”]Абе човек това са прохормони което е съвсем различно от аминото, протеина, креатина и т.н.т бъркаш нещата!!!

Ами вътре си има и витамини и амино и протеин.. така че....  :)

15.07.04
00:53

[quote author=“perlsite”]Ако се храниш “нормално” е почети невъзможно да си доставиш всички необходими незаменими амино, микороелементи, минерали, соли, витамини.. т.е. има много неща които са необходими за да се възтановява правилно организма и да последва добър мусколен разтеж. Приемането на големи количества храна е неоправдано, тъй като затормозявате сериозно огранизмът.

Хич не съм съгласен с това твое твърдение. Спрях добавките за около месец и от няколко дена съм много доволен от резултатите. За 3 дена 3 килограма качих, силата доста ми нарасна. И това само от 1 нова диетка. Ако знаеш какво има в нея ще паднеш, но това е друг въпрос, само да кажа, че плочките ми стоят.
[quote author=“perlsite”]Би било хубаво спирането за известен период от време добавките и да разчитате на организмът сам да се справя с тежестта на текущите трнировките с които сте свикнали (ясно е, че в този период няма да качвате.. но това не е целта в случая). След известен период организмът ще засили тези процеси по съвсем естествен начин, които сте стимулирали досега с добавките (за да се справя с натоварванията). Месец или дори два по късно бихте могли отново да започнете с използването на добавки. Това бихте могли да го изпробвате ако сте попаднали в застои и се чудите какво да направите  :wink:

Ето това вече е много добра мисъл. Напълно съм съгласен, но вече се чудя дали въобще ще имам нужда от добавки, тъй като резултатът без тях до момента ме задоволява напълно.

15.07.04
14:43

Mr. Muskul нека да изчакаме по-голям период от време (1-2 месеца) защото това с 3 кг = 3 дена... мускулна маса и да видим в крайна сметка дали си на + или на - :) ?

ВН

15.07.04
17:48

3 кг за 3 дни? Момче иди си виж бъбреците! Това не е нормално!
И като видиш, че не са 3 кг ами 300 гр, се научи да се мериш веднъж на 2 седмици на 1 и същ кантар, сутрин на гладно - гол. Не мести кантара, ако е механичен.

MA

15.07.04
17:51

[quote author=“Image”]Математик, допуснал си грешки в изчисляването на общия протеин в диетата си. Прегледай я пак с таблица в ръка. В 2 жълтъка и 7 белтъка има 30-35 гр белтък. В 1 литър кисело мляко 30 до 40.
В 500 гр извара има 60 - 80 гр белтък (зависи колко е разредена с вода). И по-мирно го давайте :) натуралисти такива :).

Пълни глупости. Ти знаеш ли какво мляко и каква извара ям? От мляко до мляко и от извара до извара има разлика от тука до небето. В киселото мляко което ям процента на белтъчени е 5.6 а в изварата тъй като е направена кремообразно с добавки от кисело мляко процента белтъчени е 9.8.

15.07.04
18:29

[quote author=“Image”]3 кг за 3 дни? Момче иди си виж бъбреците! Това не е нормално!
И като видиш, че не са 3 кг ами 300 гр, се научи да се мериш веднъж на 2 седмици на 1 и същ кантар, сутрин на гладно - гол. Не мести кантара, ако е механичен.

Хах що бе, сега като се гледам малко съм се замазнил, ама голяма работа. Иначе вкъщи си се меря... Къде да си “видя” бъбреците? И какво да му кажа, виж са, ям като разпран от 1 седмица и наскоро качих малко кила? Хмм, странно, нали? :)

Момчета, по две еднакви мнения не са ли ви много :)
Както и да е, Имидж, не е ли по - правилно да иде да си види кръвната захар? От нея теглото може да почне да се колебае като лудо, пък и човека като го гледам, си апва :) .....

15.07.04
18:41

Извинявам се за това, просто имам проблеми с интернета. :(  Нека модераторите изтрият повторението и този пост.
ПП Хах то не съм бил само аз. :)

15.07.04
23:01

Хе-хе.. незакачайте Image, че нещо не е в настроение, може да е пробвал някой нов продукт повишаващ тестостерона :wink:
А и тази тема много се изкриви от първончалната си идея..  :)

ВН

16.07.04
01:44

Съгласих се Математик, това обяснява разликите.

MI

21.11.05
11:41

[quote author=“martinnest”]аве хора до са по4ти вси4ки бяхме на едно мнение а сега какво стана! Отнасяте се към добавките все едно е няква брутална химия! аз само мога да кажа че на мен добавките ми помагат и не мисля да ги спирам! Ако бяха толкова вредни колкото някои се опитват да ги искарат едва ли щяха да ги правят!

значи щом ги произвеждат производителите са безвредни.не коментирам дали са или не но ако мислиш че вредното се спира от производство грешиш.по тая логика и цигарите не са вредни щом се произвеждат.пука им на производителите дали ние сме здрави или не.за тях е важно да си продадат стоката

MI

21.11.05
12:02

[quote author=“D3BEP”]Действително, ако не взимате добавки, не е възможно да станете животни.

евала Дзвер изрази и моето мнение.Напоследък всеки иска да става животно но животни стават само тези които се занимават професионално и си изкарват парите от това.Наистна  иска се много труд добавки и т.н. за това , но един перфектен външен вид с идеални  пропорции на тялото е напълно възможен без никаква химия.ама нямало да стане 60 см обиколката на ръката еми няма да стане то тва не е нормално за хомо сапиенса.това си е  един вид мутация и не е красиво изобщо.то и женските гърди е хубаво да са по големи ама като са огромни чак ме отвращават.Кофтито  е че много младежи на по 15-16 години се амбицират да станат животни и тъпчат какво ли не.те никога няма да станат животни,99% от тях се отказват след 1-2 години и добавките си остават без никакъв смисъл.

21.11.05
12:23

[quote author=“mitakka”][quote author=“D3BEP”]Действително, ако не взимате добавки, не е възможно да станете животни.

евала Дзвер изрази и моето мнение.Напоследък всеки иска да става животно но животни стават само тези които се занимават професионално и си изкарват парите от това.Наистна  иска се много труд добавки и т.н. за това , но един перфектен външен вид с идеални  пропорции на тялото е напълно възможен без никаква химия.

Абе как ги вадите тея теми от преди години?!
А за да станеш “животно”, само с добавки няма да минеш! То ако ставаше, нямаше масово да се ползва химия!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1