27.05.16
11:11
Здравейте! Името на дневника дава огромна яснота каква е моята цел. Искам да се чувствам по - добре в тялото си. Тренирам от няколко години, но не си давам зор чак толкова. Постоянно отслабвам и напълнявам. Непрекъснато съм в двете крайности - или се храня като невидял или оскъдно и съм отпаднал. Днес ще се опитам да сложа начало на едно по - добро хранене - 4 пъти дневно, ще се опитам да подбирам хубава храна. Аз съм на 19, но съм тръгнал по - късно и сега съм 11 клас. Днес и в понеделник съм втора смяна, а оттам нататък се връщам в първа. Имам планове за лятото да работя и искам до тогава вече да съм изградил някакви навици ( до края на юни), за да може да ми е по - лесно и да не кача пак мазнини, които да се чудя как да сваля. Според мен имам около 2 килограма мазнини, които искам да сваля, за да изглеждам задоволително, стегнат съм горе - долу, но работя по въпроса. Не искам огромни мускули, искам прилично тяло, от което да не ме е срам. Сега стартирам с режим с 1800 калории ( с 400 по - малко, от нужните ми) и се надявам да успея да постигна целта си. Довечера ще споделя какво съм ял и какво съм тренирал. Лек ден за сега !
27.05.16
18:56
Ето го и първият ми ден, днес тренирах рамене и корем;
Храна:
Закуска: 2 ръжени филии с пастет и кафе с кафява захар ;
Обяд: ябълка, варено свинско с картофи и пак 2 филии хляб
Сл. закуска : кафе и солети
Вечеря: като обяда, без ябълката
Общо: 1900 калории
Тренировка:
Рамене: гири 5кг вдигане встрани от тялото до нивото на рамемете 3*21; пред тялото 3*21
Корем: 5*25 коремни преси на уреда за коремни преси.
27.05.16
20:36
Добре дошъл! :) Успех!
Къде тренираш? Зала, у вас?
Добави зеленчуци към основните си хранения. :)
28.05.16
12:04
казано от Вероника Налбатска на 27.05.16, 20:36:
Добре дошъл! :) Успех!
Къде тренираш? Зала, у вас?
Добави зеленчуци към основните си хранения. :)
Благодаря! Ще се постарая, обичам зеленчуци :) Тренирам и вкъщи и във фитнес, зависи дали имам достатъчно време. Напоследък по - скоро вкъщи, но по никакъв начин не ми се различава трениривката. :)
29.05.16
13:50
Здравейте! Това е дневника ми за вчера ( 28.05.2016) :
Хранене:
Първото ми хранене беше в 12( тогава станах), като се води закуска. Състоеше се от 2 препечени филии с пастет и 3 варени яйца + 2 домата.
Второто хранене бе към 17 и се състоеше от 3 малки ябълки.
За вечеря ядох стек с гъби и салата. За деня имам и 2 кафета.
Тренирах гърди и гръб.
По късно днес ще публикувам и днешния си дневник.
Мнението беше редактирано от Trayan Genov на 29.05.16 13:51.
29.05.16
16:30
Не след дълго, ето го и днешния ми дневник:
Тренировката ми днес се състои от бицепсово сгъване с щанга - 20 кг - 5*18 и коремни упражнения;
Храна:
Закуската ми бе пилешка супа и печени зеленчуци на грил тиган с 2 преп. филии ръжени
На обяд ядох пиле с картофи и също филийки
Следобед: Кофичка кисело мляко с 2 ябълки(400 гр.)
Вечеря: като закуската ще е
Имам въпроси: Пречи ли консумацията на големи като количество храни, но с малко калории ( млякото с ябълки се събира 800 грама) по някакъв начин? Редувам пилешко и свинско и горе долу всеки ден ям месо? Да променя ли това?
Мнението беше редактирано от Trayan Genov на 29.05.16 19:34.
29.05.16
16:58
Да пречи на какво?
Ако е за свалянето - стига храната (всичко) да се вписва в необходимите ти за целта калории, не пречи.
Ако обаче това голямо количество, прието на един път, ти създава дискомфорт (какъвто и да било, най-вече подут корем, тежест), то е по-разумно да се вслушваш в тялото си.
Можеш ли да обобщиш седмичното си разделение на тренировките и какви принципи спазваш?
29.05.16
19:42
казано от Вероника Налбатска на 29.05.16, 16:58:
Да пречи на какво?
Ако е за свалянето - стига храната (всичко) да се вписва в необходимите ти за целта калории, не пречи.
Ако обаче това голямо количество, прието на един път, ти създава дискомфорт (какъвто и да било, най-вече подут корем, тежест), то е по-разумно да се вслушваш в тялото си.Можеш ли да обобщиш седмичното си разделение на тренировките и какви принципи спазваш?
Ами да вписва се. Не мисля, че ми пречи. Иначе тренирам така: ( не знам дали е правилно)
Понеделник: корем и трицепс; вторник: гърди и бицепс; Сряда: почивка четв: гръб и рамене; петък : корем и Крака събота и неделя тренирам основно кардио или ако съм проп нещо... Иначе тази седмица не трен по план, но от утре си се връщам; Ако ми дадете идеи как да разпределя муск. групи ще съм благодарен.
01.06.16
21:44
Здравейте! Първо - честит празник на онези от вас, които все още пазят детското в себе си! И второ- ето го дневника ми за днес:
Сутринта хапнах принцеси с кайма; после хапнах солетки и съгреших с едно пудингче. :( На обяд - картофена каша мисля, че му се казва с две филии хляб; Следобед към 5 кафе и за вечеря пуширани яйца с няколко сухара. Тренирах корем и бицепс.
03.06.16
21:29
Здравейте! Днес тренирах корем и рамо. Сутринта ядох кроасан с капучино, на обяд ядох печена риба с доматен сос + 2 филии пълно зърнест хляб. За вечеря пуширани яйца и салата от краставици и домати.