31.01.06
00:29
znachi az sum bakshish :) i kato taka kakto znaem vsichki bakshishi kachvat izlishna maznina na mnogo kofti mesta (zadnik i korem)tuy kato az sum na 22 i trqbva da prilicham na chovek a ne na gligan hodq VSEKI DEN v zalata do nas i pravq slednoto - L-carnitine raztvorim 10 - 20 min predi trenirovka , i slednite trenirovki - 40 min ski ternajor + 30 min veloergometur + 3x50 koremni presi v tri razlichni polojeniq + vdigane na krakata ot vis 2 ili 3 erii x 15 pov : ili 30 min x 10km/h puteka + 30 min veloergometur + 3x50 koremni presi v tri razlichni polojeniq + vdigane na krakata ot vis 2 ili 3 erii x 15 pov : ili 40 min ski ternajor + 30 min x 10km/h puteka + 3x50 koremni presi v tri razlichni polojeniq + vdigane na krakata ot vis 2 ili 3 erii x 15 pov .nachi tfa e seki boji den bez nedelq (zashtoto zalata ne raboti togava).kato teglo ne se teglq - prosto si gledam shkembeto dali e zapochnalo da namalqva i zadnika i vutershnata strana na bedrata.rezultat vidim nqma ... ne znam kfo stava .. ne sum vkluchval nqkuv hranitelen rejim ama po princip ne se tupcha, qm si normalno , kakto si qdqh i predi da stana kufte .po princip ne sum debel no tiq raboti kato korem i zadnik mnogo me draznqt .i imam chuvstvoto che ne stavam po maluk a stavam oshte po debel…predlojete neshto imayte pred vid che ne sikam da treniram za muskulna masa a prosto da si stana kakto si bqh predi .10x predvaritelno
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:21.
31.01.06
10:26
Хранителният режим е най-важното нещо, без него нищо не става. Трябва доста да ограничиш въглехидратите, особено простите. Започни постепенно да намаляш вечерното хранене. Примерно сега ако последното ядене за деня ти е в 8, другата седмица го направи в 7 и така докъто стигнеш 5-6 часа не по късно. Огледай се има много теми за НВД и може да си направиш хранителен режим. Но просто без него нищо не става. Има и друг момент че и тялото привиква към дадените упражнения. Така че смени малко пътечката със степер или ски тренажор някакъв. Успех
също почни да си мериш килограмите. малко или много всеки ден като се гледаш в огледалото свикваш с това което вигдаш и трудно вигдаш сам промяната(както примерно би я видял някой който не те е виждал 2-3седмици).
Как искаш да има ефект.Като ти се съсипваш от аеробика.И също така ходиш всеки ден на зала.Прави само на 1 уред кардио-то,най-добрия уред за кардиото е Велоаргометъра.Направи си хранителен режим.А и също така прочетах че не искаш да тренираш анаеробно(силова тренировка)но за съжаление ще трябва да почнеш.Ако отслабнеш рязко ЩЕ ВИСНЕШ и ще преличаш на 70 годишен сухар.Поне малко трябва да вдигаш железата.С малко килограми и повече повторения.
Няма начин едното е свързано с другото.
Успехх.
31.01.06
21:21
аз съм изчел сичките хави за НВД а и имам един friend дето ми каза точно кфи работи не тряя да ям(ориз , картофи и т.н.)ама тфа за вечерното хранене май тряя да го проам .... аз се си мислех друго обаче - ако приемаш определено количество енергия и гориш повече отколкото приемаш ( с тренировки работа и т.н.)би трябвало да отслабнеш :-)освен тфа искам да питам още нещо - значи краката ми от вутешната страна ги усещам че izobstho не се натоварват , както и седалишните мускули .начи с кардиото ако си напраа диетката ша почне ли да ги сваля тия бутове или ша тряя да почна и друг вид тренировка?освен тфа не съм много сигурен че велоергометъра е най добре за кардио - с пътека и ски-тренажор пота повече отколкото с него , а и с бягане се натварват повече краката .де дазнам де - щом казвате колело ша проам само колело.слаъерчо , дай ми някво определение за ПРОСТИ ВУГЛ че аз не ги рабирам тея работи.иначе тфа за вечерното ядене секи ми го казва за тфа ша направя нещо по въпроса.10х again
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
И стига тия заглавия от типа “HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP”
DJGorgio-Astor
един friend дето ми каза точно кфи работи не тряя да ям(ориз , картофи и т.н.)
Излъгал те е.
03.02.06
13:34
добре де тогаа дайте някви примерни храни които мога да включа в нвд-то или поне някво инфо за сайт или нещо подобно където могат да се прочетат храните какво съдържат , за да знам как да изградя хранененто че в тоя сайт намерих разни неща ама за храни няма кой знае кво
04.02.06
09:05
.... аз се си мислех друго обаче - ако приемаш определено количество енергия и гориш повече отколкото приемаш ( с тренировки работа и т.н.)би трябвало да отслабнеш
- напълно вярно
http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1 - хранителни стойностти, и състав.
Има сигурно 50 НВД диети в този раздел!!! избери си някоя, а още по хубаво, направи си своя с такъв отрицателен баланс който ти подхожда най-добре (-500ккал примерно)
За вътрешна част на краката и задник, клекове.
успех.
Не чакаи ефект на 3тия ден... поне 2 седмици докато почнеш да гориш мазнини видимо.
04.02.06
20:35
виж аз не искам разултати на 3тия ден.категорично не съм от хората които се самозалъгват с очаквания за бързи резултати.ходя от 2 месеца и нещо на тренировка всяка вечер без неделя в диапазона от 6 до 7 часа.тренировката ми е поне час и 20 час и половина като е предимно на 2 кардио уреда.сега смятам да правя само на единия като ги сменям всеки ден около по 40 мин и започнах тернировка с леки тежести на уред за бедрено сгъване и едно такова упражнение за крака дето като пуснеш тежестите и имаш чувството че ще ти се разченат краката , сигурно се сещаш :-)аз се страхувах от клековете защото си мисля че от тях краката ще ми мутират още повече.дай някакъв пример с колко да клякам - с много или с малко?
05.02.06
09:25
Ама не тренираи само за крака или корем, това че тренираш определено място не означава, че ще топиш мазнини там!!! А да не говорим, че клекове, уред за крака и след това кардио по 40 мин всеки ден (без неделя) :arrow: ефект съсипани и изтощени крака. Ако правиш малко лежанка, бицепс, набирания и тн с малко кг няма да станеш като културист, ако това те притеснява. Спокойно, не е толкова лесно. Но още веднъж ти казвам хранителния режим е най-важен, наблегни там. Пии си л-карнитина и гаранция ефекта ще доиде!