стероиди през побертета

Темата е заключена.

04.02.06
20:29

както знаете всеки излиза от пубертета на различна възраст, аз до колкото знам средно тои продължава до към 18-19 годишнина. Та въпроса ми е такав до какво може да доведе употребата на анаболни стероиди приемани през пубертета ?

Аз знам, че може растежа да прекъсне .. интересно по-запознатите какво ще кажат  :roll:

04.02.06
20:57

най-сериозен страничен ефект е нарушаване на хормоналната обмяна, което се отразява много по-силно на младия организъм. Освен това и опасност от прекъсване на растежа поради преждевременно вкалцяване на костите

05.02.06
15:33

[quote author=“SGK”]най-сериозен страничен ефект е нарушаване на хормоналната обмяна, което се отразява много по-силно на младия организъм. Освен това и опасност от прекъсване на растежа поради преждевременно вкалцяване на костите

+ още много странични ефекти, един от които е импотентност

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1