Проблем с апетита?

Trayan Goshev

08.06.16
15:30

Привет, приятели! Преди имах дневник, но го деактивирах и сега си направих нова регистрация. И така ...
Винаги съм имал проблеми с храната. Бях пълно дете, после реших, отслабнах, от тогава се занимавам с фитнес. Целта ми е да изчистя. Няколко месеца спазвах успешно режим и отслабнах задоволително, но на рождения си ден и покрай великденските празници започнах системно да преяждам.Така вече месец нагоре. Всеки ден започвам диета и след ден - два се провалям, след което следва огромно количество храна. Исках още 1 кило да сваля, сега вече са 3. Имам нечовешки апетит напоследък, ям огромно количество сладки и джънк фуд. Обмислям да си взема Vitaslim Light, за да мога поне малко да си укротя апетита, ще изпия една опаковка и мисля, че щом няколко дни съм удържал ще приикна и ще се върна към стария си режим. Искам вашето мнение ...  :)

Започни да се храниш с качествена и съдържателна храна.
Това ще ти помогне да овладееш апетита.
Витаслим е ненужен и неефективен разход.

Trayan Goshev

08.06.16
22:48

казано от Кольо Пияндето на 08.06.16, 15:40:

Започни да се храниш с качествена и съдържателна храна.
Това ще ти помогне да овладееш апетита.
Витаслим е ненужен и неефективен разход.

Добре де, няма ли да ми помогне първите дни докато свикна с по - малко калории ?

Не, няма. Какво има да им свикваш?

10.06.16
08:54

Привет,

И аз съм имала такъв момент на безумен глад, за който споделяш. След това самосъжеление, казвам си това е за последно,  та до следващия път.
Прави са момчетата, Витаслим дъра-бъра недей.
Аз пиех таблетки хром - нищо.
Увеличих мазнините в менюто си и всичко е ок в момента.
Всичко е в главата, храни се осъзнато.
Купи си какаови зърна, когато ти се преяде сладичко вземи 4-5.
Разрови се, има доста здравословни алтернативи за сладки идейки.
Примерно:  авокадо/банан/ядки/рошково брашно или натурално какао - блендираш и все едно шокалад ядеш

Желая ти успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1