11.06.16
10:13
Здравейте!
Какво смятате за вкусовете на хранителни добавки?
Ако приемем, че сме на режим за чистене и приемаме BCAA преди тренировка, на гладно, с някакъв вкус, то това не са ли онези въглехидрати, които се стараем точно тогава да избягваме?
Ще се радвам да чуя и Вашето мнение по въпроса, понеже се колебая, дали да продължавам да пия някои горчилки, или да си взема някой вкус.
казано от А.Василев на 11.06.16, 10:13:
то това не са ли онези въглехидрати, които се стараем точно тогава да избягваме?
Не не са. А относно вкуса - за пудра ли питаш или за таблетки? Аз от таблетки не съм усещал горчив вкус.
Става въпрос за пудра.
До сега винаги съм си купувал неовкусени продукти. Значи спокойно мога да ги заменя за напред.
казано от А.Василев на 11.06.16, 11:13:
Значи спокойно мога да ги заменя за напред.
Разбира се! :)
11.06.16
13:42
казано от ANZy на 11.06.16, 10:24:
казано от А.Василев на 11.06.16, 10:13:
то това не са ли онези въглехидрати, които се стараем точно тогава да избягваме?
Всъщност съдържат точно подсладителите, които е добре да избягваме или поне внимаваме с количеството - аспартам, ацесулфам К и сукралоза. Да, приети са за относително безопасни, но всъщност нямаш представа колко има в дозата ти.
Допълнителните овкусители и оцветители (някои забранени в ЕС) също са вредни в определени количества.