Fat burner Pink Slim - За жени / L - carnitine ?

13.06.16
16:00

Здравейте,пускам тема,защото не съм сигурна какво да правя и имам нужда от мнение.  .Заинтригува ме един фат бърнър - Pink Slim,пише че е за жени и без странични ефекти. Постоянно съм в движение,работата ми е на крак,а почивните дни тренирам.Не знам кое е по-добре -  Л-карнитин или fat burner. Не искам да отслабвам просто да изчистя малко мазнини на краката. Help :) :)

13.06.16
19:26

Направи си свой фат бърнър, по- ефикасен е.  Вземаш си л-карнитин, йохимбин, кофеин и зелен чай. Пиеш ги 1 час преди тренировка.

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 13.06.16 19:27.

Първо си отговори на въпроса дали има какво още да се подобри в храненето ти, така че да помага за постигането на целите. :)

Карнитинът самостоятелно най-много да ти повиши енергията, но не очаквай много.

Въпросният Pink Slim е чист маркетингов продукт, като дозите на всички съставки са смешно ниски. Не би видяла какъвто и да е ефект.

И аз бих заложил на комбинация от 2-3 термогеника, но употребата на термогеници зависи и от това, дали страдаш от сърдечни проблеми, високо кръвно и някои други състояния.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1