изпомпване след макс серия

AN

03.02.06
23:26

добре ли е за маса?

03.02.06
23:34

Не те разбрах след серия от МАХ повторение да направиш напомваща ли

AN

04.02.06
19:03

Примерно правя лежанка с макс кг 2-3 бройки, колкото мога, след това веднага махам 30 кила и правя до отказ. Нещо като дроп серия

04.02.06
19:44

[quote author=“Animal”]Примерно правя лежанка с макс кг 2-3 бройки, колкото мога, след това веднага махам 30 кила и правя до отказ. Нещо като дроп серия

Това го четох в едно списание и съм тренирал с него 3 мес като го правя всеки път Много добре ми се отрази дигнах сила и качих в гърдите

04.02.06
23:26

Аз искам да попитам няколко серий ли правите така или само последната или само 1 серия така? :roll:

05.02.06
00:22

[quote author=“SpUd3r”]Аз искам да попитам няколко серий ли правите така или само последната или само 1 серия така? :roll:

значи тренировката: хоризонтален лег правиш една загряваща задължително и после 3 серии съответно по 12 10 8 Последователно с такива килограми че да не ти се помага Трябва сам да ги вдигаш Накрая 4тата серия слагаш още кила отколкото си правил последната(на която правиш 8 повторения)дигаш ги маскимум пъти абсолютно сам докато не можеш да мръднеш След това твой човек маха веднага 20-30кг от лоста и продължаваш да вдигаш САМ Когато усетиш че не можеш така твоя партньор ти вдига щангата а ти я пускаш сам Пускаш я много бавно за да могат да се изпомпват гърдите
Успех! при мене има страхотен ефект Дано си разбрал какво написах Опитах се да обясня подробно

AN

05.02.06
13:22

Ей тва е много интересно. Негативни повторения ли там как се казваше? Ще го пробвам щом казваш че има ефект

05.02.06
13:43

[quote author=“Animal”]Ей тва е много интересно. Негативни повторения ли там как се казваше? Ще го пробвам щом казваш че има ефект

негативните повторения представляват например когато си на лежанката и са сложени мн килограми някой да ти даде лоста и ти да го пуснеш до долу без да вдигаш(партньора ти дърпа лоста нагоре).Не знам дали разбра ама се опитах да ти обясня

05.02.06
15:24

[quote author=“Animal”]Ей тва е много интересно. Негативни повторения ли там как се казваше? Ще го пробвам щом казваш че има ефект

Самата серия имаше особено наименование. Ако си прочел внимателно ще разбереш че негативните повторения участват в серията(по-точно в края). Прави го 1 път в седмицата най-много 4 пъти в месеца

AN

05.02.06
19:13

да де да, разбрах ви още в началото. Мерси за информацията.

05.02.06
19:59

И аз всичко разбрах,само не разбрах като направя всичко и накрая колко негативни повторения да направя ?

AN

05.02.06
20:37

до отказ бе брат. Аз днес го пробвах това - повече от 3-4 негативни не мога. Струва ми се много яко, дано има и ефект

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1