Азотен бустер без креатин.

16.06.16
17:45

Здравейте момчета. Можете ли да ми препоръчате азотен бустер без креатин, че в момента съм в почивка от него. Четох, че white rapids/flood са добри, но искам да се допитам и до други мнения.

16.06.16
20:00

От къде си сигурен, че се нуждаеш от азотен буустър?  Аз на твое место бих си взел BCAA или бета аланин.

Защо трябва да има контра на моето мнение ? Питам директен въпрос, очаквам отговор по него. Не взимам за първи път азотен бустер, че да не знам какво ми трябва.

16.06.16
22:39

Ако пазаруваш онлайн, винаги има снимка на стикерите със съставките. Там гледаш дали има или няма креатин в азотния бустер.
Ако пазаруваш от физически магазин, просто питаш продавача, той ще те насочи, ти отделно можеш да видиш стикерите със съставките и пак да си избереш.
Просто няма как да се даде адекватен съвет от типа на “този азотен бустер без креатин е по- добър от този”.
На един човек може дадената марка да действа много добре- ободряващо, даващо сила и напомпване. На друг може самата марка изобщо да не му действа- организма му да е адаптиран към количеството стимуланти в продукта.
Има и друг вариант в който ще си напълно сигурен, че в продукта няма да има креатин.
Можеш сам да си разбъркаш нещо. Примерно кофеин и бета аланин биха ти дали доста енергия преди тренировка.

16.06.16
23:14

казано от Валери Иванов на 16.06.16, 21:23:

Защо трябва да има контра на моето мнение ?

Не правя контра на твоето мнение. Мнението си е твое и вариантите са два: -Да,ще си взема азотен бустър -Не,няма.

казано от Валери Иванов на 16.06.16, 21:23:

Не взимам за първи път азотен бустер, че да не знам какво ми трябва.

Добре тогава щом си толкова напреднал в нещата, защо искаш съвет?

Мое мнение си остава, че от азотния бустър няма да видиш кой знае какво, но за сметка на това има други суплементи, които дават много по-добър ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1