16.06.16
17:45
Здравейте момчета. Можете ли да ми препоръчате азотен бустер без креатин, че в момента съм в почивка от него. Четох, че white rapids/flood са добри, но искам да се допитам и до други мнения.
От къде си сигурен, че се нуждаеш от азотен буустър? Аз на твое место бих си взел BCAA или бета аланин.
16.06.16
21:23
Защо трябва да има контра на моето мнение ? Питам директен въпрос, очаквам отговор по него. Не взимам за първи път азотен бустер, че да не знам какво ми трябва.
Ако пазаруваш онлайн, винаги има снимка на стикерите със съставките. Там гледаш дали има или няма креатин в азотния бустер.
Ако пазаруваш от физически магазин, просто питаш продавача, той ще те насочи, ти отделно можеш да видиш стикерите със съставките и пак да си избереш.
Просто няма как да се даде адекватен съвет от типа на “този азотен бустер без креатин е по- добър от този”.
На един човек може дадената марка да действа много добре- ободряващо, даващо сила и напомпване. На друг може самата марка изобщо да не му действа- организма му да е адаптиран към количеството стимуланти в продукта.
Има и друг вариант в който ще си напълно сигурен, че в продукта няма да има креатин.
Можеш сам да си разбъркаш нещо. Примерно кофеин и бета аланин биха ти дали доста енергия преди тренировка.
казано от Валери Иванов на 16.06.16, 21:23:
Защо трябва да има контра на моето мнение ?
Не правя контра на твоето мнение. Мнението си е твое и вариантите са два: -Да,ще си взема азотен бустър -Не,няма.
казано от Валери Иванов на 16.06.16, 21:23:
Не взимам за първи път азотен бустер, че да не знам какво ми трябва.
Добре тогава щом си толкова напреднал в нещата, защо искаш съвет?
Мое мнение си остава, че от азотния бустър няма да видиш кой знае какво, но за сметка на това има други суплементи, които дават много по-добър ефект.