Стрии

Темата е заключена.
JO

05.02.06
19:42

Как да се предпазя от тях вчера гледах Недик на Скат той каза за B12 се вземало но не го разбрах ако може да даде малко инфо по тая тема

05.02.06
21:42

аве и аз имах и почнах да се мажа с масажен крем и помага туи ми каза кожния лекар

05.02.06
21:50

С кремове и то преди да се появят после само операционно се премахват и не помагат мазилата

05.02.06
22:29

Аз съм си взел крем против стрии на Дева. Прави кожата мазна.

взимаи крем на Дева 5лв му е цената + повече витамин С и си вземи бирена мая. Тази комбинация много помага аз специално съм много чувствителен кам стрии при по бърз разтеж веднага се нацепвам с това което ти показах няма проблем засега.

06.02.06
00:14

То стрийте затова обикновено се появяват от шибаните анаболи,защото кожата не успява да реагира на бързия растеж на мускула и се нацепва поне според мене 90% от случаите.

06.02.06
17:49

[quote author=“Oblivion_”]То стрийте затова обикновено се появяват от шибаните анаболи,защото кожата не успява да реагира на бързия растеж на мускула и се нацепва поне според мене 90% от случаите.

Не е така дори 60 % от случаите,
кожата е виновна по принцип

JO

06.02.06
20:02

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Oblivion_”]То стрийте затова обикновено се появяват от шибаните анаболи,защото кожата не успява да реагира на бързия растеж на мускула и се нацепва поне според мене 90% от случаите.

Мойте са от бърз разтеж на височина ада питам с тея кремове кога да се мажа като си лягам щото нали докато спиш разтеж...

[quote author=“Johnny”]Мойте са от бърз разтеж на височина ада питам с тея кремове кога да се мажа като си лягам щото нали докато спиш разтеж...

хахахха как от разтеж на височина бе :))))
мажи се преди и след трен .. ръцете специално

JO

07.02.06
08:45

[quote author=“manson”][quote author=“Johnny”]Мойте са от бърз разтеж на височина ада питам с тея кремове кога да се мажа като си лягам щото нали докато спиш разтеж...

сериозно ти говоря за 1 година около 15санта и гърба ми е целия в стрий

Пиши на кирилица !!! Не си нов за да не знаеш !!! Преведох ти поста
DJGorgio-Astor

07.02.06
15:50

Извинявам се за излишната тема която пуснах, ще пиша тука.
Бихте ли назовали името на крема и цената му и кога да се мажа. Също кои витамини и храни да ям. Не пия анаболи стероиди и т.н., още не са се появили, имам само 3 червени точки на десния бицепс...
За сега разбрах за някакъв крем на Nivea който е 5 лева преди и след тренировка да се мажа, също и Vitamin C да пия както и Vitamin B12 ...
Мерси...

Вземи си Герикапс на “Адифарм” - 20 таблетки са 2,20 лева и се вземат по една таблетка на ден. Avon също имат специален крем за стрии. Голяма тубичка струва към 10-12 лева, но не знам дали ще има ефект.

10.02.06
01:13

[quote author=“Johnny”]Как да се предпазя от тях вчера гледах Недик на Скат той каза за B12 се вземало но не го разбрах ако може да даде малко инфо по тая тема

има вече такива постове разгледай ги. Вземи си Герикапс доста помагат, не ги премахват изцяло но ги намалява, намери поста и там сам писал как се приемат.

02.01.07
21:28

А какво се взема когато вече имаме стрий - коремът ми и бицепсът ми са страшно нацепени - много си личи - има ли някакъв начин да се заличат?

02.01.07
21:35

[quote author=“manson”][quote author=“Johnny”]Мойте са от бърз разтеж на височина ада питам с тея кремове кога да се мажа като си лягам щото нали докато спиш разтеж...

Аз като дръпнах на височина получих 4 стридички на гърба,а не съм тренирал тогава,теглото не ми се е променило драстично да кажеш,ясно е,че отслабнах ама си е факт...височината ми нацепи гърба да му се невиди  :x :D

FZ

03.01.07
11:52

[quote author=“Offspring”][quote author=“manson”][quote author=“Johnny”]Мойте са от бърз разтеж на височина ада питам с тея кремове кога да се мажа като си лягам щото нали докато спиш разтеж...

Аз като дръпнах на височина получих 4 стридички на гърба,а не съм тренирал тогава,теглото не ми се е променило драстично да кажеш,ясно е,че отслабнах ама си е факт...височината ми нацепи гърба да му се невиди  :x :D

Абе вие луди ли сте бе  :?:  :shock:
Стрии се получават от растеж на ширина не на височина.
Малеее някой хора много изкукаха. :twisted:

NI

03.01.07
11:59

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Offspring”][quote author=“manson”][quote author=“Johnny”]Мойте са от бърз разтеж на височина ада питам с тея кремове кога да се мажа като си лягам щото нали докато спиш разтеж...

Абе вие луди ли сте бе  :?:  :shock:
Стрии се получават от растеж на ширина не на височина.
Малеее някой хора много изкукаха. :twisted:

Ахахаха няма по заблуден човек то теб,това не го казвай повече,ненормално смешно е.От бързо нарастване на височина при много хора се появяват стрии,при бременните жени почти винаги,при девойките с по-големи гърди,при занимаващите се с бодибилдинг.Просто кожата е изградена от три слоя,и като има бърз растеж,се получават пукнатини в кожата,това са тъй наречените стрии,Няма значение какъв е разтежът,важното е кожата да се разтегне повече то нормалното и си свършен.Така че недей говори глупости,моля те!

РО

03.01.07
12:13

Абе Nikito 1 ти па си най зле от всички .Бременните да не би да растът на височина ? И те растът на ширина .
Хахаха пак са изложи мноого . И гърдите растяли на височина хахаха  . Язък че учуш медицина нищо не си научил.
И ако обичаш не дей да казваш на хората какво да пишат щото не си ти човека дето може да дава акъл.

03.01.07
20:27

Хахах аи недеи така д казваш кои е наи-зле а :idea:  :lol: Човека си е отделил със запетаика растежа на височина от бременноста и уголемяването на гърдите,така че в случая ти си смешния..както и пичагата по-горе :wink:

FZ

03.01.07
20:45

[quote author=“obelka”]Хахах аи недеи така д казваш кои е наи-зле а :idea:  :lol: Човека си е отделил със запетаика растежа на височина от бременноста и уголемяването на гърдите,така че в случая ти си смешния..както и пичагата по-горе :wink:

ей отворко по добре не си отваряй устата че освен някоя глупост друго не си написал в този форум  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

03.01.07
21:34

[quote author=“obelka”]Хахах аи недеи така д казваш кои е наи-зле а :idea:  :lol: Човека си е отделил със запетаика растежа на височина от бременноста и уголемяването на гърдите,така че в случая ти си смешния..както и пичагата по-горе :wink:

Единствения смешен си ти,но както и да е...Айде бегай да гладуваш  :arrow:  :idea:

03.01.07
23:46

Ще има банове май !!!! Но засега по-добре да я локна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1