Ново начало

Темата е заключена.

Здравейте на всички!
Реших да си направя дневник, за да споделя с вас моята промяна и новото начало, което предприех.
Аз съм момиче, на 17 години, висока съм 150см и тежа около 52-3 кг.
Бях по-едро дете,  играех народни танци в продължение на 5 години, но просто структурата ми е по-набита.
Моят проблем с килограмите съществува,откакто бях в края на седми клас. Започнах да пълнея, защото нямах никакви занимания и се “пристрастих” към храната. 
В края на осми клас достигнах до 60 кг. Започнах да се страхувам от себе си и реших да се променя.
Започнах 90- дневната диета. Тогава започнах да тичам, отначало беше много трудно, но се стараех много. По това време бях с родителите си за 2 месеца в Италия и можете да си представите какви изкушения трябваше да отказвам, но те бяха до мен и ме подкрепяха. Резултатите не бяха драстични. Отслабнах с около 6-7 кг. , но не се върнаха.
През последният месец от диетата започнах да правя упражнения вкъщи ( коремни преси, напади, и т.н)
След края на диетата започнах да се храня по-здравословно, движех се повече и правех упражнения 2-3 пъти седмично.
В началото на 2015 отново започнах диетата, но не я свърших. Спрях я и реших, че ще се справя и сама. Имаше резултат със собствените ми идеи и рецепти и така... лятото започнах да тичам 5 пъти седмично, да правя упражнения и стигнах до 54 кг.
В момента искам да отслабна с 5-6 кг. и главно да премахна корема. Надявам се да намеря подкрепа тук. :)

Темата беше редактирана от Анжелика Иванова на 21.06.16 07:07.

Добре дошла! :)
Честит дневник и успех!

Надявам се, че окончателно си приключила с 90-дневната диета. :)

Окончателно приключих с тази диета, да. Сега се опитвам да се храня с по-малко въглехидрати, но ми е трудно.
Бях започнала НВД, но не издържах в третия ден. Надявам се на малко съвети как да не “огладнявам” тотално за хляб  на всеки 2ри ден без нещо тестено.

Ето моето меню днес.
Закуска : 09:00 часа -
Топла вода с лъжичка мед,
2 лъжици овесени ядки с 3 лъжици кисело мляко (2,0 % ) ,
едно кафе

Обяд: 12;30 -
1 купичка таратор,
половин домат,
парче сирене
две маслини 

Следобедна закуска : 16.00
1 портокал
50 мл. мляко 

Вечеря : 19;20
2 малки  краставички
половин домат
1 купичка таратор  и 1 маслина

Малко прегрешение : 1 сладолед на клечка . 
Това е за днес. Не съм правила упражнения, но нямах време.

20.06.16
00:04

Набързо:

-Пишеш маслеността на млякото, въобще не го гледай това, а си взимай каквото ти е вкусно
-В 12:30 реално хранене нямаш, освен ако сиренето не е 1кг
-В 16:00 също хранене нямаш
-В 19:20 отново нямаш храна
-Сладоледът не е прегрешение, а просто тялото ти има нужда от храна. Ако си сита, няма да си помислиш за сладолед.

Не записвай зеленчуците, освен ако не са в някакво огромно количество, пък твоят дефицит е 200-300ккал. В твоя случай нито едно от двете не е вярно. Бързо ще западнеш в застой с толкова агресивен дефицит, след което доста време ще седиш на едно място.
Може и да бъркам и сиренето наистина да е 1кг и тогава даже в сериозен излишък ще си, ама се съмнявам :D

Добро утро.
Ето текущи снимки след закуската( овесени ядки и кисело мляко с ленено семе. , кафе )
Качвам снимките просто, за да видите как изглеждам в момента. :)

Мнението беше редактирано от Анжелика Иванова на 21.06.16 07:06.

20.06.16
14:20

казано от Анжелика Иванова на 20.06.16, 11:17:

Добро утро.
Ето текущи снимки след закуската( овесени ядки и кисело мляко с ленено семе. , кафе )
Качвам снимките просто, за да видите как изглеждам в момента. :)

Браво, Анджи - продължавай в същия дух :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1