Какво ще стане?

Темата е заключена.

29.01.06
02:11

я ми кажете какъв би бил резултата ако си слагам по една инж. ретаболил на седмица в период от 2месеца?
просто по 1 на седмица + мн протеин,амино и витамини?

29.01.06
11:52

Ще стане 8 седмичен цикал.Това ще стане.

29.01.06
11:59

цикъл от който няма да има ефект. една инжекция ти е 50мг., което е много малко.

29.01.06
14:12

еми не бе..що!? по колко тряя да си бия на седмица..

Пък и + тва аз до ся не съм приемал стероиди..!?

Пък и смятам да се занимавам сериозно..и просто ми е интересно !

И кво .. от тва дето съм писал за по 1 инь тертаболил няма да имам никакъв ефект?

Ае дайте тогава съвет де..примерна схема евентуално!ае чакам!

мерси! 8)

DR

29.01.06
14:19

ми тва и за настинка е слабо по добре си бии по 1 омнадрен на седмица ше има голям ефект и като го спреш почни да пирш креатин и глутамин може и триблус ако имаш пари

29.01.06
14:35

ако смяташ да жулиш само ратаболил гледай да е поне 200мг на седмица иначе наистина няма много смисъл.

30.01.06
12:28

добре де..

немога ли да си бия по 2 инж. на седмица за 2 месеца като при това имам
в момента около 4кг суроватъчен протеин,мн амино + калций,цинк,.магнезий,д3 и т.н..

и при положение не съм барал никва химия до ся си мисля че няма да е лошо ?

30.01.06
12:29

[quote author=“DRECS”]ми тва и за настинка е слабо по добре си бии по 1 омнадрен на седмица ше има голям ефект и като го спреш почни да пирш креатин и глутамин може и триблус ако имаш пари

а относно Омнадрена няма ли да се замазня доста от него щото знам че задържа вода доста...? :?

30.01.06
19:53

малко са две ампули бе човек. дозата за начинаещи е от 200-400мг. ти ги бии на двапъти но по 100 мг на веднъж. иначе ефекта ще е много слаб, ако има такъв.

31.01.06
04:08

Е тъка се задава индиректно въпрос:
“Направете ми схема мпляЮ

31.01.06
07:32

еми може и така да се подразбере ама просто питах конкретно за нещо иначе ако някой ми напай схема ще му бъда благодарен! :D :D :D

KP

31.01.06
11:50

[quote author=“Totti”]еми може и така да се подразбере ама просто питах конкретно за нещо иначе ако някой ми напай схема ще му бъда благодарен! :D :D :D

би ли превел това изречение?!

31.01.06
12:52

а относно Омнадрена няма ли да се замазня доста от него щото знам че задържа вода доста...?

Всичко зависи от храната.”Каквото ядеш,такав ставаш”
Ако ядеш само мазни закуски и такива глупости,ше омазниш.
А ако се храниш правил това нещо няма да го има.

03.02.06
22:38

[quote author=“kpo”][quote author=“Totti”]еми може и така да се подразбере ама просто питах конкретно за нещо иначе ако някой ми напай схема ще му бъда благодарен! :D :D :D

е добре де..ти кое точно не разбра? :?

KP

06.02.06
11:44

[quote author=“Totti”][quote author=“kpo”][quote author=“Totti”]еми може и така да се подразбере ама просто питах конкретно за нещо иначе ако някой ми напай схема ще му бъда благодарен! :D :D :D

е добре де..ти кое точно не разбра? :?

цялото изречение не мога да разбера. Но няма значение!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1