29.01.06
02:11
я ми кажете какъв би бил резултата ако си слагам по една инж. ретаболил на седмица в период от 2месеца?
просто по 1 на седмица + мн протеин,амино и витамини?
цикъл от който няма да има ефект. една инжекция ти е 50мг., което е много малко.
29.01.06
14:12
еми не бе..що!? по колко тряя да си бия на седмица..
Пък и + тва аз до ся не съм приемал стероиди..!?
Пък и смятам да се занимавам сериозно..и просто ми е интересно !
И кво .. от тва дето съм писал за по 1 инь тертаболил няма да имам никакъв ефект?
Ае дайте тогава съвет де..примерна схема евентуално!ае чакам!
мерси! 8)
29.01.06
14:19
ми тва и за настинка е слабо по добре си бии по 1 омнадрен на седмица ше има голям ефект и като го спреш почни да пирш креатин и глутамин може и триблус ако имаш пари
ако смяташ да жулиш само ратаболил гледай да е поне 200мг на седмица иначе наистина няма много смисъл.
30.01.06
12:28
добре де..
немога ли да си бия по 2 инж. на седмица за 2 месеца като при това имам
в момента около 4кг суроватъчен протеин,мн амино + калций,цинк,.магнезий,д3 и т.н..
и при положение не съм барал никва химия до ся си мисля че няма да е лошо ?
30.01.06
12:29
а относно Омнадрена няма ли да се замазня доста от него щото знам че задържа вода доста...? :?
малко са две ампули бе човек. дозата за начинаещи е от 200-400мг. ти ги бии на двапъти но по 100 мг на веднъж. иначе ефекта ще е много слаб, ако има такъв.
31.01.06
07:32
еми може и така да се подразбере ама просто питах конкретно за нещо иначе ако някой ми напай схема ще му бъда благодарен! :D :D :D
31.01.06
11:50
[quote author=“Totti”]еми може и така да се подразбере ама просто питах конкретно за нещо иначе ако някой ми напай схема ще му бъда благодарен! :D :D :D
би ли превел това изречение?!
а относно Омнадрена няма ли да се замазня доста от него щото знам че задържа вода доста...?
Всичко зависи от храната.”Каквото ядеш,такав ставаш”
Ако ядеш само мазни закуски и такива глупости,ше омазниш.
А ако се храниш правил това нещо няма да го има.
03.02.06
22:38
[quote author=“kpo”][quote author=“Totti”]еми може и така да се подразбере ама просто питах конкретно за нещо иначе ако някой ми напай схема ще му бъда благодарен! :D :D :D
е добре де..ти кое точно не разбра? :?
06.02.06
11:44
[quote author=“Totti”][quote author=“kpo”][quote author=“Totti”]еми може и така да се подразбере ама просто питах конкретно за нещо иначе ако някой ми напай схема ще му бъда благодарен! :D :D :D
е добре де..ти кое точно не разбра? :?
цялото изречение не мога да разбера. Но няма значение!