Съвет при избор на Велоергометър

11.11.15
20:00

Привет. Искам да си взема Велоергометър и се надявам да ми препоръчате някои, които са здрави. Висок съм около 1.88 и съм 120кг.
Бюджета е до 500лв. и евентуално малко повече.

16.11.15
00:20

Здравей,

С този бюджет, бих ти препоръчал да си вземеш кростренажор, натоварва доста по-добре от велоергометъра. Колкото до здравина, такива уреди би трявало да имат посочено максимално тегло на трениращия от производителя.

Не ти препоръчвам марката NEO. Разглобих един такъв тренажор за два месеца.

Мнението беше редактирано от Pleasure на 16.11.15 00:21.

Спешно помощ!Кой от двата е по-добър?

25.06.16
16:21

И двата са приблизително еднакво грозни,  този на първата снимка, ми стои мааалко по-симпатичен.

казано от Valdis на 25.06.16, 16:21:

И двата са приблизително еднакво грозни,  този на първата снимка, ми стои мааалко по-симпатичен.

Това ли е най-обективния отговор,който можах да получа?Аз няма да се женя за тях,че да ги избирам по хубост.Налага ми се да си купя нещо,защото трябва да възстановявам от артроскопия.Намерих ги на добра цена,която мога в момента да си позволя.Двоумя се,кой от двата да си взема не по-красив и по-малко грозен,а кой от  ще ми свърши по-добра работа.
Ако някой знае нещо за ДВАТА МОДЕЛА ,моля да се включи адекватно!

казано от Pleasure на 16.11.15, 00:20:

Здравей,

С този бюджет, бих ти препоръчал да си вземеш кростренажор, натоварва доста по-добре от велоергометъра. Колкото до здравина, такива уреди би трявало да имат посочено максимално тегло на трениращия от производителя.

Не ти препоръчвам марката NEO. Разглобих един такъв тренажор за два месеца.

Имам проблеми с колената или по-точно с разрушаване на хрущяла 3-та степен и в общи линии не ми препоръчват бягане.Не знам кростренажора до колко натоварва колената,но ми казаха,че велото за мен е по-добро,а и по-малко място заема :).На килограми до докарват добре,ама като функционалност не знам.Единият е на единия край на София,а другият е на другия,но май ще отида да ги видя и двата.Благодаря!

25.06.16
22:30

казано от Нели Христова на 25.06.16, 19:01:

Това ли е най-обективния отговор,който можах да получа?Аз няма да се женя за тях,че да ги избирам по хубост.Налага ми се да си купя нещо,защото трябва да възстановявам от артроскопия.Намерих ги на добра цена,която мога в момента да си позволя.Двоумя се,кой от двата да си взема не по-красив и по-малко грозен,а кой от  ще ми свърши по-добра работа.

Не ме засяга дали са за женене, каране или ще се извършва някакво друго действие с тях.  Изказах си мнението на база двете калпави снимки,  колкото труд си вложила в питанката, толкова труд аз вложих в отговора. Или очакваш, някой да загуби половин час да се кьори в неясните снимки за да разбере марка и модел, да търси информация в мрежата, да сравнява параметри, и да ти снесе информацията наготово, нещо което не би трябвало да представлява проблем  и за технически неграмотен човек. Дори и последното да те затруднява, можеше да вложиш малко усилие, да намериш техническите спецификации на двата модела, да ги постнеш тук и тогава да си зададеш супер спешния въпрос. Аман от готованци!

Мнението беше редактирано от Valdis на 25.06.16 22:31.

казано от Valdis на 25.06.16, 22:30:

казано от Нели Христова на 25.06.16, 19:01:

Не ме засяга дали са за женене, каране или ще се извършва някакво друго действие с тях.  Изказах си мнението на база двете калпави снимки,  колкото труд си вложила в питанката, толкова труд аз вложих в отговора. Или очакваш, някой да загуби половин час да се кьори в неясните снимки за да разбере марка и модел, да търси информация в мрежата, да сравнява параметри, и да ти снесе информацията наготово, нещо което не би трябвало да представлява проблем  и за технически неграмотен човек. Дори и последното да те затруднява, можеше да вложиш малко усилие, да намериш техническите спецификации на двата модела, да ги постнеш тук и тогава да си зададеш супер спешния въпрос. Аман от готованци!

Я не ми се форсирай!Трети ден се опитвам да намеря инфо и не успях.За това реших да питам.Снимките съм ги копнала ,а не съм ги правила и трябва да си кьорав,за да не видиш,че единият е Спортер,а другият KTN 8510.Характеристика намерих от обявите,но  самите велота не ги намерих никъде(явно моделите са по-стари).
И не ме наричай готованец!Ясно? Ей,човек да не попита нещо.Ще го изядат с парцалите.Я по-ведро!
И благодаря!Повече не ми “помагай”,ако обичаш!

25.06.16
23:31

казано от Нели Христова на 25.06.16, 23:03:

Трети ден се опитвам да намеря инфо и не успях.

Това обяснява всичко! :D И  идея си нямаш как бих ти отговорил форсирайки се. А да ти помагам,  през ум не ми е минавало! ;) Успех!

Мнението беше редактирано от Valdis на 25.06.16 23:31.

26.06.16
02:41

Нели Христова, което ти е по-удобно на самата теб - просто пробвай някъде моделите, преди да ги поръчаш

казано от Dymag на 26.06.16, 02:41:

Нели Христова, което ти е по-удобно на самата теб - просто пробвай някъде моделите, преди да ги поръчаш

За жалост са втора ръка.Възможностите ми стигат в момента за толкова.
Благодаря все пак!Днес ще се разходя да ги видя.За малко пари-толкова.От както  ми казаха,че за мен е добре този уред ги гледам,ама само на картинка,защото не ми позволяваха да шофирам.Днес мисля да се пробвам.Кофти,че на рехабилитацията въртя вело и ме боли уж здравият крак.Май ще се наложи и там реконтрукции.
Хубав ден!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1