26.06.16
14:49
Здравейте това е първата ми тема тук започнах да изчиствам мазнините и всичко си беше добре не свалях много мускулна маса и не ми се ядеше сладко. Но сега почти месец от както изчиствам глада ми за сладко не спира. Тренирам от 8 месеца бях 70 кг качих 10 висок съм 1,80 см. пия креатин монохидрат (amix) и л-карнитин ( myprotein) на 15 съм
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.06.16 11:09.
26.06.16
15:42
Ако предположим, че разбираш какво правиш, то:
1. 2,3 ябълки на ден ще ти помогнат, но ще трябва да се лишиш от други неща пропорционално
2. шепа трици с чаша вода и ябълка, ще ти заситят глада.
3. пий вода, като ти се яде, тя ще измие стомашните сокове и за извесно време, ще ти помогне за глада.
4. възможно е да прекаляваш с дефицита, пиша “възможно е”, а не че прекаляваш ;)
Благодаря за съветите мисля, че знам какво правя тренирал съм 8 месеца със фитнес инструктор, но точно преди две три седмици той спря да води тренировки също се инфпрмирам много особено от този сайт. Иначе добре ще пробвам иначе единственото високо въглехидратно нещо ми е закуската овес и 4 яйца. Отново благодаря за съветите
Или пък дъвчи дъвки с подсладители, пий кола лайт, т.н. Да, да - нездравословно е, алата- балата, и пак е по- добре отколкото да набиваш шоколад, да дебелееш и да си нещастен. Говорейки за нещасти, задължително си намери занимания, които те правят щастлив и ти отвличат мислите - дали ще играеш компютърни игри, ще се виждаш с приятели (разбира се не в сладкарница), ще ходиш на кино, ще четеш книга, ще ходиш на плаж/басейн да плуваш и да събираш слънце, ще гледаш голи жени или ще си хванеш приятелка или ще се занимаваш сам със себе си ;) - трябват ти източници на серотонин. С две думи, когато мозъка ти се чувства нещастен, иска да си набави серотонин, яденето на сладко му е най- лесния начин. Купи си и вигантол от аптеката - 2-3 лева е бутилчицата. Една бутилчица я изпий за седмица примерно, с храната. Това е чист витамин Д3 - и той повишава серотонина. Тренирай си във фитнеса всеки ден - силовите тренировки изгарят стресовите хормони - не знам как ти е ежедневието, но стреса може да подтикне сериозно към злоупотреба със сладко.
28.06.16
15:57
Пробвай с един революционен продукт! Казва се ВОЛЯ.
Яж мазнини за да изгориш мазнини!
Мнението беше редактирано от shtangata на 29.06.16 00:04.
29.06.16
21:14
От личен опит мога да ти кажа, че ако не искаш да изпитваш глад за сладко, то трябва да го спреш напълно. Аз лично много обичам сладко и не бяха рядкост случаите когато съм си купувал цяла торта (от големите 1,3кг мисля че бяха) от кауфланд и я изявам за по-малко от 3 часа (естествено сам). Но реших, че ще спирам сладкото и го спрях. Първите 2 седмици ми се ядеше страшно много, но купувах няколко килограма ябълки и когато се сетих за сладко изявах по-една. След 1 месец вече не ми се ядеше нищо сладко, непрекъснато ми предлагат разни сладки (шоколади, кексове, торти и др.), но не ми се е случвало да ми се преяде и да изям дори шоколадова бонбона. За втори път правя този експеримент и резултатите са едни и същи, първият път си дадох срок, който спазих.
Ако наистина си решил, че искаш гладът ти за сладко да спре, то каквото и да приемаш като добавки мозъкът ти ще си иска сладкото и това е. Или си налагаш воля за да го ограничиш и така доживот, или го спираш и след около месец вече няма да ти е проблем.
07.07.16
09:58
Лъжица мед или стафиди половин шепа.Овесени ядки,стафиди,2лъжици мед,прясно мляко,канела забъркваш бъркоча и за 30 мин на 200 градуса ...режеш на парченца,когато ти се дояде е идеален вариант.По—здрави