Л-Карнитин на GNC-добре, зле? дозировка...

03.02.06
19:52

Здравейте.
Започнах да тренирам кардио преди 1 месец с цел да смъквам КГ. Досега свалих 2.5 кг (доста съм отгоре-към 20) но след като прочетох малко по темата разбрах за Л-Карнитин.
В магазина където ходих имаше основно продукти на тази марка (GNC) и си купих една опаковка 500мг-30 бр.
В магазина ме посъветваха да взимам 1 такова на ден около 1 час преди тренировки.
Сега въпроса - някой пробвал ли е Л-карнитин на тази марка и какви са отзивите.
Освен това след като четох за различни дозировки - 500 мг ми се видяха малко, но все пак за начинаещ предполагам е добре.
Всякакви съвети ще са ми полезни, мерси предварително.

03.02.06
20:35

Здрасти “v_topchiev”
и аз от 1 - 2 месеца, съм на кардио за да смъквам килограми.
При мене имаше ефект от 90 на 72 - 73 ...
Първо започнах да взимам “Ultra Burner” на американската компания “Weider”.Взимах го 3 хапа, 30 мин. преди тренировката.
Започнах да взимам заедно със него и “L-Carnitine” на “victory” 2 хапа преди лягане.
Ефект има след като си направиш упражненията във фитнес залата въртиш след всяка тренировка по 20 - 30 мин.
А за храната, спрях хлаба, сладкото.
През тези 2 месеца бях само на кисело мляко и витамини.

Това е от мене надявам се да съм ти бил от полза.
Ако искаш да разбереш още нещо пиши ми.

03.02.06
21:11

Еее, тва е много жестока диета. Аз не се мъча толкова-почти не се ограничавам в храната - спрях безалкохолното (пиех по1.5-2л кола на ден) почнах да закусвам - преди въобще не закусвах. Малко плодове в храната - преди хич не ги ползвах.
Целта ми е да не смъквам толкова ударно и да не се мъча с диета, щото знам че по някое време ще ми писне и ще почна да ям пак.
Общо взето целта ми е да смъкна 10-15 кг за 5-6 месеца. Основно правя кардио на колело - доста е добро - Stairmaster - по 25 мин, сериозно натоварване на програма специално за изгаряне на мазнини всеки ден сутрин на гладно преди работа с един ден почивка (през който правя силови упражнения). Също така комбинирам с малко силови упражнения - всеки два дни вдигане на щанги.
Исках да разбера дали ще има ефект от взимането на тези хапове - малко да ускори изгарянето на мазнини. Те тука са малко скъпички - 500мг 30 хапчета излизат около 30$. Аз вече ги купих и ще видим.
Ти от какъв грамаж взимаш по 3 хапчета - 250 или 500. Не са ли малко множко?

03.02.06
21:17

дозировката на 1 от хаповете е 146мг.
И аз така си мислех, че ще ми омръзне или няма да я спазвам диетата но след 1 2 седмици строг режим се свиква с нея и почваш да топиш, аз в момента се чудя какво да правя с корема защото ми е зле. Е не чак толкова но имам много излишни мазнини по тялото
и искам да ги топя.3-ти месец ползвам ултра бърнера и след 1 седмици вече няма да имам от него.Ще почна само на л - карнитин и ще се мъча да изчистя излишъка от маса.
:)
Пожелавам ти успех в изгарянето
мисля че и твоя л карнитин ще свърши отлична работа.

05.02.06
18:40

Аз използвам основно на GNC продукти .L-карнитин съм пила течен -много бях доволна:)

06.02.06
13:33

Не са ли много скъпи? Заслужават ли си почти четворната цена която имат в сравнение с други продукти?
За пример това което купих 30 хапчета по 500мг около 30 долара, в bodybuilding.com има една фирма NOW която се води бестселър и 180 бр. х 500 мг. + международна доставка излизат 44 долара.
Идва приблизително едно хапче на GNC около 1 долар, а на NOW около 0.25 долара.
Тъй като сега започвам да полвам такива продукти, се чудя дали си заслужава тази голяма разлика.

06.02.06
13:35

А,виж това дали са финансово изгодни немога да коментирам,понеже не ги плащам аз.. :oops: Иначе са им добри продуктите ,нямам никакви забележки :)

20.02.06
22:35

Как си ги купил тези 30 хапчета за 30 долара като цената на 120 броя по 500 мг. е 46.99 и то без отстъпката от 20% която ти дава златната карта.Ако нямаш такава бих те посъветвал да си направиш струва 15 долара и важи за една година.Това което получаваш е 20% отстъпка всяка първа седмица от месеца на всичко в магазина даже и на разпродажбите + безплатно списание в къщи със всички оферти преди да е дошла “gold card week” и допълнително купони за намаление през годината + купон за подновяване на картата преди да и изтече срока.Така че офертата е изгодна.Например ако искаш да си купиш л-карнитина цената му е 46.99.Веднага би следвало да те попитат дали имаш карта и ако нямаш да ти я предложат на момента което ти дава право автоматично да ползваш 20% намаление и така какво става:46.99+15.00=61.99-20%=49.59 и взимаш продукта и карта за една година напред намаления.Тука само трябва да прибавиш таксите към тотала в зависимост от щата където се намираш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1