03.02.06
19:52
Здравейте.
Започнах да тренирам кардио преди 1 месец с цел да смъквам КГ. Досега свалих 2.5 кг (доста съм отгоре-към 20) но след като прочетох малко по темата разбрах за Л-Карнитин.
В магазина където ходих имаше основно продукти на тази марка (GNC) и си купих една опаковка 500мг-30 бр.
В магазина ме посъветваха да взимам 1 такова на ден около 1 час преди тренировки.
Сега въпроса - някой пробвал ли е Л-карнитин на тази марка и какви са отзивите.
Освен това след като четох за различни дозировки - 500 мг ми се видяха малко, но все пак за начинаещ предполагам е добре.
Всякакви съвети ще са ми полезни, мерси предварително.
Здрасти “v_topchiev”
и аз от 1 - 2 месеца, съм на кардио за да смъквам килограми.
При мене имаше ефект от 90 на 72 - 73 ...
Първо започнах да взимам “Ultra Burner” на американската компания “Weider”.Взимах го 3 хапа, 30 мин. преди тренировката.
Започнах да взимам заедно със него и “L-Carnitine” на “victory” 2 хапа преди лягане.
Ефект има след като си направиш упражненията във фитнес залата въртиш след всяка тренировка по 20 - 30 мин.
А за храната, спрях хлаба, сладкото.
През тези 2 месеца бях само на кисело мляко и витамини.
Това е от мене надявам се да съм ти бил от полза.
Ако искаш да разбереш още нещо пиши ми.
03.02.06
21:11
Еее, тва е много жестока диета. Аз не се мъча толкова-почти не се ограничавам в храната - спрях безалкохолното (пиех по1.5-2л кола на ден) почнах да закусвам - преди въобще не закусвах. Малко плодове в храната - преди хич не ги ползвах.
Целта ми е да не смъквам толкова ударно и да не се мъча с диета, щото знам че по някое време ще ми писне и ще почна да ям пак.
Общо взето целта ми е да смъкна 10-15 кг за 5-6 месеца. Основно правя кардио на колело - доста е добро - Stairmaster - по 25 мин, сериозно натоварване на програма специално за изгаряне на мазнини всеки ден сутрин на гладно преди работа с един ден почивка (през който правя силови упражнения). Също така комбинирам с малко силови упражнения - всеки два дни вдигане на щанги.
Исках да разбера дали ще има ефект от взимането на тези хапове - малко да ускори изгарянето на мазнини. Те тука са малко скъпички - 500мг 30 хапчета излизат около 30$. Аз вече ги купих и ще видим.
Ти от какъв грамаж взимаш по 3 хапчета - 250 или 500. Не са ли малко множко?
дозировката на 1 от хаповете е 146мг.
И аз така си мислех, че ще ми омръзне или няма да я спазвам диетата но след 1 2 седмици строг режим се свиква с нея и почваш да топиш, аз в момента се чудя какво да правя с корема защото ми е зле. Е не чак толкова но имам много излишни мазнини по тялото
и искам да ги топя.3-ти месец ползвам ултра бърнера и след 1 седмици вече няма да имам от него.Ще почна само на л - карнитин и ще се мъча да изчистя излишъка от маса.
:)
Пожелавам ти успех в изгарянето
мисля че и твоя л карнитин ще свърши отлична работа.
Аз използвам основно на GNC продукти .L-карнитин съм пила течен -много бях доволна:)
06.02.06
13:33
Не са ли много скъпи? Заслужават ли си почти четворната цена която имат в сравнение с други продукти?
За пример това което купих 30 хапчета по 500мг около 30 долара, в bodybuilding.com има една фирма NOW която се води бестселър и 180 бр. х 500 мг. + международна доставка излизат 44 долара.
Идва приблизително едно хапче на GNC около 1 долар, а на NOW около 0.25 долара.
Тъй като сега започвам да полвам такива продукти, се чудя дали си заслужава тази голяма разлика.
А,виж това дали са финансово изгодни немога да коментирам,понеже не ги плащам аз.. :oops: Иначе са им добри продуктите ,нямам никакви забележки :)
20.02.06
22:35
Как си ги купил тези 30 хапчета за 30 долара като цената на 120 броя по 500 мг. е 46.99 и то без отстъпката от 20% която ти дава златната карта.Ако нямаш такава бих те посъветвал да си направиш струва 15 долара и важи за една година.Това което получаваш е 20% отстъпка всяка първа седмица от месеца на всичко в магазина даже и на разпродажбите + безплатно списание в къщи със всички оферти преди да е дошла “gold card week” и допълнително купони за намаление през годината + купон за подновяване на картата преди да и изтече срока.Така че офертата е изгодна.Например ако искаш да си купиш л-карнитина цената му е 46.99.Веднага би следвало да те попитат дали имаш карта и ако нямаш да ти я предложат на момента което ти дава право автоматично да ползваш 20% намаление и така какво става:46.99+15.00=61.99-20%=49.59 и взимаш продукта и карта за една година напред намаления.Тука само трябва да прибавиш таксите към тотала в зависимост от щата където се намираш.