06.02.06
17:51
Дайте мнение кое е по добре.Като си имате напредвит че досега пиех само кафе с л-карнетин+кленбутерол+асперин и 1 грейпфрут.
Аз страшно много обичам мляко с кафе.Но искам да видя и ваще мнения?
Ами мисля че без мляко е по добре (става на въпрос за НВД, бягане сутрин) , защото все пак има някакви калориики
06.02.06
18:11
И колко калории мислиш, че има в 10-15гр. мляко?? ... По мое мнение тва вобще не подлежи на дискусия, защото количеството е нищожно, освен за цвят и вкус на кафето, едва ли има някво толкова голямо значение за НВД-то примерно ... е освен ако не пиеш 2 кани кафе с полувин кана мляко за разредител ... или се пие млякото отделно което е съвсем друга работа само, че от написаното не се разбира ...
SteeL
Кво е асперин(аспирин?) и защо го пиеш??
Да е Lord_Bane аспиринче.Ами подготвя тялото за тренировка.Може да се каже че го загрява.Но не ест. в буквалния смисъл “загрява”,че като отидеш в залата не трябва да загряваш а просто го подготвя за тренировката.Да djgorgio-ASTOR за НВД става въпрос.И като си имате напредвит без захар пия дали ше е кафето или млякото.
07.02.06
11:18
поддържам мнението, че 10-15гр мляко не са кой знае какво. наистина с мляко кафето става друго. по-калорично би могло да стане със захар или сметана да кажем (а с двете ще е бомба направо :P)
P.S. а за какво са ти кленбутерол, аспирин и L-карнитин? зимата нито има добри условия за бягане, нито тялото ти е предразположено. според мен най-рано орелефяване може да се почне април. пролетта и лятото са сезоните в които тялото е по-предразположено да чисти мазнини
07.02.06
12:08
Пак не се разбира, но аз мисля, че има предвид, че пие просто кафе и мялко, тоест една чашчица кафе и една чаша мляко което е съвсем друга работа, иначе пък и 1-2 лъжички захар едва ли са толкова фатални, та тва няма и 5гр. ... абе бабни къхъри са това ... аз съм си на НВД, ама от време на време примерно си хапвам малко сладко, не броя толкова въг., белтъчините и т.н., само за ориентировка, то пък ся да не ми кажете, че си мерите храната с кантарче за грамове ... глупости са това ... като гледам някви как си смятат всичко се едно и 1гр. повече да изядат и ще умрат и нямам думи ... абе ...
1 лъжичка захар в кафето си е доста фатална ако го приемаш сутрин на гладно и след това праиш аеробиката
07.02.06
12:30
1 лъжичка захар в кафето си е доста фатална ако го приемаш сутрин на гладно и след това праиш аеробиката
omg ... :roll: ... е сигурно ... кафе не пия не знам ... :P
Пак не се разбира, но аз мисля, че има предвид, че пие просто кафе и мялко, тоест една чашчица кафе и една чаша мляко което е съвсем друга работа, иначе пък и 1-2 лъжички захар едва ли са толкова фатални, та тва няма и 5гр. ... абе бабни къхъри са това ... аз съм си на НВД, ама от време на време примерно си хапвам малко сладко, не броя толкова въг., белтъчините и т.н., само за ориентировка, то пък ся да не ми кажете, че си мерите храната с кантарче за грамове ... глупости са това ... като гледам някви как си смятат всичко се едно и 1гр. повече да изядат и ще умрат и нямам думи ... абе ...
Аз съм като тебе.Всичко го претеглям на око.
А и за тези които не са ме разбрали не става въпрос за 1 чаша кафе с 1 чаша прясно мляко,а за 1 чаша прясно мляко + кафе и после само го претоплям.За това става въпрос.И без захар ест.
07.02.06
14:29
Едва ли е чак толкова голям проблем, ако не - сметни калориите и ако са повече от колкото е необходимо намали млякото или го премахни и толкоз ... 8)
10.02.06
12:15
с мляко! поне аз без мляко като пия кафе и ме боли яко корема :( ... а и калкориите от 15 мл мляко не са нищо особено ти докато отидеш до залата ще си ги изгорил (ако тичаш в зала де)
Единственото е, че някаде четох, че кафето с мляко прецаквало калция в костите ама не си спомням точно как и защо :oops:
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Lord_Bane”], иначе пък и 1-2 лъжички захар едва ли са толкова фатални, та тва няма и 5гр. ... абе бабни къхъри са това ....
Разбира се че е фатална... тук малко мляко там малко захар, мериш всичко на око, не засичаш калориите и после: “защо не свалям”, “кажете какво да правя за да сваля корема?”...
Кафето гоо пии чисто и без захар... ако искаш да правиш нещата правилно де...
10.02.06
15:32
точно затова се пие с мляко кафето, за да запазиш калция в костите. кафето само по себе си отмива калция, не кафето с мляко ;). относно калориите - аз се придържам към факта че 15мл не са кой знае какво, но това е ако за цял ден само това направиш де, не наистина “тук малко захар, там малко мляко”
точно затова се пие с мляко кафето, за да запазиш калция в костите. кафето само по себе си отмива калция, не кафето с мляко .
Извинявай за тъпият ми въпрос но я ми обясни какво написа!!
Аз го разбрах така:Значи да се пие мляко с кафе,А НЕ КАФЕ С МЛЯКО?????Нещо не схващам.То няма разлика но нещо не мога ти хвана мисълта.
Ако греша,поправи ме?
(Извинявам се за 2-та пуснати поста,нещо нета ми са п****а и така стана че съм написал 2 поста ако може админите да ми изтрият горния пост)
Не пускай поредни постове (ако са грешни си ги трии) Не си нов във Форума !!!
DJGorgio-Astor
11.02.06
07:28
ами разликата както аз я схващам е, че кафето с мляко е кафе с малко мляко вътре, а обратното е чаша мляко с лъжичка нескафе да кажем. та основната мисъл беше, че кафето отмива калция в костите и затова ми се сипва малко мляко :)
Аха значи кам 1 чаша кафе мога да добавя малко мляко,а не в 1 чаша мляко и да сложа малко кафе.Яснооо!!!!
11.02.06
18:34
Принципно никой не може да ти каже какво можеш и какво не можеш ;)