Мляко с кафе или само кафе???

06.02.06
17:51

Дайте мнение кое е по добре.Като си имате напредвит че досега пиех само кафе с л-карнетин+кленбутерол+асперин и 1 грейпфрут.
Аз страшно много обичам мляко с кафе.Но искам да видя и ваще мнения?

06.02.06
18:04

Ами мисля че без мляко е по добре (става на въпрос за НВД, бягане сутрин) , защото все пак има някакви калориики

LO

06.02.06
18:11

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами мисля че без мляко е по добре (става на въпрос за НВД, бягане сутрин) , защото все пак има някакви калориики

И колко калории мислиш, че има в 10-15гр. мляко?? ... По мое мнение тва вобще не подлежи на дискусия, защото количеството е нищожно, освен за цвят и вкус на кафето, едва ли има някво толкова голямо значение за НВД-то примерно ... е освен ако не пиеш 2 кани кафе с полувин кана мляко за разредител ... или се пие млякото отделно което е съвсем друга работа само, че от написаното не се разбира ...

SteeL

Кво е асперин(аспирин?) и защо го пиеш??

06.02.06
21:55

Да е Lord_Bane аспиринче.Ами подготвя тялото за тренировка.Може да се каже че го загрява.Но не ест. в буквалния смисъл “загрява”,че като отидеш в залата не трябва да загряваш а просто го подготвя за тренировката.Да djgorgio-ASTOR за НВД става въпрос.И като си имате напредвит без захар пия дали ше е кафето или млякото.

07.02.06
11:18

поддържам мнението, че 10-15гр мляко не са кой знае какво. наистина с мляко кафето става друго. по-калорично би могло да стане със захар или сметана да кажем (а с двете ще е бомба направо :P)

P.S. а за какво са ти кленбутерол, аспирин и L-карнитин? зимата нито има добри условия за бягане, нито тялото ти е предразположено. според мен най-рано орелефяване може да се почне април. пролетта и лятото са сезоните в които тялото е по-предразположено да чисти мазнини

LO

07.02.06
12:08

Пак не се разбира, но аз мисля, че има предвид, че пие просто кафе и мялко, тоест една чашчица кафе и една чаша мляко което е съвсем друга работа, иначе пък и 1-2 лъжички захар едва ли са толкова фатални, та тва няма и 5гр. ... абе бабни къхъри са това ... аз съм си на НВД, ама от време на време примерно си хапвам малко сладко, не броя толкова въг., белтъчините и т.н., само за ориентировка, то пък ся да не ми кажете, че си мерите храната с кантарче за грамове ... глупости са това ... като гледам някви как си смятат всичко се едно и 1гр. повече да изядат и ще умрат и нямам думи ... абе ...

07.02.06
12:28

[quote author=“Lord_Bane”], иначе пък и 1-2 лъжички захар едва ли са толкова фатални, та тва няма и 5гр. ... абе бабни къхъри са това ....

1 лъжичка захар в кафето си е доста фатална ако го приемаш сутрин на гладно и след това праиш аеробиката

LO

07.02.06
12:30

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Lord_Bane”], иначе пък и 1-2 лъжички захар едва ли са толкова фатални, та тва няма и 5гр. ... абе бабни къхъри са това ....

1 лъжичка захар в кафето си е доста фатална ако го приемаш сутрин на гладно и след това праиш аеробиката

omg ...  :roll:  ... е сигурно ... кафе не пия не знам ... :P

07.02.06
13:25

Пак не се разбира, но аз мисля, че има предвид, че пие просто кафе и мялко, тоест една чашчица кафе и една чаша мляко което е съвсем друга работа, иначе пък и 1-2 лъжички захар едва ли са толкова фатални, та тва няма и 5гр. ... абе бабни къхъри са това ... аз съм си на НВД, ама от време на време примерно си хапвам малко сладко, не броя толкова въг., белтъчините и т.н., само за ориентировка, то пък ся да не ми кажете, че си мерите храната с кантарче за грамове ... глупости са това ... като гледам някви как си смятат всичко се едно и 1гр. повече да изядат и ще умрат и нямам думи ... абе ...

Аз съм като тебе.Всичко го претеглям на око.
А и за тези които не са ме разбрали не става въпрос за 1 чаша кафе с 1 чаша прясно мляко,а за 1 чаша прясно мляко + кафе и после само го претоплям.За това става въпрос.И без захар ест.

LO

07.02.06
14:29

Едва ли е чак толкова голям проблем, ако не - сметни калориите и ако са повече от колкото е необходимо намали млякото или го премахни и толкоз ...  8)

07.02.06
14:34

“След дълго мислене” реших че ше си карам само на кафе.И тфа е.

10.02.06
12:15

с мляко! поне аз без мляко като пия кафе и ме боли яко корема :( ... а и калкориите от 15 мл мляко не са нищо особено ти докато отидеш до залата ще си ги изгорил (ако тичаш в зала де)
Единственото е, че някаде четох, че кафето с мляко прецаквало калция в костите ама не си спомням точно как и защо :oops:

10.02.06
12:19

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Lord_Bane”], иначе пък и 1-2 лъжички захар едва ли са толкова фатални, та тва няма и 5гр. ... абе бабни къхъри са това ....

Разбира се че е фатална... тук малко мляко там малко захар, мериш всичко на око, не засичаш калориите и после: “защо не свалям”, “кажете какво да правя за да сваля корема?”...

Кафето гоо пии чисто и без захар... ако искаш да правиш нещата правилно де...

10.02.06
15:32

точно затова се пие с мляко кафето, за да запазиш калция в костите. кафето само по себе си отмива калция, не кафето с мляко ;). относно калориите - аз се придържам към факта че 15мл не са кой знае какво, но това е ако за цял ден само това направиш де, не наистина “тук малко захар, там малко мляко”

10.02.06
23:17

точно затова се пие с мляко кафето, за да запазиш калция в костите. кафето само по себе си отмива калция, не кафето с мляко .

Извинявай за тъпият ми въпрос но я ми обясни какво написа!!
Аз го разбрах така:Значи да се пие мляко с кафе,А НЕ КАФЕ С МЛЯКО?????Нещо не схващам.То няма разлика но нещо не мога ти хвана мисълта.
Ако греша,поправи ме?

(Извинявам се за 2-та пуснати поста,нещо нета ми са п****а и така стана че съм написал 2 поста ако може админите да ми изтрият горния пост)

Не пускай поредни постове (ако са грешни си ги трии) Не си нов във Форума !!!
DJGorgio-Astor

11.02.06
07:28

ами разликата както аз я схващам е, че кафето с мляко е кафе с малко мляко вътре, а обратното е чаша мляко с лъжичка нескафе да кажем. та основната мисъл беше, че кафето отмива калция в костите и затова ми се сипва малко мляко :)

11.02.06
15:50

Аха значи кам 1 чаша кафе мога да добавя малко мляко,а не  в 1 чаша мляко и да сложа малко кафе.Яснооо!!!!

11.02.06
18:34

Принципно никой не може да ти каже какво можеш и какво не можеш ;)

12.02.06
00:17

хахахахаа кафето как ще ти отмие калция от костите бе?
какви са ти “научните” аргументи за декалциращия ефект на кафето (ако изобщо има такива)?

усещам че някой следващ пост ще лети към раздел “бисери”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1