Тренировка за рамене

Темата е заключена.
Боди билдър

05.07.16
09:45

Много хора се оплакват че рамото им е изостанал мускул,според мен рамото трябва да бъде тренирано в 4 упражнения.
Първото упражнение което съм избрал е повдигане на ръцете напред с дъмбел пред тялото (може и с лост)това упражнение е изолиращо и натоварва предните глави на рамото.
Второто упражнение може да бъде “Вертолет” повдигане на щанга до брадата(може и с крива щанга)това упражнение е за маса и за сила и наговарва трапеца,раменете и малка част от гръбната мусколатура.
Трето упражнение и много важно,раменни преси с дъмбели от седеж(за маса и за сила)
Четвъртото упражнение и ако имате сила за него може да направите с дъмбел разтваряне на ръцете в страни (сила и маса)
Това беше тренировката за рамене,можете да я правите и със супер серия,препоръчвам.Всяко едно упражнение се прави с 4 серий и с неповече от 30 секунди почивка ако не е супер серия.[email=niki_hris5130@abv.bg]niki_hris5130@abv.bg[/email]

05.07.16
12:48

Каква е целта на тази тема, защото ако е образователна... недей повече да се напрягаш.

05.07.16
13:01

Можеш ли да ми изготвиш онлайн тренировъчен режим?

05.07.16
14:10

Изяснихме програмата, можете да триете . “Шофьорът е разкрит- той е травестит” :D

Николай Христов
Здравей,за какъв вид хранителен режим става въпрос,за покачване или чистене?

Николай Христов
За тренировъчния режим,извинявай:)Опиши малко за себе си,цели постижение ще помогна:)

ME4O_TURIST
Искам да покача мускулна маса. Мога да си позволя и използването на препарати, въпреки че не е позволено тук да се говори за тях. 70 кг съм , тренирам  4 пъти седмично . Правя бицепс и трицепс по два пъти седмично. Искам физиката на Лазар Ангелов.

Николай Христов

Подобна физика като неговата е постигната с хормон на растежа,много от професионалните билдери го използват,на месец излиза 1500лева,и ако се започва то трябва да е за 4 месеца не по малко.
Какви добавки взимаш до момента?

Николай Христов
От колко години се занимаваш?

ME4O_TURIST
От 2 години

ME4O_TURISТ
Пия протеин преди и след тренировка. Амино  също. Мисля си нещо за стромба, но съм чувал че излизат пъпки по гърба от нея

Николай Христов
Преди 4 месеца правих цикъл със стромба и дека дураболин,ако дозата е в рамките на препоръчаната няма да имаш никакъв пробрем,за първи цикъл е добър избор бих препоръчал дека или тестостерон!

Николай Христов
За подобен вид препарати,няма да ти навредят по никакъв начин на здравето,ако искаш по силни неща то тогава е опасно за здравето.

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 05.07.16 14:11.

05.07.16
14:22

Баси, никаква тайна на кореспонденцията не остана тука :)

05.07.16
14:26

Е на тва се вика да те гази мечка :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1