Какви са разликите между ДХЕА и Трибулуса

TH

06.02.06
13:47

Здравейте,
порових се из форума, но така и не можах да открия точно и ясно  каква е разликата между ДХЕА и Трибулуса...?смисъл такъв ясно ми е че едното е прохормон а другото е билка но нали и двете правят така че нивото на тестостерона да се покачва..та за тва питам аз има ли смисъл да си купя и двете или не?ако няма смисъл то кое от тия “добавки” да си купя (от кое има по голям ефект).Моля да пишат само хора които са пробвали и 2те :wink:
Значи спрял съм се на ДХЕА на Оптимум ще си купя 90табл по 50мг и евентуално трибулуса на софарма...
Очаквам вашите компетентни мнения...
П.С. освен “приключения” с малкия приятел други странични ефекти имат ли ДХЕА-то и Трибулуса, визирам акне, кръвно итн

ако ще си взимаш DHEА и трибестан по добре си вземи на Univursal 4-norandrostack, тва е продукт комбинация от DHEA,
Tribulus, 4-norandostendion. Цената му беше околко 110лв за 1 месец ти стига!След това можеш да продължиш още един месец да пиеш само трибестан на соффарма. Тва го комбинираи с геинер и креатин за да има наистина ефект.

TH

06.02.06
19:42

мерси за отговора:)
значи нещо им нямам вяра на трибулуса на Универсал..казват че българският е най добър..пък и 110лв да изръся на веднъж нещо не ми се ще...така по 30 лв по добре ми се вижда..както и да е..
креатин съм взел на оптимум..имам 14 инжекции Б12, глутамин на таблетки пак на оптимум,протеин 2кг млечно яйчен и 2кг суроватка..Амино киселини съм взел на Универсал..
та така останаха ми само Трибулуса и ДХЕА за тях се чудя и чакам вашите съвети...общо всичките тези хранителни добавки ще мога в продължение на 3 месеца да си ги позволявам и то на доста прилични дози...надявам се да има резултат:)като цяло мн лесно качвам и то качествено..
на 19 години съм 179см 74кг, ръка около 39 релефна 110 гр.обиколка,краката като цяло са ми мн добре до преди година се занимавах много сериозно с баскетбол...подготвил съм и много добър хранителен режим..целта ми е ръка 41см дали ще успея според вас?

EN

06.02.06
20:04

Аз взимам ДХЕА на ULTIMATE NUTRITION и трибестан на Софарма,2х50мг ДХЕА и 2х2хапчета трибестан!Сутрин 1табл. ДХЕА,3 ч преди тренировка 2х250мг трибестан,веднага след тренировка 1табл. ДХЕА,вечер преди лягане 2х250мг!

06.02.06
20:10

[quote author=“energymax”]Аз взимам ДХЕА на ULTIMATE NUTRITION и трибестан на Софарма,2х50мг ДХЕА и 2х2хапчета трибестан!Сутрин 1табл. ДХЕА,3 ч преди тренировка 2х250мг трибестан,веднага след тренировка 1табл. ДХЕА,вечер преди лягане 2х250мг!

ефект?

EN

06.02.06
20:21

ами за 5 дена к’во да ти кажа,програмата и цикъла ми с хранителни добавки е за 50 дена след това ще коментирам!

06.02.06
20:27

[quote author=“energymax”]ами за 5 дена к’во да ти кажа,програмата и цикъла ми с хранителни добавки е за 50 дена след това ще коментирам!

до колкото разбрах взимаш доста добавки и няма как да разбереш дали ДХЕА-то действа. Ти с толкова добавки и ядене и без нищо пак ще качиш.

EN

06.02.06
20:50

да ама целта неми е само качване на ММ,например правя 3 пъти седмично кардио,и сам свамил 1см от талията за 7 дена,а мускулите ми изглеждат по плътни и по добре очертани!

TH

06.02.06
21:09

energymax значи има смисъл от ДХЕА и Трибулуса?аз мисля да взимам около 100 150мг дневно ДХЕА и около 1500мг Трибулус..и останалите глупости:)страх ме е само от странични ефекти на ДХЕА за тфа питам..

EN

06.02.06
21:22

Жоро Георгиев ми направи програмата и мисля да се придържам!Но 100-150мг ДХЕА са много,особенно ако си под 30г,странични ефекти няма!

TH

07.02.06
12:27

значи да си купувам смело ДХЕА и Трибулус :lol: ?

EN

07.02.06
14:04

е това какво ще си купиш ти си решаваш,аз пия и протеин-3 вида,и креатин,и гуатамин,и витамини,и таурин,и амино 5300 и Мега БЦАА !

19.02.06
20:23

[quote author=“energymax”]Жоро Георгиев ми направи програмата и мисля да се придържам!Но 100-150мг ДХЕА са много,особенно ако си под 30г,странични ефекти няма!

Кои Жопо Георгиев от каде е ми кажи ?

VI

19.02.06
20:58

Абе как ще си купуваш смело ДХЕА, и как нямало странични ефекти. ДХЕА и Андростендион са прохормони и са един вид эаместители на анаболните стероиди макар и в по малка степен. ДХЕА та е по слаба от диона но това не эначи че няма странични ефекти. Говориме эа хормони все пак. Няма нищо общо с трибулуса, той помага в проиэводството на хормони а не ги внася почти на готово като теэи двете. Така че си спаэвай посочените норми на кутийката с ДХЕА а те са максимум 90-100мг на ден. Ако взимаш повече си е на твоя глава. Това е продукт с андрогенен характер така че прави си сметка и не се иэхвърляй с доэите.

EN

19.02.06
21:10

Ами как да не се я купувам след като се консултирах първо с лекър специалист(който ми обясни при какви условия се проявяват странични ефекти,и при какви условия организма произвежда високо количество),след това си направих изследвания,и си купух,какъв по логичен начин предлагаш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1