Извара и лютивка

05.07.16
16:25

Здравейте , от 3 месеца насам съм се заел да свалям не малкото излишни килограми с тежести и режим на хранене. Питането ми е:
- Тъй като съм голям почитател на лютото и ми се налага да ям доста извара , а тя се яде много трудно ако не е подправена с нещо , я подправям (половин килограм ) с едно бурканче олинеза (лютивка - 130 грама) . Като цяло има известно количество захар в лютивката и това ме гложди доста , та имате ли някакви идеи как да подправя изварата , че да стане лютичка и ядлива най-вече (без излишна захар) ?

05.07.16
17:34

С горчица. В хубавите няма добавени лайна.

05.07.16
19:41

Интересна идея , за горчица не се бях сетил. Определено ще пробвам :) !!

Здравей приятел !Аз бих те посаветвал да си ядеш лютивката и да не ти пука!!Просто бади в калориен дефицит и ще стане !!Когато cut ваш -сваляш кг , просто яж по малко kcal от колкото харчиш. Аз бих дал пример с мен- преди да почна тренировки бях пълен и първо се заех с хранителен режим и някъде просто видях ,че трябва да ям 1700 kcal , за да свалям почнах така на 1700 kcal на ден(мн малко калории тук се прецаках но това е отделна тема) за 1 вата седмица бях свалил прилични кг, после почнах и фитнес и това допренесе (повече енерго разход) и свалях докато не стигнах застой , но сегс да се върна към това ,че аз ядях 1700 kcal от каквото ми падне например ям бисквити и просто си махам от 1700 и така докато не ги изчерпя . :( ТОВА НЕ Е ОПТИМАЛНО ,ЗАЩОТО СЪМ ЗАГУБИЛ МНОГО МУСКУЛНА МАСА ОТ НЕДОСТИГА НА ПРОТЕИМ , принципно вече знам как да се храня и ,,I am back” , така , че приятел моя съвет е яж по-малко отколкото харчиш -ако си следиш яденето най-вероятно знаеш на колко kcal пазиш тегло .Така ,че яж с по 500 kcal надолу и просто ,чакай и ще свалиш!Поздрави !!Евала ти правя ,че си похапваш бая извара !!Аз немога ужасна ми е вече , намирам си други източници на протеин , но това е друга тема!!Успех яж лютивката  и си готов ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1