Добавки за сваляне на килограми.

ГА

19.05.09
21:24

Един приятел иска да си вземе някакви добавки за сваляне на килограми.
Няма и ЕДНА минута опит в залата.
90 кг; 175 см ; 16 години.
Мисля си за Dymatize- Liquid L-Carnitine + Primaforce - Acetyl-l-carnitine

19.05.09
22:14

като натрупа малко опит в залата тогава нека си вземе добавки.Първо да потренира,после малко и диета, и като се е в застои идва ред и на добавките.Ама ако има голямо желание да пие нещо нека вземе л карнитин.

ГА

19.05.09
22:25

Не е толкова за пиенето,а психически да се подготви за тренировката(нещо като стимул).Страшен мързел е , а иска да отслабне ;).Аз качвам , той сваля :Х

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 19.05.09 22:26.

20.05.09
03:59

Ами наи-важното е тренировката.Без тренировки няма да стане.Според мен да запо4ни 1 месец кардио без да пие и тогава да ги взема(въпреки 4е 1 месец е малко).И тъи като не цели запазване на ММ и не6то особенно,да прави само кардио 4 дни в седмицата.Кратко и интензивно

Мързел и спортуване са взаимно изключващи се понятия. Ако г мързи да спортува, ако го мързи да готви като луд, ако го мързи да дъвче сухото пилешко кажи му да стане шахматист. Добавките не дават стимула който премахва мързела, всичко е в главата.

Няма за какво да взима добавки още. Да тренира редовно 3-4 месеца и тогава.

20.05.09
05:38

казано от Jopeto16 на 19.05.09, 21:24:

Един приятел иска да си вземе някакви добавки за сваляне на килограми.
Няма и ЕДНА минута опит в залата.
90 кг; 175 см ; 16 години.
Мисля си за Dymatize- Liquid L-Carnitine + Primaforce - Acetyl-l-carnitine

По принцип на тоя етап няма нужда, да започне да си тренира и да изготви хранителен режим. И евентуално след 1 месец щом толкова иска да вземе добавките.
Но Acetyl-a в случая е излишен. Вместо него може да си вземе - chrom picolinat, EGCG….

20.05.09
13:20

Абе един кътс 2 може да пробва, лошо няма, а и не е скъп...120 хапа бяха 24-25лв. Ще му помогне тоя бърнър според мен.

20.05.09
13:58

ще му помогне ..... ама друг път ;)

Защо да меси обикновен карнитин с ацетила? Първо да влезе в залата .. така или иначе първите 2-3 месеца ще има повече от забележим ефект

20.05.09
14:33

Л-карнитина иска кардио до дупка.А тове че приятеля ти няма време не го вярвам.Дори и Обама сигурно има време да тренира.

20.05.09
14:56

казано от FRANKO1 на 20.05.09, 13:58:

Бихте ли обосновал отговора си, ако обичате?

казано от NastyNas на 20.05.09, 14:56:

Ще отговоря вместо Franko1 надявам се той няма да ми се сърди. Какво според теб е това хапче което ще му помогне при положение, че не му се тренира, не му се готви, не му се пази диета и го мързи в дъното на костите си. С какво ще помогне един бърнър на човек който “няма и една минута опит в залата”. Да си сяда на четирибуквието и да започне да спортува, да внимава какво яде, и без тия добавки пак може много много много да постигне. Изобщо защо давате съвет на човек който не е влизал в зала да се тъпче с разни хапчета ?!!?!

ГА

20.05.09
16:07

казано от Владимир92 на 20.05.09, 14:33:

Л-карнитина иска кардио до дупка.А тове че приятеля ти няма време не го вярвам.Дори и Обама сигурно има време да тренира.

Айде да четем по-внимателно ! Никъде не съм споменал , че няма време , просто го марзи !

P.S. Казах , че няма време в залата ( тоест опит ) !

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 20.05.09 16:08.

20.05.09
16:31

казано от Иван Шишманов на 20.05.09, 15:01:

казано от NastyNas на 20.05.09, 14:56:

Ще отговоря вместо Franko1 надявам се той няма да ми се сърди. Какво според теб е това хапче което ще му помогне при положение, че не му се тренира, не му се готви, не му се пази диета и го мързи в дъното на костите си. С какво ще помогне един бърнър на човек който “няма и една минута опит в залата”. Да си сяда на четирибуквието и да започне да спортува, да внимава какво яде, и без тия добавки пак може много много много да постигне. Изобщо защо давате съвет на човек който не е влизал в зала да се тъпче с разни хапчета ?!!?!

само ще добавя, че има само 2 продукта (поне за толкова се сещам в момента), които работят почти без диета и с минимална (ежедневно движение) физическа активност, но и двата не се обсъждат тук. въпросния липотропен бърнър може да подпомогне малко работата на черния дроб (без диета и спорт), но няма да има никакъв видим ефект - от него съм изпил няколко големи опаковки и знам как работи

20.05.09
16:52

Разбира се, че ще помогне само при тренировки, вие къде прочетохте, че съм казал да не тренира? То и яденето е едно на ръка, да не кажа, че е най-важното и че без него и да тренира, и да бяга, и троен аксел да прави все тая...

Мнението беше редактирано от NastyNas на 20.05.09 16:53.

20.05.09
17:13

Липотропиците без спорт може и да имат реверсивен ефект.

20.05.09
19:29

Не подценявайте действието на липотропните бърнери - един добър такъв с прилични дози холин, инозитол, метионин и карнитин би имал нелош ефект ако храненето е нормално и се спазва прилична диета. Разбира се когато човек тренира ефекта е много по-добър.

20.05.09
22:08

Аз съм пил още един липотропен - този на Американ спортс нутришън резултата за 20 дни беше 6 килограма.

Значи единното мнение от мненията в темата е, че без диета каквото и да взима нищо няма да направи, а спорта е най-малкото препоръчителен. Изобщо каква е идеята на темата. NastyNas аз съм свалял 20 кг за 60 дни без никакъв бърнер нито термо нито липотропен е и ?!!? Това какво доказва ?!? Да бях на диета и спортувах  два три пъти седмично Е?!? . Темата е безмислена “какво да взима авера ми дето го мързи за да се надъха” ами може би антидепресанти или антимързеланти. Не ми е известно да има хапчета за надъхване или за премахване на мързел (може би тук се открива една доста голяма пазарна нисша за фармацевтичните компании ).

ЕД

21.05.09
09:00

казано от Иван Шишманов на 21.05.09, 04:55:

Значи единното мнение от мненията в темата е, че без диета каквото и да взима нищо няма да направи, а спорта е най-малкото препоръчителен. Изобщо каква е идеята на темата. NastyNas аз съм свалял 20 кг за 60 дни без никакъв бърнер нито термо нито липотропен е и ?!!? Това какво доказва ?!? Да бях на диета и спортувах  два три пъти седмично Е?!? . Темата е безмислена “какво да взима авера ми дето го мързи за да се надъха” ами може би антидепресанти или антимързеланти. Не ми е известно да има хапчета за надъхване или за премахване на мързел (може би тук се открива една доста голяма пазарна нисша за фармацевтичните компании ).

Това доказва, че си имал много за сваляне. Това доказва, че диетата е от най-голяма важност в период на изчистване. Един фет бърнър помага много при свалянето на излишни мазнини по време на диета, особено при тези, които трудно свалят било то и със стриктна диета. Един фет бърнър помага за умствен фокус и весело настроение по време на диета. Един фет бърнър дава много сила и положителна енергия по време на диета, за да се чувстваш по FRESH, един фет бърнър подтиска апетита и ти помага да не развалиш диетата си, един фет бърнър ти дава чувство на добро физическо състояние и т.н.

И да естествено, че няма да направи нищо без диета, както казах тя е най-важна. Взимай който бърнър искаш и се тъпчи с всякакви мазнини и мощни въглехидрати и макар и да тренираш - НЯМА ДА СТАНЕ!

За тези, които искат магически ефект без диети си има други препарати, които не са въобще за обсъждане...

ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД радвам се че съм доказал основни неща. Вашето и моето мнение са абсолютно идентични но изказани по друг начин. Исках накратко да кажа на тоя пич да си стяга трътката да почва да прави диета и да спортува и сам ще види как ще тръгнат нещата. Един фет бърнер може да ти дава описаните от вас чувства, но тези чувства сами по себе си не премахват мързела.

22.05.09
06:59

това за антимързелантите беше добро

ГА

22.05.09
11:59

За диетата - спазва си я момчето вече 4’ти ден !
За 4’ри дни има две кардио тренировки ( Напредва ) :) .
За добавките , все още не мисли да прибягва към тях :) .

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 22.05.09 12:01.

GO

22.05.09
13:07

Щом си има коремче нека да потренира чисто без добавки , да свали колкото може и тогава да ги почва ... Да ги започне когато се вижда , че не може да изчисти без помощ .

Здравейте,

С години чета, но вече е крайно време и реших и да пиша.
Занимавам се със спорт, в който почти през цялото време трябва да си във форма, има и случаи , в които можеш да само за месец да се постараеш, докато си в състезателен период.Катерене е спортът.
Изисква се да имаш сила (вкл. взривна, аз си имам доста)и силова издържливост в горната част на тялото главно.

Целта ми е да сваля просто 5 -6 кг, но сигурно от години това нещо въобще не става (освен, докато спазвам “житния режим”, след който не мога да се мръдна от лиспа на сила, но отслабвам). Да спра месото?
Кардио целенасочено не правя, но нито имам време, нито действа добре, защото тренирам през ден и в почивните съм на работа.
Преди години се пренатоварвах страшно много и тогава свалих за около 2 г. 10 кг. с катерене, каране на колело и бягане всекидневно.

Принципно съм такъв тип, че много бързо развивам мускулатура (което не е мн. добре за спорта, тъй каот мускулите тежат във въздуха, особено на краката). Ръцете и гърбът са ми огромни, но за ръста си 159см(ж), трябв ада съм много по-лека, въпреки че и на този етап имам постижения , разбира се, защото тренирам.

Въпросът ми е как, по дяволите , да достигна 50кг-51 кг, под 55 не съм се задържала. Какви ли не добавки  съм пробвала. Имат ефект (animal cuts, super cuts….), но освен всичко не е мн. добре и да се потя, защото така не мога да тренирам (издържливостта в катеренето се изразява в много катерене-метраж). В момента взимам въпреки всичко Анимал кътс от 1 седмица и не съм свалила нито килограм. Уж съм на НВД със закуска овесени ядки и докато тренирам не се чувствам великолепно.
Може би трябва да взимам добавки за сила и издържливост - а не да отслабвам, така и така не става. Релеф имам естествено, но не ми е задължително условия другите жени на ми се радват, а да има ефект.

05.07.16
22:22

питвам се да се ориентирам към определен суплемент предимно за енергия и редуциране на теглото.Работя от 9.30-18 и съм студентка ,трудно намирам време за тренировка.По скоро след работа се чудя да кое по напред. Общо взето сутрин закусвам около 8.30 предимно санвич или нещо с подобен произход, обядът е към около 13/14 часа обикновенно нещо готвено и ...после към 17 започва да ме гони зверски глад и докато се прибера имам чувството че ще изям светът, както и желанието за сладко е много енормно т.н един ден без сладко е немислим.Работя като консултант продавач в магазин за обувки често нямам никаква енергия, чувствам се изморена и без никаква мотивация.Стресът също е голям!
Спреля съм се на amix thermocore ili x stimulant.
Бих се радвала да получа оптимален съвет какво и откъде мога да закупя, предвид че не живея в България.
Благодаря най -сърдечно!
Поздрави

Мнението беше редактирано от Vanya Veleva на 05.07.16 22:24.

05.07.16
22:59

Какъвто фат бърнър да вземете няма да ви помогне, ако не сте в калориен дефицит. А тренировките са важни за изграждане на мускулна маса (без тренировки, дори с най-добрия хранителен план пак няма да изглежда добре без мускулна маса).
@Vanya вземи си най-просто кофеин на капсули. И най-вече гледай да си набавяш нужните течности, калории и микро нутриенти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1