05.07.16
22:58
Здравейте, последния месец бях на азотен бустер, аминокиселини, протеин, рибено масло, цинк и магнезии.
Азота е scitec attack 2.0 и е с креатин. Сега мисля да почвам само с креатин монохидрат, протеин, амино....
Въпроса ми е трябва ли да правя почивка първо след бустера преди да почна на креатин?
Това да не са препарати, че да трябва почивка. :D Креатина и бустера нямат нищо общо. Приемай си по 5 грама креатин спокойно (колкото има и в доза 10 грама от бустера). :) Като го гледам тоя бустер е пълна помия. 1000 неща сложени в него, от които две работят.
Добре креатин и протеин преди тренировка, 2 дози амино бцаа по време на тренировка и протеин след, но мисля да взема гултамин къде да го сложа него и колко време се пие той, почивка прави ли се?
казано от Юри Бойка на 05.07.16, 23:12:
Добре креатин и протеин преди тренировка, 2 дози амино бцаа по време на тренировка и протеин след, но мисля да взема гултамин къде да го сложа него и колко време се пие той, почивка прави ли се?
Стига си мислил тия добавки, човек може да изгради страхотна физика без никакви хранителни добавки. Храната, тренировките и въстановяването са ти основата.
08.07.16
13:54
казано от Юри Бойка на 05.07.16, 23:12:
Глутамин не взимай, не работи.