06.07.16
15:27
На 17 години съм висок 1.82 тегло 72кг. Лятото мисля да ходя на фитнес с приятели и ми се иска да тренирам сила та се спрях на програмата 5х5(вариант на Бил Стар), като ще е за 1,2 месеца после само лостове, тъй като у нас си имам.5х5 добре ли е или ще ми предложите нещо по-добро.
06.07.16
15:30
Начинаещ ще се справиш ли с тази програма и техниката на упражненията? Предлагам ти лостове и през лятото :)
06.07.16
16:48
Аз пък ти препоръчвам да си ходиш на фитнес през лятото. И не само през лятото, ами за постоянно.
Фитнес за постоянно НЕ! Лостовете по ме кефят но просто ми се искаше само за през лятото с приятелите ми тъй като няма и какво да правя :D
Аз като започнах фитнес си мислех, че ще ходя 1 месец в зала и 1 месец лостове. Да ама това стана само 1 път и от тогава са минали 2 години и половина. Ако в началото не ти харесва, поне опитай, имаш необходимите условия като приятели и зала. Може в края на лятото да се променят нещата. За програма препоръчвам нещо по просто- нека твоите приятели(надявам се надеждни) ти покажат как се правят основните упражнения(клек, лежанка) и с тях взимаш по едно упражнения за другите мускулни групи и си готов. Пробвай в началото с по 3,4 серии около 10 повторения.