Creatine monohydrate, argenin, йохимбин и кофеин (от кафе) - ще мога ли да изчистя с тях ?

05.07.16
20:06

Здравейте момче на 18г. 78кг. Искам да сваля корема използвам следните добавки като мисля скоро да си купя креатина (на Mex или Amix, кой е по-добър според вас ?) Creatine monohydrate,argenin.йохимбин и кофеин(от кафе), ще мога ли да изчистя с тях ?
Креатина мисля да го взема за да стегна малко, а и четох че не пречи на свалянето на мазнини, защото задържа вода в мускула.
Кажете какво мислите.Ето и две снимки със синия панталон съм 80-81кг а на другата 78кг.Вече съм си купил аргенина и йохимбина и мисля да взема и креатин.
Поздрави.

Темата беше редактирана от Hahubgbg Hahubgbg на 06.07.16 21:20.

Carbohydrate

05.07.16
20:29

а мазнините си стоят, на фона на създадена ММ в горната част...ето тема за осмисляне ))
трябва ти ДИЕТА, не глупости с хапчета...ей..все гледате по мекото да вървите ей)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 05.07.16 20:30.

05.07.16
20:39

здравей!

креатина е добавка за качване на маса.йохимбина и кофеина са добър избор за чистене(не съм сигурен за аргинина).бих ти препоръчал използваш само тях докато чистиш(комбинирано с добра храна,лек калориен минус и съобразени тренировки) а когато решиш да качваш да се ориентираш към креатина.
поздрави

05.07.16
20:51

tra^la^la
Мерси за отговора.
Carbohydrate
аз съм 78 кг сега може ли да видиш и храната ми примерно за един цял ден.
Значи бях една седмица на 1300-1400кцал(понякога 1200) ( За поддържане сами около 2800кцал, тренирах 2 месеца обаче си стоях на 81 кг през това време бях намалил кцал на 2000 обаче пак не свалях(може би защото от време на време ядях вафли или някви такива храни не много полезни и за това ги намалих) обаче ми се струват малко тези кцал и затова днес ги дигнах на 2000кцал като си следя храната. Вия как мислите да продължа ли с 1300-1400 или да ги дигна на 2000.
Поздрави.
400г извара олимпус - п-56 , м-8, в-16 . кцал - 360
1л прясно мляко 1.5% - п -32, м -15, в- 47,кцал 450
300г варени яйца-  п -39, м-33, в -3,кцал - 465
200г пъпеш - п-2, м- 0, в-12, кцал - 56
За деня -
П- 129
М- 56
В- 78
Кцал- 1331
ето я храната

Мнението беше редактирано от Hahubgbg Hahubgbg на 05.07.16 20:52.

Carbohydrate

06.07.16
08:30

храната ти е отвратителна, ще кажа просто. Много е важно с какво ще се храниш. Ти гледаш да ги направиш калориите и готово, а от какво естество са, хич не те интересува)

06.07.16
08:53

казано от Carbohydrate на 06.07.16, 08:30:

храната ти е отвратителна, ще кажа просто. Много е важно с какво ще се храниш. Ти гледаш да ги направиш калориите и готово, а от какво естество са, хич не те интересува)

В края на краищата calories out > calories in стои зад свалянето. А мускулната маса според мен не зависи от това колко белтъчини ще ядеш, а дали ще запазиш същата сила/обем в тренировките (за да покажеш на тялото, че се нуждаеш от тази мускулна маса). И тук вече идва мястото на добавките за сваляне aka стимуланти. Когато ядеш по-малко се чувстваш малко по-слаб и нямаш такова надъхване (психически и физически). Относно креатина - взимай си го, не ти пречи.
ПС: Има много методи за сваляне на килограми и прочие, тази тема е доста обширна и като цяло има още доста неизяснени неща относно човешкото тяло и как трябва да се храним (всичко е бизнес). Така че няма точен отговор на тази тема.

06.07.16
13:37

Е какво и е на храната ти не ядеш ли яйца.извара прясно мляко какво му е отвратителното (Аз не я намирам за отвратителна,просто я показах защото си мислех, че е в много малко количества.)
Кажи ти какво ядеш например.
Поздрави

06.07.16
14:50

храната не е особенно добра като качество,и е доста малко като количество(ккал).вегетарианец ли си ? ако не - сложи месо,риба,комплексни въглехидрати,зеленчуци.аз съм 73кг,ям 2 пъти повече калории от теб и чистя успешно.

06.07.16
19:59

Не не съм вегетарианец ям и месо, но не всеки ден. Ям и зеленчуци главно (домати и краставици), но не съм вкльчил техните макро си и кцал , защото са нищожни.
Дигнах кцал на 2000 и мисля като спра и на тях да свалям да ги намаля още малко.
Поздрави

Carbohydrate

06.07.16
20:12

казано от Hahubgbg Hahubgbg на 06.07.16, 19:59:

Не не съм вегетарианец ям и месо, но не всеки ден. Ям и зеленчуци главно (домати и краставици), но не съм вкльчил техните макро си и кцал , защото са нищожни.
Дигнах кцал на 2000 и мисля като спра и на тях да свалям да ги намаля още малко.
Поздрави

През последната седмица въртим почти едни и същи теми, просто вземи и чети форума. Вече ми омръзна да пиша едно и също.
Виж, преди малко имаше женски дневник с хранене и тренировки- направо е супер. Копирай си го направо!!!

06.07.16
21:18

През последната седмица въртим почти едни и същи теми, просто вземи и чети форума. Вече ми омръзна да пиша едно и също.
Виж, преди малко имаше женски дневник с хранене и тренировки- направо е супер. Копирай си го направо!!!

Щом ти е омръзнало недей да пишеш..
Без това недаваш никакви аргументи на отговорите си.
А това за женския дневник като обида ли да го приемам ?

Carbohydrate

06.07.16
21:22

казано от Hahubgbg Hahubgbg на 06.07.16, 21:18:

Щом ти е омръзнало недей да пишеш..
Без това недаваш никакви аргументи на отговорите си.
А това за женския дневник като обида ли да го приемам ?

Ок. Жив и здрав! ;)  щом така ги премаш нещата.)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1