07.07.16
22:12
Здравейте! Наскоро много ме болеше гърба поради травма и като ме прегледа ортопед ми каза че имам лека форма на сколиоза и като съм натрупал мускули в гърба всичко отзад ми е станало асиметрично и затова съм се контузил(от мъртва тяга не заради грешно изпълнение а точно щото едната половина на гърба ми е много по силна и другата се е контузила). Записа ме на физеотерапия. Забрани ми по време на процедурите да ходя на фитнес, лостове и сякви такива дето товарят гърба, докато не сеоправя напълно. Каза ми че плуването ще ми помогне допълнително и аз като малък съм ходил 2 години и почнах пак 3 пъти в седмицата. Може ли да ми помогнете за програма, с която да кача нещо или поне да не отслабвам , през тези 2-3 месеца с плуване, понеже съм хардгейнър и много трудно качвам. Хранителния ми режим смятам че е много добър и с калориен излишък ( около 3800 ккал, 500гр въгл., 240 гр. протеин, 80гр мазнини), храня се главно с овесени ядки, макарони, извара, мляко, пилешко филе, риба,яйца, мед, салатки, хляб и след трен нещо кекс сладко такива. Момче на 16г, 198см, 85кг. мерси предварително!
Темата беше редактирана от Георги Янев на 07.07.16 23:06.
07.07.16
23:08
Моля модераторите да преместят темата пуснах я в друг раздел по погрешка
08.07.16
10:49
Айде де един плувец ли няма в тоя сайт