06.02.06
21:58
Помогнете.Ще си вземам протеин на SCIETEC за маса.Трябжа ми някои които да ме съветва дали е полезно,да се вземат изобщо протеини и да ми каже нещо за този протеин на SCIETEC за маса.SCIETEC MASS беше майче.Благодаря предварително. :)
07.02.06
00:08
Не го знам но ми мяса по името на гейнър - това са въглехидрати на прах. Те са за маса и от тях ще качиш, но ще има и мазнинки. Протеинът е за по-чисто качване и се казва или scitec delite ili scitec whey нещо-си. Не знам как по-просто да го обясня.
07.02.06
00:11
Току що писах за него в една друга тема. Препоръчвам ти го. Качих 7 килограма за по-малко от 2 месеца с него и креатин(Мисля,че креатина в него не е достатъчно затова си слагам допълнително).
SciTec Volumass 35.
07.02.06
00:15
[quote author=“zwei0”]Току що писах за него в една друга тема. Препоръчвам ти го. Качих 7 килограма за по-малко от 2 месеца с него и креатин(Мисля,че креатина в него не е достатъчно затова си слагам допълнително).
SciTec Volumass 35.
Май и доста мазно си качил .. кажи как го дозираш? Колко дози и по колко грама ти е дозата? А... и цената ако споменеш .. :roll: :D
07.02.06
00:45
Proteina se kazva SCIETEC MASS.Struva 40 lv 2270g.Naistina mi kazaha 4e e mnogo polezen.SCIETEC poprincip pravqt nai-dobrite proteini :wink: Akok 6te si vzemate ne6to tqhno nqma da sburkate.
07.02.06
00:48
Proteinite ne sa vredni ako pita6 men i pomagat mnogo.
07.02.06
00:55
ne sa vredni kupuvai si
[quote author=”^Den4o”]Proteina se kazva SCIETEC MASS.Struva 40 lv 2270g.Naistina mi kazaha 4e e mnogo polezen.SCIETEC poprincip pravqt nai-dobrite proteini :wink: Akok 6te si vzemate ne6to tqhno nqma da sburkate.
За Сайтек Нутришън ли става на въпрос?От къде си я купи тая разфасовка?
07.02.06
09:38
[quote author=“manson”][quote author=“zwei0”]Току що писах за него в една друга тема. Препоръчвам ти го. Качих 7 килограма за по-малко от 2 месеца с него и креатин(Мисля,че креатина в него не е достатъчно затова си слагам допълнително).
SciTec Volumass 35.
Май и доста мазно си качил .. кажи как го дозираш? Колко дози и по колко грама ти е дозата? А... и цената ако споменеш .. :roll: :D
Наистина имаше и мазно, но понеже и започнах да тренирам със значително по-големи тежести след това, съм доволен. Тук нещо ни се разминават цените с този младеж. Моя е 2950 грама и струваше 112 лв. Но аз съм в Германия, може затова да са цените толкова надути. Може би ще си взимам по-скъпите неща от БГ следващия път. :) Дозировката е 100 грама дневно с половин литър мляко, като замества едното от храненията ми.
[quote author=“zwei0”]Току що писах за него в една друга тема. Препоръчвам ти го. Качих 7 килограма за по-малко от 2 месеца с него и креатин(Мисля,че креатина в него не е достатъчно затова си слагам допълнително).
SciTec Volumass 35.
не искам да те разочаровам но май от тея 7кила доста мазно си качил.Аз сега си купих на Scitec 100%whey(исках Delite ама нямаше) и поне на вкус няма нищо общо с другите протеини.А иначе вярвам че ще има ефект.Денис купувай си гейнера за тея пари си е супер изгоден :wink: В тая тема се събрахме 3ма от класа :lol:(Дамяне пише на кирилица иначе DjordjoAstor ще те накаже :) )
08.02.06
17:31
Ще си го взема,100% само да събера пари и веднага си го земам.Няма какво да му мисля;).