10.01.06
00:20
за какво тренираме? мисля че няма до сега подобна анкета, а би било интересно всеки да каже и какви са му целите и колко има докато ги постигне! :)
аз лично тренирам за маса, а и за УДОВОЛСТВИЕ! приятно ми е да се занимавам с този спорт и обичам животинското, въпреки че не се стремя към него! целите са ми скромни и ако мога да го кажа така:
*42-3см ръце
*120см гръдна
*75 кг лично тегло
*120-150кг лег
*120-150кг тяга
*65см крака
*120кг клек
доста близки са някой от желанията ми и дано скоро да ги постигна!
Не пускай поредни постове моля !!! Използвай бутона “промени” !!! Спазвайй правилата !!!Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
10.01.06
08:14
Имаше една анкета, аз я пуснах преди време, даже с повече отговори :) Ама няма значение, нека видим дали има промяна във визията на спортуващите :)
Амазер,
целите които си си поставил са постижими. според мен обаче ще се наложи да направиш компромис с килограмите, за да са другите неща както си ги написал.
Маса, зверска маса, сила, и вече по навик. Стремеж- по-голям и все по-голям.
[quote author=“INZAGHI”]Маса, зверска маса, сила, и вече по навик. Стремеж- по-голям и все по-голям.
И при мен така
трябвало е да има и отговор маса/сила
10.01.06
14:15
Определено в момента тренирам за маса :)
10.01.06
14:23
Има ли смисъл да казвам? :twisted: Искам да съм Animal! Моя приятел от аватара може да го потвърди 8)
10.01.06
14:29
В краткосрочен план за “маса”.
В дългосрочен за “сила” и за “поддържане на атлетична фигура”
в постоянен план за форма,за да се чувствам добре,за да се харесвам на себеси,а тия изакзвания “тренирам за да дигна 200” са меко казано смешни,не е важно количеството ,а качеството
10.01.06
21:07
Аз лично се стимулирам от момичетата.Общо взето САМО заради тях тренирам и разбира се за да вдъхвам респект в очите на хората...Ама основно за момичетата;)Повечето момичета които познавам ми се кефят на тялото щтото съм много релефен....и общо взето само те ме стимулират особено след като 90% от тях гледат само мускулите и ако ги нямах щях още да съм девствен..:)
и аз почнах да тренирам заради момичетата.Срашно нещо са това жените :wink: Иначе целта ми е да съм ANIMAL :twisted: .Пък после ще мислим за релеф 8)
06.02.06
17:29
За тонус.
^^(това най го мразя някой мъж като го каже)^^ :wink:
Иначе тренирам за сила и за маса(но не зверска)
07.02.06
09:09
За онова много специално усещане , когато излизаш от залата след много тежка тренировка. :D Иначе за удоволствие, самочуствие и атлетична фигура.
07.02.06
10:38
Отначало за маса, а сега за удоволствие и маса :)