за какво тренираме?

10.01.06
00:20

за какво тренираме? мисля че няма до сега подобна анкета, а би било интересно всеки да каже и какви са му целите и колко има докато ги постигне! :)

аз лично тренирам за маса, а и за УДОВОЛСТВИЕ! приятно ми е да се занимавам с този спорт и обичам животинското, въпреки че не се стремя към него! целите са ми скромни и ако мога да го кажа така:
*42-3см ръце
*120см гръдна
*75 кг лично тегло
*120-150кг лег
*120-150кг тяга
*65см крака
*120кг клек

доста близки са някой от желанията ми и дано скоро да ги постигна!

Не пускай поредни постове моля !!! Използвай бутона “промени” !!! Спазвайй правилата !!!Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

Имаше една анкета, аз я пуснах преди време, даже с повече отговори :) Ама няма значение, нека видим дали има промяна във визията  на спортуващите :)

10.01.06
11:52

Амазер,

целите които си си поставил са постижими. според мен обаче ще се наложи да направиш компромис с килограмите, за да са другите неща както си ги написал.

10.01.06
12:04

Аз определено тренирам за маса и сила разбирасе, и ми харесва да тренирам !

10.01.06
13:42

Маса, зверска маса, сила, и вече по навик. Стремеж- по-голям и все по-голям.

10.01.06
13:53

[quote author=“INZAGHI”]Маса, зверска маса, сила, и вече по навик. Стремеж- по-голям и все по-голям.

И при мен така

трябвало е да има и отговор маса/сила

^V

10.01.06
14:15

Определено в момента тренирам за маса  :)

Има ли смисъл да казвам?  :twisted:  Искам да съм Animal! Моя приятел от аватара може да го потвърди  8)

10.01.06
14:29

В краткосрочен план за “маса”.
В дългосрочен за “сила” и за “поддържане на атлетична фигура”

10.01.06
15:05

в постоянен план за форма,за да се чувствам добре,за да се харесвам на себеси,а тия изакзвания “тренирам за да дигна 200” са меко казано смешни,не е важно количеството ,а качеството

KI

10.01.06
21:07

Аз лично се стимулирам от момичетата.Общо взето САМО заради тях тренирам и разбира се за да вдъхвам респект в очите на хората...Ама основно за момичетата;)Повечето момичета които познавам ми се кефят на тялото щтото съм много релефен....и общо взето само те ме стимулират особено след като 90% от тях гледат само мускулите и ако ги нямах щях още да съм девствен..:)

10.01.06
21:40

[quote author=“raubtier”]Аз лично се стимулирам от момичетата.Общо взето САМО заради тях тренирам и разбира се за да вдъхвам респект в очите на хората...Ама основно за момичетата;)Повечето момичета които познавам ми се кефят на тялото щтото съм много релефен....и общо взето само те ме стимулират особено след като 90% от тях гледат само мускулите и ако ги нямах щях още да съм девствен..:)

и аз почнах да тренирам заради момичетата.Срашно нещо са това жените :wink: Иначе целта ми е да съм ANIMAL :twisted: .Пък после ще мислим за релеф 8)

06.02.06
17:01

Аз тренирам заради САМИЯ СЕБЕ СИ! Чуствам се добре и ми е гот!

®N

06.02.06
17:29

За тонус.

^^(това най го мразя някой мъж като го каже)^^ :wink:

Иначе тренирам за сила и за маса(но не зверска)

07.02.06
01:04

За потдържане на атлетична фигура  :lol:

За онова много специално усещане , когато излизаш от залата след много тежка тренировка.  :D Иначе за удоволствие, самочуствие и атлетична фигура.

07.02.06
10:38

Отначало за маса, а сега за удоволствие и маса :)

07.02.06
19:28

За атлетична фигура, твърди, плътни и зверски силни мускули :wink: !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1