15.07.16
19:57
От няколко дена съм новак във вашият сайт ,и в света на фитнеса и активният начин на живот. За по накратко аз съм на 25 години ..висок съм 170 и тежа около 63-64 кг. Водех много заседнал начин на живот до преди месец два като това включваше безразборно хранене понякога тъпчене ,пушене и мързел. От тези два месеца насам съм спрял цигарите и искам да водя активен начин на живот ,покачване на теглото , трупане на мускулна маса като цяло имам голямо желание за трениране и ми омръзна да бъда слаб. Но ако започна сам ще объркам всичко предполагам ..говоря за хранителните режими ,правилната храна и правилните упражнения ,който в мое лице трябва да бъдат за начинаещ. Затова се обръщам към вас ..с надеждата за малко съвети как да започна. Трябва първо само да се храня в определен предиод опт време без да тренирам за да наддам малко килограми ,който в последствие след тренировки да преобразя в мускули ,или направо мога да започна с храненето и тренировките. Трябва да се храня по 5 или повече пъти на ден или по малко . Кои ще бъдат най добрите упражнения с който да започна след като съм начинаещ. Като цяло се нуждая от вашата помощ и един малък старт ,който вие бихте могли да ми да дадете под формата на вашите съвети ....така ще се захраня със още повече кураж и воля ..като знам че го правя правилно и сигурно! Благодаря ви предварително ! ПОЗДРАВИ!!!
15.07.16
20:03
Здравей!
Една тема е достатъчна. Архивирам тази. :)