Искам да се оттърва от няколко килограма.

Темата е заключена.
GI

16.07.16
23:17

Добър вечер! Възхищавам Ви се от доста време и ми се прииска да си направя дневник. Имам няколко килограма за сваляне и ми се иска до септември да съм ги свалил. По скоро това е омазняване аз тренирам и имам прилично тяло  с изключение на отпуснат в долната част корем и леко мазни бедра и напоследък волята ме държи докато огладнея и силно искам да преодолея това. Надявам се да го постигна с помощта на вашите съвети. На 18 години съм и съм висок 180, не съм се теглил скоро. Тренирам в домашни условия с тежести и лост за гръб, а за корем и гърди следвам едни упражнения на телефона, добри са. А сега се надявам на съвети!

Темата беше редактирана от Grighor Ivanov на 16.07.16 23:29.

Добре дошъл! :)

Съветите - като зададеш конкретни въпроси и разкажеш малко повече за тренировките и храненето си.

Честит дневник и успех. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1