12.07.16
18:40
Накратко:
38г. 178см 79кг BFP14%
Искам да сваля процента мазнини.
С продавача общо взето си поговорихме и той ми предложи следнията вариант
При ставане Fatburner.
15мин по-късно шейк с PCT.
В момента не съм вкъщи, но като се прибера ще пусна точно на коя фирма са добавките.
Досега единственото което ми действаше беше LIPO6 black extreme, но последният път беше почти с нулев резултат.
В момента наблягам повече на бягането / 11-12 пъти по 5-6км на месец около 5,45мин/km
Тренировки по 2-3 пъти в седмица по час и накрая на тренировката 30мин кардио колело 145пулс постоянно.
Темата беше редактирана от Ivo Van на 12.07.16 18:47.
Дано не ти прозвучи като офтопик, но пробвал ли си да си следиш калориите и дали си на дефицит или излишък?
18.07.16
13:31
Всъщност мнението на Димо не е офтопик, а е доста намясто.
“Досега единственото което ми действаше беше LIPO6 black extreme, но последният път беше почти с нулев резултат.” - дано да бъркам, но това изречение ме навежда на мисълта, че очакваш ефектът да дойде изцяло от продукта. Добавките могат да побутнат нещата с една идея, но на първо място трябва да има какво да побутнат.
Реално продуктът всеки път действа по един и същи начин, но дали ще има резултат зависи основно от храненето и физическата активност. Но най-вече храненето.
Lipo 6 Black е добър продукт, но ако не е дал желания резултат, значи проблемът се крие в храненето. Обърни внимание на него и едва след като имаш резултат само чрез добре изграден хранителен режим и спорт, може да обмислиш добавянето на продукт, който да подпомогне още малко нещата.
Успех! :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.07.16 13:31.
Мисля че някак си има погрешно впечатление колко опит имам в храненето. :-)
От 5 години се занимавам с фитнес.
В началото си имах exel таблица с всичко с което се хранех + кантарче за измерване на храната. ( и в работата даже)
Колкото до Липо6 знам първият път когато го почнах и след това.
Всяка година съм с Липо и или OXY някак си ми е трудно да ми се обяснява като на начинаещ :-)
Проблемът е че съм hardgainer и затова съм написал конкретен въпрос с надеждата че някой е пробвал тази комбинация.