Bulk

Темата е заключена.

18.07.16
00:23

Здравейте в момента бях почивал  1 на седмица и сега приложих лек cut но ми се bulk ва така , че ще го почвам имам няколко въпроса 1вия е - Като тренирам 4 пъти седмично горна-долна-горна -долна добра идея ли е да правя сила-сила-хипертрофия-хипертрофия ?
2рия по колко репа общо имам идеята ако правя 2×12 от упражнение например за хипертофия (с средни кг ) да правя 4serii×3rep за сила ( с колкото се може повече кг ) така добре ли ще е ?
3ти с покачване на сила да полачвам и килограмите в хипертрофията нали ?
4ти колко упражнения са достатачни аз правя понеделник и четвъртак горна - набирамия/скрипец надхват широк захват;лежанка;набиране/скрипец подхват ;горна лежанка ;бицепс с прав лост ;трицепс машина;дърпане за трапец;overheadshrugs;военна преса;преднорамо;бицепс чукче;трицепс /\ лост; гребане с лост-гръб;упражнение с дъмбели за гърди което незнам как се казва;
По колко от кое ?
За долна част - лег преса;клек;коремна преса нормална;вдигане на крака ;упражнение с дъмбели за страничните коремни муслули;разгъване на крак(машина), машина за задно бедро ;
От кое по колко ? Имам идеята общо по 90 репа за мускулна група например на трен (общо от всички упражнения например 2×20 + 2×20 + 2×10)  за кое по коя група по-колко са достатачни ?

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.07.16 20:58.

18.07.16
14:57

Вижсязадатисеотговоритрябвамалкодаположишусилиядапишешграмотноидаструктурирашпитанетоситакачедаставаяснокаквосинаписалзаболямеглаватадокатопрочетаеднотвоеизречение.

Интересен начин за водене на кореспонденция. Да живее книжовния български език!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1