25.12.06
14:07
Нека който може ми отговори и ако знае откъде мога да закупя!?
В магазаина Красота и Сила на Евлоги Георгиев. Имаше допреди месец.
Имай впредвид, че не са на резба, а са с щипки и не пязят много от изсипване.
Например не можеш с такъв дъмбел да правиш полоувър - ще ти се изсипе на главата.
За дъмбел-преса и флайс (ако ти ги подават) стават. За теглене дъмбел към кръста - също. Стават и за трапец.
За моя фитнес си поръчах на стругар и ми направи такива с квадратна резба. Дадох ги да ги никелират и сега са си О.К. Малко е досадно навиването, ама пък са здрави и побират по 5 десетки от всяка страна (не че някой ги е слагал, ама да има). Тежат по 8,300кг. всяка заедно с гайките (без гайките 7,300).
26.12.06
22:14
[quote author=“mitaka101”]В магазаина Красота и Сила на Евлоги Георгиев. Имаше допреди месец.
Имай впредвид, че не са на резба, а са с щипки и не пязят много от изсипване.
Например не можеш с такъв дъмбел да правиш полоувър - ще ти се изсипе на главата.
За дъмбел-преса и флайс (ако ти ги подават) стават. За теглене дъмбел към кръста - също. Стават и за трапец.
За моя фитнес си поръчах на стругар и ми направи такива с квадратна резба. Дадох ги да ги никелират и сега са си О.К. Малко е досадно навиването, ама пък са здрави и побират по 5 десетки от всяка страна (не че някой ги е слагал, ама да има). Тежат по 8,300кг. всяка заедно с гайките (без гайките 7,300).
Колко пари ти излезе (ако не е тайна ) всеки от дъмбелите?
20.07.16
12:28
имам такива 10 лостчета , цена за 2 бройки 90 лева