05.02.06
17:34
интересно ми е някой ползва ли машинка за подстригване да си обира звяра и ако да нека сподели дали растат по-гъсти космите? колко пари струва машинката? ще ми са да си зема такава като на американски пай 3 ако се сещате (там дето омаза тортата) :D
05.02.06
17:44
Епа аз съм с машинка. Краката, “звяра” :lol: и мишниците. И то с машинка за 20лв. от Технополис и става идеално и бързо и лесно. Само гърдите и корема с некви лентички.
05.02.06
18:03
а с машинка колко гладко е :D някфи проблеми срещал ли си, че с епилатор мноу боли пък и космите излизат под кожата :shock:
05.02.06
18:06
[quote author=“valaraukarky”]а с машинка колко гладко е :D някфи проблеми срещал ли си, че с епилатор мноу боли пък и космите излизат под кожата :shock:
Ами с машинка не е идеално гладко... остават около милиметър косми ама мен ми е доволно така, а и няма после пъпки и косми никнещи под кожата, а и е за 5-10 мин. :wink:
05.02.06
18:09
харабия ли няма пъпки :shock: леле отивам да си купа .. един приятел ми говореше че сега имало промоция в метро за 10 лв машинка .. дали няма да са някфи мн чупени.. кви са характеристиките на 1 машинка да знам да не се цакам мн :D
Е за 10 лв. не очаквай кой знае какво качество... :lol:
05.02.06
19:24
с машинка се получават едни такива неприятни порязвания, мойта е 100лв. и пак ги прави. Преди имах за 10лв. и беше още по-зле. Става въпрос за “звяра” специално, защото там кожата не е толкова опъната.
05.02.06
21:02
[quote author=“Animal”]с машинка се получават едни такива неприятни порязвания, мойта е 100лв. и пак ги прави. Преди имах за 10лв. и беше още по-зле. Става въпрос за “звяра” специално, защото там кожата не е толкова опъната.
въй :D и мн ли са гадни тия порязвания :wink:
[quote author=“valaraukarky”]харабия ли няма пъпки :shock: леле отивам да си купа .. един приятел ми говореше че сега имало промоция в метро за 10 лв машинка .. дали няма да са някфи мн чупени.. кви са характеристиките на 1 машинка да знам да не се цакам мн :D
Стават и тия,аз мойта я бях взел някъде 12-15 лв.Според мен повече от 20лв. недей да даваш.Иначе съм виждал и некви професионални на PHILIPS за по 100-тина лв.
06.02.06
01:39
[quote author=“valaraukarky”][quote author=“Animal”]с машинка се получават едни такива неприятни порязвания, мойта е 100лв. и пак ги прави. Преди имах за 10лв. и беше още по-зле. Става въпрос за “звяра” специално, защото там кожата не е толкова опъната.
въй :D и мн ли са гадни тия порязвания :wink:
да определено не са за предпочитане, защото ако мястото се замърси може да стане няква инфекция и няква пъпка и такива гадости
06.02.06
10:17
[quote author=“valaraukarky”]интересно ми е някой ползва ли машинка за подстригване да си обира звяра и ако да нека сподели дали растат по-гъсти космите? колко пари струва машинката? ще ми са да си зема такава като на американски пай 3 ако се сещате (там дето омаза тортата) :D
Определено с машинка растът по-гъсти косми. Аз винаги, дори и за звяра съм препоръчвал депилатоарен крем. Проблема който дава при някой мъже, в следствие многото косми е, че се оставя доста след първия път. Ето защо трябва да се повтори. Не било полезно, да е веднага а да се изчакат 2-3 дена! Понякога съчетавам и двата метода: първо малко с машинка после с крем! Препоръчвам крем Дева, защотото Veet е относително искусвено скъп, а пък и веднъж си “изгорих” ръцете с него! Има и едно неписано правило за депилатоара: колкото повече мирише на разваления яйца толкова е по-ефективен!
06.02.06
10:20
[quote author=“valaraukarky”]интересно ми е някой ползва ли машинка за подстригване да си обира звяра и ако да нека сподели дали растат по-гъсти космите? колко пари струва машинката? ще ми са да си зема такава като на американски пай 3 ако се сещате (там дето омаза тортата) :D
Определено с машинка растът по-гъсти косми. Аз винаги, дори и за звяра съм препоръчвал депилатоарен крем. Проблема който дава при някой мъже, в следствие многото косми е, че се оставя доста след първия път. Ето защо трябва да се повтори. Не било полезно, да е веднага а да се изчакат 2-3 дена! Понякога съчетавам и двата метода: първо малко с машинка после с крем! Препоръчвам крем Дева, защотото Veet е относително искусвено скъп, а пък и веднъж си “изгорих” ръцете с него! Има и едно неписано правило за депилатоара: колкото повече мирише на разваления яйца толкова е по-ефективен!
Това въобще не е вярно :wink: машинката само подстригва косъма, тя дори не стига до основата на косъма, а вече при само бръсначката е съвсем друго...При машинката косъма си остава същия....
06.02.06
11:59
Това въобще не е вярно :wink: машинката само подстригва косъма, тя дори не стига до основата на косъма, а вече при само бръсначката е съвсем друго...При машинката косъма си остава същия....
Така е, машинката бръсне като оставя 1-2 мм косъм а браснача реже до кожата (АКО Е ДОБЪР).
но и при двата случея от една космена лукувица е възможно да израстнат по 2 че и три косъма, след бръсненето и машинното постригване.
Когато се ползва крем, той премахва основата на косъма в космената луковица и след това той се образува наново.
Косъмът расте от основата. Когато се отреже или обръсне, той само израства. когато се ползва депилатоарен крем, му се разрушава и основата и минава по-дълго време докато се изгради основата му...
Епилаторите и коло-маската също са по-ефикасни от бръсненето/постригването, защото те късат косъма от основата му, и пак трябва да се изгради нов в луковицата. При тях обаче боли!
06.02.06
13:09
Аз не се притеснявам от това, че ще растат повече косми. И около “звяра” и по краката има си предостатъчно по принцип... нема място за още. :lol:
06.02.06
13:28
ти ползвал ли си машинка някога??
ти ползвал ли си машинка някога??
Да ползвал съм и още ползвам...
08.02.06
17:47
Аз лично съм много доволен от машинката и не съм забелязал да излизат повече и по гъсти... Обаче съществува проблема с порязването и е много гадно въпреки че вече се усъвършенствах и от отдавна не съм се порязвал :D
08.02.06
19:31
аз пък си уважавам епилатора.с него по ръцете и гърдите е перфектно особено ако вече си свикнал.а иначе на всякъде другаде първо с машинка и после с бръснача :wink: