28.07.16
01:10
Добър вечер\ утро на всички съфорумци! Най - вероятно се чувствате чудесно, открили сте път към здравето и разумното хранене, изградили сте си здравословни навици и се чувствате страхотно. Сега е време да помогнете на някой като мен - неориентиран, объркан, изградил грешни хранителни навици. Отслабвал, пълнял, пак отслабвал и лутал се в омагьосан кръг, пиша тук, за да поставя най - сетне точка и да оставя зад гърба си вредния начин на живот и тъпченето до припадък. Към момента съм на 24 години, 181 см висок, около 70 и няколко килограма. Месеци насам системно преяждам.Картофки, снаксове, газирсно, пържрно и тук там готвено. Това е грозната истина за храненето ми. Вдигам тежести и правя кардио и това може би ме спасява от рязко напълняване. Не искам да причинявам това на тялото си повече! Искам да се променя към по - добро, млад съм и искам навреме да открия път към здравословния живот. Нека всеки, който чете дневникс ми да драсне по едно редче с нещо полезно за мен и да ме мотивира, защото имам нужда от това. Благодаря предварително!
Добре дошъл ! :) Ами може да направим един кръг, да се хванем за ръце и тн ... Но истината е че сам ако не намериш мотивация не става .. Иначе не е толкова трудно, поставяй си малки цели и го прави на етапи.
Здравей!
Съгласна съм с kaloyan,че е добре целите да са близки до теб,за да ги постигаш реално.
От лошите си навици наведнъж няма да можеш да се откажеш,много хора са го изпитали върху себе си. Опитай се да осмислиш ясно кое искаш да промениш и например ако са 10 неща започни с две от тях. След време,ако имаш успех махни още 2 или 3 и ще се получат нещата.
Поздрави
28.07.16
11:51
Благодаря за хубавите съвети! Ще се вслушам в тях.
29.07.16
19:24
Добре дошъл и от мен. :)
Успех в начинанията!
Колкото до преяжданията - хубаво е да се открие причината за тях, но всичко по реда си. Чакаме първите отчети в новия ти дневник! :)
31.07.16
00:44
Тези дни гледаммда свиквам да ям по малко. От 01.08 ще стартирам да пиша храненето си и надявам се да има резултст. Поздрави!