09.07.16
18:52
Привет! Висок съм 191 и съм 68 кг. Т.е. доста слаб , решил съм да си взема гейнър , но се колебая кой от двата е по-добър. Ако си взема Optimum смятам да взимам половин доза. Понеже работя на смени и нямам възможност да си набавям с храна нужните калории поради тази причина реших да си взема гейнър,като го комбинирам с креатин на Pure Nutrition . Според Вас кой е по-добрият избор?
28.07.16
15:14
Най-добрия избор е да си приготвяш някакво количество храна предишния ден преди да отидеш на работа и да си го разделиш на порций и в почивките да я изяждаш. Колкото до гейнърите, пил съм Serious Mass и тотално не си заслужава, както и всеки друг гейнър. Да, ще качиш 3-4 кила след като изпиеш 5 кила от тая глупост, но ако за това време изядеш 5 кила повече храна над сегашната ти, резултатът ще е горе долу еднакъв. А в Serious Mass-а има една мерителна лъжичка или по-скоро мензура и е огромно количество и се пие трудно, защото е много тежко, което означава, че няма шанс да ядеш след това, защото вече си пълен и те държи сит доста време. Общо взето пропускаш едно ядене, след като го изпиеш. Като цяло е безсмислено, и отделно трябва да се научиш да ядеш както трябва, защото като го спреш пак ше си ядеш по малко.
По-добре си вземи аминокиселини или протеин и го смешай с креатин + добро и редовно хранене, ще има много по-добър и дълготраен резултат.
31.07.16
14:06
Като цяло колегата отгоре е прав, но наистина гейнърите си имат приложението при хора с много бърз метаболизъм. Ако твоя случай е такъв и нямаш време покрай работата са ядеш нормално най-вероятно ще имаш прогрес, но ще трябва да го приемаш постоянно. Иначе бих заложил на True Mass-a. Определено е по-добрия избор. И си го разтваряй в мляко, ако ти е трудно да си набавяш калории.
31.07.16
14:31
Моето мнение е да си вземеш хубава храна и да започнеш да ядеш по много !!! Колегата ти даде идея-прави си храната предния ден. Пил съм и аз гейнър (Gain Bolic 6000 на Олимп) бях си взел една кофа 4кг...
С тези пари след това си накупих храна и разбрах че от гейнъри файда няма.