Съвет относно хранителен режим!

31.07.16
20:26

Здравейте!По принцип не пиша тук във форума,но за сметка на това го чета редовно и то много редовно!Има много полезна информация и съвети за което благодаря на всички във форума!А сега по въпросът ми.Изкарах едно НВД за около три месеца.Резултатът от 118кг. сега 106кг.Дотук добре,но НВД-то вече не работи,както се казва плато!НВД-то си го съставих сам!Сега ми направиха хр. режим дистанционно,от мой познат,но според мен не е наред и искам малко помощ от вас!Ето го и режима:
закуска:3белтъка 1жълтък 50гр. ов.ядки

обяд:180гр.месо+40гр.ориз+салата
сл.закуска:180гр.месо+40гр. ориз+салата
вечеря:180гр.месо+40гр. ориз+салата
4ри литра вода на ден,месо можело всякакво без тлъсто и риба.
На мен ми се губят мазнините и калориите също ми се виждат малко вие какво ще кажете?
Иначе за мен 42год.182см.106кг.Тренирам си 2пъти седмично в къщи с дъмбели кръгова и 2пъти седмично хийт тренировка на стадиона спринтове 30сек.спринт 60сек.ходом.Няма време за повече това е оправданието)))Мерси предварително!

Carbohydrate

31.07.16
20:45

това не е хр. режим...липсват основни неща ;)

01.08.16
14:08

А защо не може риба ?

01.08.16
17:09

Може риба,тук аз грешно съм го написал.Само без тлъсто месо,ако е свинско да е филе например.

Мнението беше редактирано от petyo n на 01.08.16 17:09.

Определено липсват мазнините, което не е добре. Когато ги добавиш в менюто, калориите ще се увеличат. Идеи: зехтин, краве масло, ядки, жълтъците на яйцата и т.н.
40 г ориз в сурово състояние ли е?

01.08.16
23:44

Ако дълго време седиш на едни и същи калории, метаболизма ти свиква на този калориен баланс и ти преставаш да сваляш. Ако при теб е така, урежи калориите с 200

02.08.16
20:32

казано от Вероника Налбатска на 01.08.16, 18:50:

Определено липсват мазнините, което не е добре. Когато ги добавиш в менюто, калориите ще се увеличат. Идеи: зехтин, краве масло, ядки, жълтъците на яйцата и т.н.
40 г ориз в сурово състояние ли е?

Да сурово състояние!Ами не знам то като сметна грубо калориите излизат 1500-1600,което мисля,че е много малко за мен!
Освен да наваксвам като овкусявам салатките със зехтин и някви 40гр.сурови ядки междинно преди обяда!
Ще мисля и смятам и така.

.

02.08.16
20:45

казано от Любомир Найденов на 01.08.16, 23:44:

Ако дълго време седиш на едни и същи калории, метаболизма ти свиква на този ка
лориен баланс и ти преставаш да сваляш. Ако при теб е така, урежи калориите с 200

Да така е,но мисля,че по-добрият вариант е да опитам някаква ротация с въглехидратите,отколкото да режа калориите.
Ще опитам за месец и ще видя какво ще се получи.Аз досега на НВД-приемах около 2000калории-колко да ги режа още над 100кг. съм все пак)

02.08.16
23:40

Аз от 100 кг свалих с 1200 Ккал на ден, теб какво те притеснява да отрежеш от 2000? И това с привикването става след много и много месеци. Платото на шестия месец е психологическо - умора от диетата и почваш да си позволяваш да чийтваш ;) намери нещо да си рестартираш мотивацията и продължавай по- стриктно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1