Гейнерите на JC Nutrition

07.02.06
22:53

Из форума съм срешал мнения от сорта “гейнърите са лукс” или “за да спестиш пари си вземи протеин вместо гейнер”, но SUPER GAIN и GAIN FAST PRO FUEL на JC ми се виждат странно евтини... :roll: Някой може ли да даде мнение за тях, защото съм с мн бърз метаболизъм и качвам трудно тегло.Тренирам от около година и смятам да взема креатин(всъщност вече съм взел на Megabolid, който доколкото разбрах по-късно не е бил най-добрия възможен избор...), глутамин(все още се чудя какъв да взема) и се спрях на гореспоменатия гейнер (както се досещате заради цената), все пак ако този е твърде лош, надявам се да ме насочите към нещо по-добро  :lol:

NE

08.02.06
09:31

пил съм ги и двата, както и този на Нутрим , разлика няма на практика, няма да сгрешиш ако си вземеш

08.02.06
15:15

А имаше ли ефект :?:

08.02.06
15:22

По-добре си вземи протеин с декстроза вместо гейнъра. Това е най-тъпия начин да си даваш парите ( за мен поне).

SP

08.02.06
15:26

[quote author=“OuttaControl”]По-добре си вземи протеин с декстроза вместо гейнъра. Това е най-тъпия начин да си даваш парите ( за мен поне).

Виж... в гейнера няма само от евтините въглехидрати - в гейнера те са подходящо подбран комплекс от прости и комплексни с въможно най-добра усвоимост. Така, че има си разлика. Не мисли, че мнението ти е толкова меродавно. Щом се произвежда и се ползва най-вече - то не е случайно все пак. :wink:

NE

08.02.06
20:04

[quote author=“dalabepa”]А имаше ли ефект :?:

винаги има ефект.
Лично аз смятам, че е тъпо да си даваш парите за вносни гейнъри, те са това, което са българските, само че с креатин, глутамин и таурин в повечето случаи.
Карай на български

09.02.06
15:04

Значи ще си взема от този гейнер, навихте ме :lol:
Добре ли е да пия всичко по следната схема:

:arrow: Тренировъчен ден:

Сутрин като стана - 5 гр креатин + 5гр. глутамин + 50 гр гейнер
    30 мин преди тренировка - 5гр креатин
    Веднага след тренировка 60 гр глюкоза
    30 мин след тренировка - 50 гр гейнер + 5 гр креатин
    2 часа преди лягане 5 гр креатин + 5гр глутамин + 1 лъжица мед

:arrow: Нетренировъчен ден:

Сутрин - 5 гр креатин + 50 гр гейнер
    Обяд - 5 гр креатин + 50 гр гейнер
    Следобед(към 5-6 часа) 5гр креатин + 5 гр глутамин
    Вечеря - 5 гр креатин
    2-3 часа преди лягане 50 гр гейнер

Моля да ме поправите ако съм сгрешил нещо...

09.02.06
15:46

[quote author=“Sportex”][quote author=“OuttaControl”]По-добре си вземи протеин с декстроза вместо гейнъра. Това е най-тъпия начин да си даваш парите ( за мен поне).

Виж... в гейнера няма само от евтините въглехидрати - в гейнера те са подходящо подбран комплекс от прости и комплексни с въможно най-добра усвоимост. Така, че има си разлика. Не мисли, че мнението ти е толкова меродавно. Щом се произвежда и се ползва най-вече - то не е случайно все пак. :wink:

А да ве..щото е много сложно да ядеш ориз нали? Такива дето разчитат само на добавките пият ги 1-2 месеца и след това си продължават с кофти храненето и какъв е ефекта на края?

09.02.06
16:16

Тренировъчен ден:

Сутрин като стана - 5 гр креатин + 5гр. глутамин + 50 гр гейнер
30 мин преди тренировка - 5гр креатин
Веднага след тренировка 60 гр глюкоза
30 мин след тренировка - 50 гр гейнер + 5 гр креатин
2 часа преди лягане 5 гр креатин + 5гр глутамин + 1 лъжица мед

Нетренировъчен ден:

Сутрин - 5 гр креатин + 50 гр гейнер
Обяд - 5 гр креатин + 50 гр гейнер
Следобед(към 5-6 часа) 5гр креатин + 5 гр глутамин
Вечеря - 5 гр креатин
2-3 часа преди лягане 50 гр гейнер

по 20гр. креатин на ден не е ли много?

09.02.06
16:40

Тва ми е зареждащата доза, иначе след това по 5 гр  :lol:

SP

09.02.06
18:23

[quote author=“OuttaControl”][quote author=“Sportex”][quote author=“OuttaControl”]По-добре си вземи протеин с декстроза вместо гейнъра. Това е най-тъпия начин да си даваш парите ( за мен поне).

А да ве..щото е много сложно да ядеш ориз нали? Такива дето разчитат само на добавките пият ги 1-2 месеца и след това си продължават с кофти храненето и какъв е ефекта на края?

Щом ми сравняваш ориза с гейнера ми е ясно... Няма какво да споря. Ако човек има пари и иска да качва гейнерът е задължителен. Ти си вярвай, че с глюкоза и протеин правиш същия ефект. :wink:

09.02.06
19:51

А някой ще ми каже ли дали трябва да променя нещо в програмата или не... :?:  :roll:  :(

09.02.06
19:59

[quote author=“OuttaControl”][quote author=“Sportex”][quote author=“OuttaControl”]По-добре си вземи протеин с декстроза вместо гейнъра. Това е най-тъпия начин да си даваш парите ( за мен поне).

С няколко думи казано имаш предвид че с нормално ядене ще си набавиш същите неща които има в един гейнер.Брей ми то за кво са тея гейнери тогава като секи може да си яде и да му е толзко просто сичко???

10.02.06
10:16

[quote author=“Don_Korleone”]

С няколко думи казано имаш предвид че с нормално ядене ще си набавиш същите неща които има в един гейнер.

Точно, с нормална храна си набяваш всичко и не ти трябват добавки от типа на гейнерите.

Брей ми то за кво са тея гейнери тогава като секи може да си яде и да му е толзко просто сичко???

Ами за да се продават и да ти взимат пари, и защото хората се лъжат по гръмките названия и лъскави опаковки.

SP

10.02.06
12:36

[quote author=”Петко К”][quote author=“Don_Korleone”]

С няколко думи казано имаш предвид че с нормално ядене ще си набавиш същите неща които има в един гейнер.

Точно, с нормална храна си набяваш всичко и не ти трябват добавки от типа на гейнерите.

Брей ми то за кво са тея гейнери тогава като секи може да си яде и да му е толзко просто сичко???

Ами за да се продават и да ти взимат пари, и защото хората се лъжат по гръмките названия и лъскави опаковки.

Абсолютно си прав, но примерно едно следтренировъчно хранене трудно може да се сравнява с 100гр. гейнер - по-удобно, набавяш си всичко нужно за 5мин.

10.02.06
12:38

Спор няма че храната е един сигурен начин да си набавиш необходимите хран. вещества. Но все пак в моменти които не можеш да се храниш няма нищо лошо да пиеш протеинов концентрат на прах.. има много ситуации в които нямам възможност да се храня или не изпитвам глад - тогава един протеинов шейк ми решава проблемите.. но тук всеки сам избира какво да прави ;)

10.02.06
17:45

[quote author=“Sportex”][quote author=”Петко К”][quote author=“Don_Korleone”]

Абсолютно си прав, но примерно едно следтренировъчно хранене трудно може да се сравнява с 100гр. гейнер - по-удобно, набавяш си всичко нужно за 5мин.

А ве ти имаш ли си собствено мнение ве? Аз кво се опитвам да ти кажа? Сравнявал съм ориз с гейнър..ае да мислиш малко а? Срaвнявам яденето с добавките. Вместо да му кажеш да са храни малко по-правилно ти го набутваш да си дава парите всеки месец.

SP

10.02.06
17:48

[quote author=“OuttaControl”]

А ве ти имаш ли си собствено мнение ве? Аз кво се опитвам да ти кажа? Сравнявал съм ориз с гейнър..ае да мислиш малко а? Срaвнявам яденето с добавките. Вместо да му кажеш да са храни малко по-правилно ти го набутваш да си дава парите всеки месец.

Научи се да пишеш правилно, първо. После си прочети постовете и не ми се прави на разбирач.
Покажи ми къде съм написал да се храни по-малко за сметка на добавките.
ПП: И незнам защо трябва във вс1ка тема да си даваш “компетентните” мнения. За постове пари не се дават още!

А и прочети червените цитати и сам си прецени какво говориш!? :lol:

10.02.06
17:50

[quote author=“OuttaControl”][quote author=“Sportex”][quote author=”Петко К”][quote author=“Don_Korleone”]

Еми аз си имам мнение и го казах пак тиу се опраи както си можеш щом моеш да си готвиш и да си набавяш сичко необходимо значи си за колинарния бранш ама тва е др тема...

10.02.06
18:00

Добре ще пиша с цифри като тебе нп.
За кво го превръщаш в спор? Всеки си дава мнението и този дето е задал въпроса си прави сметката ама ти трябва да си най-правия.

[quote author=“OuttaControl”]По-добре си вземи протеин с декстроза вместо гейнъра. Това е най-тъпия начин да си даваш парите ( за мен поне).

Тук не случайно съм ЗА МЕН ПОНЕ.
Ае дел на всичките спамове.
Ти правиш доста спамове да ти кажа ,трябва да ти делна половината постове !!! и успокой топката !!!
DJGorgio-Astor

10.02.06
20:33

Абе хора мерси на сички, ама аз само питах добре ли съм си направил хранителния режим... :roll:
Колкото до добавките(в частност гейнъра) аз съм направил своя избор и не мисля че пия гейнър, защото не се храня правилно...В момента качвам(може да е малко, но поне е нещо:) и без никакви хранителни добавки, така че не ми говорете, че не ям, а искам да порасна с 2 кг гейнър :lol: Благодаря още веднъж на всички и все пак не бих отказал съвет за начина на приемане на гореспоменатите добавки :wink:

AL

20.02.06
21:34

много се отклонявате от темата във глутави спорове.Я тей и тей е станало за тоя гейнър на JC какво ще ми препоръчате да си зема 3 кутии от него по 3 кила за 34лв броя или да си зема за по 30 лева броя 3 кутии UNIVERSAL MEGA MASS 3000.От жк ще си зема 9 кила за 102лв апак от Универсал за 90 лева 4.5кг.Работата е че едното е 2-но по ефтино от другото.Апак за качество мога ли да разчитам че като е Универсал ще ми свърши по-добра работа?Аз сам с бърз метаболизъм и ми трябват килца.180-71 кг.Дайте ми съвет.

21.02.06
11:13

[quote author=“Aleksandr0v”]много се отклонявате от темата във глутави спорове.Я тей и тей е станало за тоя гейнър на JC какво ще ми препоръчате да си зема 3 кутии от него по 3 кила за 34лв броя или да си зема за по 30 лева броя 3 кутии UNIVERSAL MEGA MASS 3000.От жк ще си зема 9 кила за 102лв апак от Универсал за 90 лева 4.5кг.Работата е че едното е 2-но по ефтино от другото.Апак за качество мога ли да разчитам че като е Универсал ще ми свърши по-добра работа?Аз сам с бърз метаболизъм и ми трябват килца.180-71 кг.Дайте ми съвет.

Еми интересно УНИВЕРСАЛ с/у JC като се замислиш е явно че универсала е по-добър :)

AL

21.02.06
11:22

аз това го знам но не в това е въпроса ми.Аз се чудя кое е по-добре двойно кила жк или на полвина универсал.Щтото и финансиите ми не са толкова много.Аз ако имах пари мислиш ли че бих се замислил?

21.02.06
15:45

Тея 4.5 кг ще ти стигнат горе-долу за 1 месец, ако имаш 100 лв и за следващия месец, естествено, че е по-добре да си земеш юнивърсъл  :lol: Нали не се надяваш да ги вземеш еднократно и да качиш 10 кила ММ :lol:

AL

21.02.06
21:03

бе мисля да изпия 10 кила Мега масс 3000 на универсал.Имам и креатин 500 scitech тей вече тея 10 кила ММ мисля да ги кача.

[quote author=“Aleksandr0v”]бе мисля да изпия 10 кила Мега масс 3000 на универсал.Имам и креатин 500 scitech тей вече тея 10 кила ММ мисля да ги кача.

Съветче от мен: не си ги купувай наведнъж. Максимум 3 кг. си вземи първо.

21.02.06
22:06

[quote author=“manson”]Съветче от мен: не си ги купувай наведнъж. Максимум 3 кг. си вземи първо.

Защо да не ги купува наведнъж :?:

Пил ли си? Първо вкусът е ... (поне ванилията де) меко казано гаден. Второ и аз правех сметки като него .. 4,5-6 кг и нагоре .. взех си 2 кутии по 1,5кг от 2 януари до сега .. вчера отворих втората кутия .. интересно нея до кога ще я клатя. При големите дози мн мазно качих пък и ме съмнява наистина една кутия да ти стига за 8,3 дена както го бях смятал. Нека пробва пък после да прави каквото иска. Просто съветче, нищо повече  :wink:

AL

22.02.06
07:26

manson ми добре първо 1-вата курия ще си зема.Пак защо да кача мазно аз сам с много бърз метаболизъм?

Е индивидуално си е, не попивай всичко което пиша  :wink:  Опасявам се че в магазина в ГУМ ще има само ванилия, но не съм сигурен. Както и да е. Айде на пазар  :D

22.02.06
14:25

Всичко което съм опитвал на юнивърсъл на вкус е мн добро :wink:

AL

22.02.06
19:51

мансон има има аз преди 2 дена ходих и беше докарал бая кутии от Мега масс:)

[quote author=“Aleksandr0v”]мансон има има аз преди 2 дена ходих и беше докарал бая кутии от Мега масс:)

Браво на него, аз все като отида няма това, което търся... както и да е  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1