Вталяване на бедра.

06.08.16
18:11

Здравейте, проблемът ми е следния... - Аз съм на 14 години (момче) , висок съм 1,70 и тежа 55 кг. Тренирам футбол от 7 години. Ръцете ми са доста “нацепени”, и изобщо тялото ми е в добър вид, обаче имам големи/едри бедра, може би е заради мускулите, но има и цилулит. Искам  да ги вталя някак. Също така освен всекидневните ми тренировки по футбол по 2 часа, ритам с приятели по 4 часа всеки ден (след обяд),
Прасците ми са доста стегнати, но наистина ме е срам от бедрата ми, особено като нося дънки, изпъкват.

Надявам се на бързи отговори, тъй като лятото е към края си, а искам до началото на учебната година да ги вталя. Благодаря предварително! :)

Темата беше редактирана от Васко Велинов на 06.08.16 18:12.

06.08.16
18:25

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.08.16 07:35.

казано от Васко Велинов на 06.08.16, 19:11:

Аха, еми малко странно ми изглежда да си пускам ток :D :D не съм сигурен дали е цилулит, и както ти казах по принцип съм доста слаб за височината си, обаче само  бедрата и дупето са ми по дебели :Д и не знам.

И е добре, че ти изглежда странно, защото satisfaction се шегува.
Думата е “целулит”, впрочем.

satisfaction, моля те да се отнасяш по-сериозно, защото току виж някой ти се вързал. Момчето е на 14 и очевидно не е наясно с много неща, в което няма нищо лошо или срамно и което определено не заслужава такъв отговор. :)

казано от Васко Велинов на 06.08.16, 18:11:

Здравейте, проблемът ми е следния... - Аз съм на 14 години (момче) , висок съм 1,70 и тежа 55 кг. Тренирам футбол от 7 години. Ръцете ми са доста “нацепени”, и изобщо тялото ми е в добър вид, обаче имам големи/едри бедра, може би е заради мускулите, но има и цилулит. Искам  да ги вталя някак. Също така освен всекидневните ми тренировки по футбол по 2 часа, ритам с приятели по 4 часа всеки ден (след обяд),
Прасците ми са доста стегнати, но наистина ме е срам от бедрата ми, особено като нося дънки, изпъкват.

Надявам се на бързи отговори, тъй като лятото е към края си, а искам до началото на учебната година да ги вталя. Благодаря предварително! :)

Сигурен ли си в това, което твърдиш? Сигурен ли си, че наистина бедрата ти са големи или просто ти така ги виждаш?
Според мен нямаш никакви проблеми и поводи за притеснения. Спортувай си, храни се добре. Сам казваш, че си слаб и височината и теглото ти говорят за това.
Едва ли имаш някакви прекалено огромни бедра и дупе. Най-вероятно просто така ти се струва. :)

06.08.16
19:37

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.08.16 07:35.

Еми не знам, но искам да сваля килограми в тази област дори и да не са толкова едри, колкото ги мисля. Кажете ми някакви упражнения,  какви храни да ям/ да не ям. И съвсем отделно от темата, някой съвет да порасна на височина, защото на 14 години, мисля че 1,70 е доста малко, знам че е от ген, но все пак.. Майка ми е 1.65, баща ми 1,78, брат ми е 1,81..
:)

10.08.16
22:41

Няма съвет как да порастнеш на височина.

Отслабване в бедрата точково не може да се прави освен с липосукция. Отслабването в бедрата става след цялостно отслабване, което се постига с балансирана диета в лек дефицит и тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1