08.08.16
00:46
Здравейте приятели!
Беше здраво блъскане в залата до сега, но вече е време за почивка на морето. Направих един цикъл с протеин и креатин + добра храна и ми се отразиха добре. Трудно е да качим мускули, но още по- трудно е да ги запазим! Именно и това е въпроса ми към вас, момчета. Добре, знаете, че човек отиде ли някъде на почивка, не е същото като у дома. Не можем да си готвим и да се храним както си трябва. Именно от това ме е страх, да не загубя маса и от спирането на тренировките. Какво да правя, за да спася положението, да си взимам ли протеин, за да се захранвам допълнително? А за тренировките, през няколко дни на лостове удачно ли е?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.08.16 10:54.
Здравей
Излишно се притесняваш - нищо не се случва за 2 седмици, нито в залата, нито извън нея. Ако все пак се притесняваш за някой друг грам, лостовете са супер - някои само на тях спортуват. Даже може да те дръпнат, в предвид това, че ти идват като разнообразие. И защо през няколко дни, ако са ти “под ръка” - давай всеки ден (muscle)
08.08.16
13:55
Дано да си прав и наистина да се притеснявам напразно. Но ако съм 3 седмици там, наистина може да е проблем
09.08.16
10:50
Други мнения?
09.08.16
10:57
Dymag ти отговори съвсем точно, но имам вътрешното усещане, че си предубеден до някаква степен. Ако е така, количественото натрупване на мнения в темата няма да променят това. :)
Мускулна маса не се губи така лесно, особено при здрав човек. На морето също ще имаш физическа активност, достъп до храна и вероятно активна почивка. Това не е нищо лошо.
По-ведро, освободи си съзнанието от безпочвени притеснения и се наслаждавай на морето. 2 седмици да си там, имаш после други 50 да се грижиш за мускулите.