08.02.06
17:48
някой поръчвал ли е от там гледам че нещата там са супер евтини и ка мога а си поръчам ??
08.02.06
17:50
Виж мойта тема. Сега чакаме отговор от AC/DC. Имаше и още теми за бб.ком, но никъде няма нещо по-конкретно :cry:
08.02.06
18:01
дай едно линкче
08.02.06
18:29
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12955
Ей къде го и АС/DC. Положението за тези, които не са в час, е следното:
www.bodybuilding.com - добри цени, възможност за доставка до България (но с изрично уточнение, защото ни няма в списъка им) чрез възможно най-евтините начини (International Postal Services или USPS), но НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАЩА С КАРТА, А САМО С УЮ или U.S.MONEY ORDER, което прави безсмислено поръчването заради комисионните им.
www.profitnessgear.com - същите цени (че и с някой друг цент по-ниски), възможност за доставка до България (ТУК СМЕ В СПИСЪКА ИМ =>няма да трепериш да не объркат адреса), СТАВА С КАРТА (много е важно това, заради избягването на комисионни), но за доставка предлагат само FedEx, като дори не изчисляват реалната цена за шипинга, а там стои само 14 $. Питах и ми казаха, че шипинга наистина ще е различен от тези 14 $ и за около 1 кг е 90 $. Тяхния General Manager Hulic Ratterree hulic@profitnessgear.com ми каза, че ще организира нещата за евтина доставка примерно с USPS или Intern. Postal Serv. или нещо друго и сега чакам отговор.
Понеже в петък (10.02) заминавам на рейс за 4 месеца, няма да мога да движа нещата, но съм поръчал на хора. Казах му, че тук има много заинтересувани хора и да организира нещата, защото ще има не 1 или 2 поръчки от България. Така че всеки, който е навит за този сайт, нека да им пише, накрая като видят, че наистина има хора ще станат нещата.
Що се отнася до други сайтове, поне аз доколкото разглеждах, а някои ми отговаряха, то или цените бяха високи, или не става с карти, или не доставят до България.
08.02.06
18:52
добре примерно искам да си взема ANIMAL STAK + ANIMAL M-STAK+ доставката горе долу колко кинта ще излезе ?? че нещо тоя сай ми е яко убъркан ? www.profitnessgear.com -става въпрос
Наистина навигацията не е на нивото на бб.ком, не се дава и сравнение на отделните продукти по цена за прием,грам и т.н., но така е - какво да се прави. Просто можеш едновременно да гледаш този сайт и бб.ком, от който да си избираш продуктите, а от профитнесгиър да пазаруваш (като станат работите с евтината доставка, де). Иначе няма какво толкова да се чудиш - можеш първо да се логваш и после си избираш продукти и ги добавяш към количката си (цената разбира се е ‘’твоята цена’‘). Като свършиш пишеш данни за адресите и картата ти и готово, с изключение на реалния шипинг, за който е и проблема (чакам да видя какво ще стане с тоя шипинг). Иначе можеш да си поръчаш и да го доставят, но с ФедЕкс, т.е. за доста пари (в твоя случай сигурно за около 100 $ само шипинг).
еее аз се бях засилил 15-тина кила работи да взимам, а то взе че излиза яко скъпо :( :x
С ФедЕкс е много скъпо, нали затова сега уж се надявам да станат работите с по-евтините шипингови фирми
08.02.06
22:31
казаха ми че за сега нямало смисъл да поръчвам от чуждите страни,след като влезнеме в европейския съюз щели да махнат митото и яко да паднат цените(което е добре)
08.02.06
23:04
ако ви доставят 1 кг. каквото и да било за 90 долара,то доставката трябва да е най-малко от Луната хаха,пич не се надявай да падне митото на американските продукти,пише ли made in USA значи мито ще има и то зверско,то така е прието във Европа,примерно в Германия да вкараш ОН си е доста скъпо от към митници,така,че не се надявайте,че ще настъпи рая,виж за германските производители ще ни се отвори парашута,но за американските няма шанс,и кога мислите,че ще влезем в ЕС,че ми се вижда,че няма да е 2007,а може би 2070г.
И ас като си сметнах работите,които искам да зимам излизат от 25 до 30 кг (има много хапове и нз колко ще са тежки :lol: ) за 350$ без доставката...дано това с доставката да стане и то евтинко.Един пат ми пратиха линукс 80 двоини диска записани с линукс всичките и отидох от пощата и ми зеха 90 Стотинки :D
Генералният им мениджър вчера ми отговори, че те държат да доставят с ФедЕкс заради обстоятелството, че могат постоянно да следят къде се намира пратката. Каза, че ще търси по-евтини тарифи на ФедЕкс и ще разреши проблема да НЯКОЛКО МЕСЕЦА.
09.02.06
15:27
до 49.99 $ няма мито и ДДС това е цена без шипинга ,а от 50 и нагоре има 20% ДДС и около 10 % мито .
казано от ivaivalito на 09.02.06, 15:27:
до 49.99 $ няма мито и ДДС това е цена без шипинга ,а от 50 и нагоре има 20% ДДС и около 10 % мито .
Съжалявам за въпроса но ми е интерсно това само за хренителните добавки ли важи или тва си го взима митницата за всяка покупка направена от чужбина ?